budivelnik написав:А яка трагедія відбулась з тими кого нагороджували? Жоден з них навіть не отримав поранень. Ви багато маєте інформації про те хто і в якому приміщенні проводить наради чи нагородження у Вашому місті? Я наприклад про приїзд принца Британії взнав після того як він вже поїхав.. і чим цей приїзд відрізнявся від нагороджування? А про проїзд Зеленського чи якогось іншого закордонного гостя -я взнаю виключно тоді коли потрапляю в корок... То що мене треба попереджувати куди я не повинен їхати бо там буде проїзжати кортеж і ворог бючи по кортежу потрапить в скупчення машин?
Так в тому-то і лихо, що ворог знав, а люди ні. Якщо не помиляюсь, то там мер Конотопу претензії висуває саме стосовно неприховання отого заходу. До голови ОДА. Щось таке.
Не погоджуюсь що люди повинні були знати... Є військова таємниця... Я здогадуюсь де у Львові що розміщено -але не знаю і не хочу знати жодного конкретного факту... по простій причині-щоб здурі десь не ляпнути. Міроприємство військових проводилось в захищеному приміщенні, тобто всі керуючі вказівки тими хто нагороджував - були виконані. А те що є ждуни і є шпигуни - так це ж війна.
Так в мене не про те, що цивільні ПОВИННІ були знати.
Лихо - що ворог знав. А люди не знали, а ворог знав. Кажу ж, що там якась йде епопея від мера Конотопа про те, що цей захід не приховували, як слід. Тобто була дуже висока ймовірність, що ворог взнає. От тоді треба було і людей сповіщати. Хоча б обмежити доступ до території. Якщо й буде удар, то всл захищені.
Безугла: *Ніщо не виправдовує російського злочину. Згідно з міжнародним правом, сторони зобов’язані перевіряти цілі. Удар в центр міста у вихідний у любому випадку — це вбивство, вбивство цивільних.
Але ставити нагородження перед дитячою виставою — ну. Взагалі, збиратись робити нагородження в центрі міста, поширювати... І це ж не вперше. Тому і не мовчу. Жодного разу нічого подібного більше не має повторитися.* https://t.me/s/marybezuhla
Чітко ключове: - Ніщо не виправдовує російського злочину; - Жодного разу нічого подібного більше не має повторитися. (Для цього і розголос).
І в чому вона в даному випадку не права? Нехай замовчалося та повторилося?
у 2022 році з Канади до США перебралися 126 340 осіб,
Все, Канада розвалилась ? чи все таки можливість змінити місце жительства це є ознака вільної країни?
>>> і це ужос-ужос? Нет, конечно: это ура-потужна-пэрэмога.
>>> Все, Канада розвалилась ? Вы "забыли" (или Брехня це підтасовка), что на место уехавших - заехали в том числе и украинцы. Что дало рост с 30ти до 40 лямов за те же 98й-2023 года. Кто заехал вместо эвакуировавшихся украинцев? -- и заехали ли?
detroytred написав:Так в мене не про те, що цивільні ПОВИННІ були знати.
Лихо - що ворог знав. А люди не знали, а ворог знав. Кажу ж, що там якась йде епопея від мера Конотопа про те, що цей захід не приховували,
Остання справа це політичні розбірки під час війни. А саме те що тут політика- говорить ХТО озвучив інформацію. Безумнабезугла.. шавка завдання якої внести розбрат... Ви ж військовий Відомо що 70% розвідінформації - отримують з відкритих джерел інформації.... Тому те що десь/хтось збереться-вияснити просто , якщо маєш щура у райенерго чи мчс чи швидкій.. при чому цей щур може бути на посаді двірника який відкриває двері службовим машинам...
Тому на моє ІМХО якщо військові не постраждали - значит пртензій до них немає З іншого боку - обовязком цивільної адміністрації це виконання заявок військових, тому якщо замовили швидку чи пожежну...- от Вам і витік Висновок Вина на педерації.
ПС військових треба нагороджувати , треба щоб це робило вище командування.. бо одне діло комбат чи старшина... а зовсім інше - генерал, а раз так - то уникнути збирання кількох десятків (точно так само як і замаскувати прибуття генерала) -неможливо.
_hunter написав:Кто заехал вместо эвакуировавшихся украинцев? -- и заехали ли?
