detroytred написав:Лише Штати, деми. Саме деми, а не трампісти. Тому що Мар'яна про або загинемо, або переможемо. А не про зупинку війни, як трампісти.
Я якось не по загальним змовам... АВле погано уявляю чого і скільки треба нюхнути щоб в один ряд поставити безумнубезуглу і корону з респами і демам...
Безумна-це реінкарнація босої савченко у Верховній Раді. така сама пришелепкувата не від світа цього.
Не знаю чого треба нюхнути, щоб не прочитати текст, в якому Безкутня не в одному ряду з демами, респами, короною, а - за спиною Безкутньої стоять деми, які надають їй підтримку-захист отаке чебучити і на диво досягати мети.
Надя С. навіть близько не могла кудись втручатися, лише базікала. І все. А ота Безкутня і в комісіях, і доступ має до багато чого, і втручалася в справи верхнього керівництва на ділянках фронту, і т.д. І це факти, а не теорія змови.
Так що, якщо не по цьому, то мабуть і не варто лізти зі своїми "нюхнути". Хоча коли нема різниці навіть в очевидному - між наступом та нагородженням, то про що тоді мова.
З біографії начебто такої ж пришлепкуватої: *У серпні 2015 року, після того, як США передали ЗСУ польовий шпиталь EMEDS Basic, Мар'яну було відібрано з числа військовослужбовців у команду військових медиків для навчання з американськими інструкторами на житомирському полігоні, де на неї звернули увагу співробітники медуправління Генерального штабу та прикомандирували до себе, а згодом перевели у медуправління Міноборони та доручили відповідати за міжнародну діяльність. Контактувала із західними партнерами, в тому числі з Офісом НАТО, супроводжувала різні проєкти[8].* І це не за зеленої команди, коли почали будь-кого будь-куди призначати.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 14 кві, 2025 00:36, всього редагувалось 1 раз.
Глава Сумської ОВА Артюх організував нагородження 117 бригади сьогодні зранку у Сумах, — мер Конотопа
Військові були в укритті, постраждали тільки цивільні.
Безуглая - сказала правду?
Безкутна своїми заявами по суті виправдовує кацапів мол вони ж по військових цілилися. В СБУ їй давно треба на допит
Вы, вроде, умнее некоторых здесь. То, что сказала Безугла никак не "виправдовує кацапів". Меня давно как-то удивляло, почему в Харькове, который обстреливают дольше и чаще, чем Сумы, Кривой Рог и некоторые другие города, нет прилётов с таким количеством жертв. Потом понял - у нас давно не устраивают массовые мероприятия, нет нигде таких скоплений народа. Я как-то писал о своих впечатлениях от Черкасс и вы ещё удивлялись. А для меня было непривычно такое количество людей на берегу Днепра. Пройдитесь по центру Харькова. Вы вряд ли найдёте такое количество людей, чтобы одной ракетой убило такую массу людей. Я не пишу здесь всё, что вижу. По понятным причинам. Можно, наверное, найти, за что придраться к Синегубову и Терехову, но то, что они делают всё, от них зависящее, чтобы не подставлять людей под удары, это точно. Молодцы. Безуглая, похоже, написала правду. Вы считаете, об этом надо молчать? Пусть продолжают собирать в центре города (да и не только в центре) массы людей и подставляют их под вражеские обстрелы? При том, что я уже писал, есть суки, которые наводят на цель. И это ведь не первый случай. Понятно же даже полному идиоту, что идёт война и враг обстреливал и будет обстреливать наши города и воинские части. От того, что мы миллион раз повторим, что Путин-х..ло, и осудим его и росс. армию, обстрелы не прекратятся. Так, может, пора нам хоть немного поумнеть? Но, похоже, этого не произойдёт, пока кого-то наконец строго не накажут. Просто так, сами, учиться, видимо, не способны.
detroytred написав:......... Так в мене не про те, що цивільні ПОВИННІ були знати.
Лихо - що ворог знав. А люди не знали, а ворог знав. Кажу ж, що там якась йде епопея від мера Конотопа про те, що цей захід не приховували, як слід. Тобто була дуже висока ймовірність, що ворог взнає. От тоді треба було і людей сповіщати. Хоча б обмежити доступ до території. Якщо й буде удар, то всл захищені.
Даже если захід приховували дуже гарно, давно известно, "то, что знают двое...". А такой масовий захід известен очень многим. Т.е. шансы, что узнает кто-то, кому совсем не надо, очень велики. И то, что точность ракеты высокая, но всё же мухе в глаз не попадает, любому мало-мальски грамотному военному тоже хорошо известно. И это тоже надо учитывать. Идёт война, настоящая, а не игрушечная, и учитывать надо всё, любые мелочи, которые могут сберечь жизнь людям. И уж точно не подставлять их по недомыслию под удар.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 14 кві, 2025 04:20, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Але інфо спланованого (що початок заходу в 10.00) потрапило до ворога.
Давайте так Ви командир і запланували наступ.. Про цей план взанли вороги , але вам не відомо що взнали.. Ви наступ відмінили і ворог вдарив по позиції нікого не зацепивших з ваших бійців При цьому криворукість ворога привела до того що ракета вдарила не точно в окоп де ви сіділи . а в сторону і там хтось загинув(бо займав своє місце і свою позицію) тут прибігає борчиня безумна і вимагає вас розстріляти.. Ваші дії?
