Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 189190191192193 ... 651>
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:38

Banderlog

Возився з тим дипломом тижня 2. А дехто з однокурсників одмучились по 8 місяців.

Не здатним до навчання не зрозуміти тих, хто хватає на льоту.
Він буде розказувати «просто я меломан»))
Hotab

Подякував: 400 раз.
Подякували: 2433 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:38

Faceless написав:От ви з закидами психотерапевта, а теж в полоні стереотипів. Якщо добре вчиться то ботан, якщо ботан то нема друзів і хобі. Хіба що ви так себе врішаєте, що "оті зануди просто не жили по-справжньому"
подумаем логично учёба это режим, с такое-то время вы в школе, в такое-то делаете домашку. Какой режим у дружбы? идешь в школу, встречаешь друга, а он решил прогулять и всё школа пописте. Или скучно вам идете к друзьям, а друг такой говорит слушай я тут делаю домашку приходи в 18:00 и целых 90 минут мы будем дружить. Есть вещи несовместимые. Что хобби, что дружба что учёба отнимает много времени, но дружба вдобавок иррациональна, её нельзя включить в расписание "с 16 до 19". Хобби тоже сложно воткнуть в расписание. Так то по любому либо учёба либо дружба/хобби.

о том что у вас нет друзей я понял из фразы что мои видосы вы не смотрите. Так "дружба" не работает, чтобы дружить должен быть интерес к другу, к его вкусам и хобби в т.ч.. Пусть на форуме дружба условная, но от фокса, вас и от мухи я услышал массу новой музыки. Вечером потратил больше часа на видео про грибы (хотя в списке на просмотр у меня были другие видео). Бывало когда на форуме начиналась дискуссия (например про олимпиады) я откладывал какие то свои дела, чтобы её разогреть. Один раз спорил с вами из купе поезда, что тоже не очень удобно. Даже общение иррационально. Я не скажу приходите все в 18 будем общаться, бо я занят. Занят? не готов всё отложить? нет общения.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 10:52, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:40

Re: Психологія та інші цікавинки

Бетон написав:Недавно хотел купить цельнозерновой хлеб. Почитал состав. Там молотая мука и немножко зерен. Развод как обычно
Так а що ви хотіли побачити? Мальтозу, розпушувач, добавку від злежування, ну щоб як звикли?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:41

Успіх написав:
Такі люди часто в житті і цвяха забити не вміють🤣🤣🤣 - бо думають, як його забити за допомогою теореми Вієта, чи Піфагора?
хто тобі то сказав? ) люди різні.
Є звичайно тип відмінника зубрилки. Це часто неврастеніки...
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:43

Успіх

Так чого ж ти "далеко не втік"/не добився масштабнішого резутату, відносно простого хлопця з 9-ма класами сільської школи?

Накуя тоді це все знання?

А чого «такого» ти досяг?
Станом на «до війни» у нас був +- матеріальний парітет (згідно заявленого кожним з нас».
(Після війни тобі краще не питати, розстроішся.. ми в ТЦК нормально там живем :lol: )

Але є нюанс: я до війни створив собі кваліфікацію, ціна якої з нуля 80 кує (навчання , ліцензія і наліт на мі8) .
І зараз можу косити по 9+ кує.
Ти втратив точку на ринку розглядаєш де б на 20 тис грн прилаштуватися.

Ти розумієш цінність знань і кваліфікації? Чи це поза межею для тебе?
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:44

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:От ви з закидами психотерапевта, а теж в полоні стереотипів. Якщо добре вчиться то ботан, якщо ботан то нема друзів і хобі. Хіба що ви так себе врішаєте, що "оті зануди просто не жили по-справжньому"
подумаем логично учёба это режим, с такое-то время вы в школе, в такое-то делаете домашку. Какой режим у дружбы? идешь в школу, встречаешь друга, а он решил прогулять и всё школа пописте. Или скучно вам идете к друзьям, а друг такой говорит слушай я тут делаю домашку приходи в 18:00 и целых 90 минут мы будем дружить. Есть вещи несовместимые. Что хобби, что дружба что учёба отнимает много времени, но дружба вдобавок иррациональна, её нельзя включить в расписание "с 16 до 19". Хобби тоже сложно воткнуть в расписание. Так то по любому либо учёба либо дружба/хобби.

о том что у вас нет друзей я понял из фразы что мои видосы вы не смотрите. Так "дружба" не работает, чтобы дружить должен быть интерес к другу, к его вкусам и хобби в т.ч..

Расстрою, но все ботаны со школы и универа, добились успехов в жизни.
Больших успехов.
Все отмазки про успехи троечников - миф
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 399 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:46

Faceless написав:
Бетон написав:Недавно хотел купить цельнозерновой хлеб. Почитал состав. Там молотая мука и немножко зерен. Развод как обычно
Так а що ви хотіли побачити? Мальтозу, розпушувач, добавку від злежування, ну щоб як звикли?

Цельные зёрна)
Їх там нема
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 399 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:47

Wirująświatła написав:
подумаем логично учёба это режим, с такое-то время вы в школе, в такое-то делаете домашку. Какой режим у дружбы? идешь в школу, встречаешь друга, а он решил прогулять и всё школа пописте. Или скучно вам идете к друзьям, а друг такой говорит слушай я тут делаю домашку приходи в 18:00 и целых 90 минут мы будем дружить.
) в мене кращий друг придбаний в ліцеї. Цей чудік, програмістом в майкрософті працює.
У вас якісь незрозумілі штампи про дітей... ця психологія призначена для вирощування "потреблятського бидла". Раз дитина дисциплінована значить вона затуркана і в неї проблеми)
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:47

Успіх написав:Це типу, як знаєш різні теореми... - а в житті їх застосувати нема куди!😁

Решил недавно пойти на рынок, закупить продуктов. Подошел к палатке, где торговал грузин. Овощи свежие, очередь набралась быстро и довольно большая. Черед доходит до дамы лет 40, и у нее завязывается диалог с продавцом:
— Килограмм болгарского перца. Скидочку сделаете?
— (окидывая взглядом очередь и понимая, что сейчас все попросят) Извините, продаю, как есть.
— Но у Вас же в болгарском перце ВОЗДУХ!
Грузин выпал в прострацию секунды на три. Очевидно, что за весь стаж работы с таким заявлением к нему обратились впервые.
— Конечно, как у всех.
— Воздух же тоже имеет свой вес, получается, я вам немного за воздух заплатила! Чуть могли бы и скинуть.

Грузин получил «FATAL ERROR», выдав синий экран смерти, но перезагрузившись, неожиданно для всех, достойно парировал:
— Девушка, там воздух такой же, как и снаружи! А снаружи воздух объемом = площадь весов умноженная на высоту атмосферы. И весь он давит на весы. И если я от килограмма отниму вес этого воздуха, то Вам буду должен две квартиры! А учитывая мой доход, мне проще будет на Вас жениться!

Дамочка расплатилась и убежала вся красная, под плохо сдерживаемый смех очереди. Грузин от перенапряжения вытер пот со лба и добавил:
— И вправду, Арсений Яковлевич, пригодилась ваша физика!
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6459 раз.
Подякували: 21598 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 10:49

Re: Психологія та інші цікавинки

Рука-ліцо))
Віталік хоче показати, що дружити можуть лише распєздали))
Типу не можна по дорозі зі школи сказати другу «2 години на домашку, потім зустрічаємось в качалці (на фотогуртку, на гітарі, під дискотекою з бутилкою папиного самогону).
Це якийсь пздц, психолог пля..
Hotab

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 189190191192193 ... 651>
Форум:
+ Додати
    тему