1 Хто приїде на територію по якій 11 років стріляють? 2 Мені особисто-по барабану скільки виїде з України. Менше народу-більше кислороду. 3 Ти дивився на маєтки тих хто в першому поколінні приїхав в Техас чи на Аляску? Там сотні гектарів вартістю від 1 млн ....
Тому Тих хто виїхав - я не осуджую, це їх життя і їм за нього відповідати Тими хто залишився-пишаюсь , бо більша частина з них могла виїхати -але вони залишились там де важко.. бо це їх Батьківщина.
_hunter написав:Кто заехал вместо эвакуировавшихся украинцев? -- и заехали ли?
1 Хто приїде на територію по якій 11 років стріляють? 2 Мені особисто-по барабану скільки виїде з України. Менше народу-більше кислороду. ...
Я напомню, на всякий случай: второй график -- с 98го года. Т.е. даже бандюкович иммигрантам мешать не должен был бы. Но, "почему-то" -- никто особо не иммигрировал.
А, ну ОК: чем больше народу из страны эвакуируется/меньше рождается -- тем для страны лучше. Неортодаксальненько
Востаннє редагувалось _hunter в Нед 13 кві, 2025 22:01, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Остання справа це політичні розбірки під час війни.
Але перша справа це збереження життів. Що військових, що цивільних.
Це добре, що всл не постраждали. Що не пробило укриття... якщо були в укритті... Бо поки не ясно... Наче Безугла каже, що захід було сплановано, потім перенесено. Але інфо спланованого (що початок заходу в 10.00) потрапило до ворога. Тому удари і були в 10.15 - і 20.
Тобто можливо!!! саме отам, де планувалось і потім були удари, нема укриття. Звичайні будівлі... І всл не постраждали саме тому, що захід було відмінено.
Це як версія. Бо в Безуглої не структуровано детально: *9:30 — збір 10:00 — нагородження, 117-та бригада ТрО 11:00 — дитяча вистава
Удари — 10:15–10:20.
Попри відміну, саме така інформація потрапила до росіян, СБУ!* https://t.me/s/marybezuhla Ключові слова -- "попри відміну". Тому лише тому не постраждали всл. ________________________________ Ну а ті, хто здатні скласти 2+2, можуть прийти і до зовсім просто ахрєнітельних невтішних висновків. Але про це вголос ще ніхто ніде навіть не пискнув. Ну і нехай. Я теж не крайній.
Оця Безкутня не просто багато сказала, а перепереперебагато. Безбашенна дівка.
_hunter написав:А, ну ОК: чем больше народу из страны эвакуируется/меньше рождается -- тем для страны лучше. Неортодаксальненько
Ще раз для борцунів за вЯлІчІє... 1 Якщо в країні розміром в 600 000км2 знаходиться від 25 млн населення - то ця країна нічим в гіршу сторону від такоїж країни з населенням в 30-40-50-60-70 млн - не відрізняється. Погрішення почнуться тоді коли кількість населення опуститься нижче 20 млн і чим нижче тим більші проблеми. 2 Багатство країни не залежить від того скільки чого в її надрах Слабо залежить від КІЛЬКОСТІ І сильно залежить від ефективності мешканців цієї країни.
Тому ці свої закиди про ужос-ужос - залиште собі, тим більше що ви один з сцикунів який втік від драки. Ви маєте право бути боягузом і втікати коли на вас напали... але хизуватись цим напевно не варто.
_hunter написав:А, ну ОК: чем больше народу из страны эвакуируется/меньше рождается -- тем для страны лучше. Неортодаксальненько
Ще раз для борцунів за вЯлІчІє... 1 Якщо в країні розміром в 600 000км2 знаходиться від 25 млн населення - то ця країна нічим в гіршу сторону від такоїж країни з населенням в 30-40-50-60-70 млн - не відрізняється. Погрішення почнуться тоді коли кількість населення опуститься нижче 20 млн і чим нижче тим більші проблеми. 2 Багатство країни не залежить від того скільки чого в її надрах Слабо залежить від КІЛЬКОСТІ І сильно залежить від ефективності мешканців цієї країни.
>>> Погрішення почнуться тоді коли кількість населення опуститься нижче 20 млн Ну т.е. начнутся где-то на второй год после открытия границ?
>>> І сильно залежить від ефективності мешканців цієї країни. И даже не поспорить. Как и с тем, что огурцы -- обычно зеленые, а помидоры -- красные. А так же с тем, что тренд рождаемости -- стабильно вниз, а тренд эвакуации -- стабильно вверх.