я б послав .. а може й нагодував би протухлою рибою(вона ж звикла до пліснявого сиру дор-блю , от і поїла б ковбаски дор-блю і рибки дор-блю).. бо бабі, яка сидить в києві, пробувати керувати військовими-не личить При чому руки відбити , в контророзвідку забрати додатково повиривати язики тим від кого вона отримала інформацію. оце правильно а возвеличення придурковатої.. невже приклад савченко нічого не навчив?
Ні. Не давайте.
Бо мова і предметом є не наступ, а лише захід по нагородженню. (? Ще й може не стільки військовим командуванням, а головою ОДА).
Було про наступ, тоді б погодився.
Про наступ теж - дивлячись на обставини, треба розбиратися. Коли ви відмінили свої дії, то можливо треба було повідомити сусіда, по якому прилетіло. Якщо прилетіло не внаслідок ваших дій, а просто в зв'язку з запланованим наступом, то, може, сусід мав знати про можливість обстрілу і підготуватись до нього. У цивільних, які не знали і не могли знати про якісь війскові заходи перед дитячою виставою, такої можливості не було. До речі. В Харкові будь-які вистави дозволено проводити тільки в захищених приміщеннях. І так як такі приміщення зазвичай невеликі, то не створюються і натовпи народу.
ЛАД написав:Пройдитесь по центру Харькова. Вы вряд ли найдёте такое количество людей, чтобы одной ракетой убило такую массу людей.
цілком згоден, що скупчення людей "на свята" і взагалі на weekend треба уникати, але людям досі не доходить (може в Харкові дійшло швидше, чим в інших містах) 12 квітня в Чорноморську був день міста(52роки святкували), перекрили один квартал вулиці Пр.Миру(колишня леніна) і мерія влаштувала "ярмарок", казан зеленого борщу наварили, мер приніс яйця страусів (всі реготали, що Вася з яйцями)
Faceless написав:Безкутна своїми заявами по суті виправдовує кацапів мол вони ж по військових цілилися. В СБУ їй давно треба на допит
Вы, вроде, умнее некоторых здесь. То, что сказала Безугла никак не "виправдовує кацапів". Меня давно как-то удивляло, почему в Харькове, который обстреливают дольше и чаще, чем Сумы, Кривой Рог и некоторые другие города, нет прилётов с таким количеством жертв. Потом понял - у нас давно не устраивают массовые мероприятия, нет нигде таких скоплений народа. Я как-то писал о своих впечатлениях от Черкасс и вы ещё удивлялись. А для меня было непривычно такое количество людей на берегу Днепра. Пройдитесь по центру Харькова. Вы вряд ли найдёте такое количество людей, чтобы одной ракетой убило такую массу людей. Я не пишу здесь всё, что вижу. По понятным причинам. Можно, наверное, найти, за что придраться к Синегубову и Терехову, но то, что они делают всё, от них зависящее, чтобы не подставлять людей под удары, это точно. Молодцы. Безуглая, похоже, написала правду. Вы считаете, об этом надо молчать? Пусть продолжают собирать в центре города (да и не только в центре) массы людей и подставляют их под вражеские обстрелы? При том, что я уже писал, есть суки, которые наводят на цель. И это ведь не первый случай. Понятно же даже полному идиоту, что идёт война и враг обстреливал и будет обстреливать наши города и воинские части. От того, что мы миллион раз повторим, что Путин-х..ло, и осудим его и росс. армию, обстрелы не прекратятся. Так, может, пора нам хоть немного поумнеть? Но, похоже, этого не произойдёт, пока кого-то наконец строго не накажут. Просто так, сами, учиться, видимо, не способны.
1) одразу після удару безкутна виступає, наче коригувальник, з повідомленнями а що там поряд проводили, хто знаходився. 2) її заяви, що там там було скупчення військових, виглядає як допомога кацапам і як виправдання обстрілу, мовляв, "ми по військовим ударили". Щодо скупчень військових і винних. Претензії до безвідповідального керівництва були за скупчення військових на відкритих майданчиках, що призвело жертв. В даному разі ніби військові були в укритті, тобто не постраждали. Тезу нібито військові взагалі не мають скупчуватися вважаю абсурдною, так чи інакше а це необхідно, головне дотримуватися заходів безпеки. Тому неважливо, чи була якась кількість військових в цивільному обʼєкті- це цивільний обʼєкт, посеред міста, де купа цивільних людей, і загинули цивільні люди. Хочете зробити догану щодо проведення таких заходів в центрі міста де багато цивільних- робіть це за закритими дверима, а не давайте кацапам зручні виправдання їх злочинів (бо це буде використано саме як таке виправдання для всіх їхніх брехливих заяв, як то що бізнес-центр на Куренівці був артилерійським заводом).
_hunter написав: >>> В мене четверо і всі тут. На фоне 0.9 по стране -- вообще пофиг. Если бы хотя бы 40 было -- было бы чем гордиться. Я -- просто на всякий случай - снова напомню: я про тренд _всей_ страны говорил
не треба свій власний тренд - втекти за хабар ховати за всією країною
Востаннє редагувалось _hunter в Пон 14 кві, 2025 09:14, всього редагувалось 1 раз.
Президент США Дональд Трамп, коментуючи удар по Сумах, заявив, що йому сказали, що Росія "зробила помилку".
"Я думаю, це було жахливо. І мені сказали, що вони зробили помилку. Але я думаю, що це жахливо", - сказав він журналістам.
На прохання пояснити, що він мав на увазі, коли говорив, що Росія зробила "помилку", Трамп відповів: "Я вважаю, що це було - дивіться, ви спитаєте їх". Однак, про кого саме він говорив, Трамп не уточнив, пише CNN.
_hunter написав: >>> В мене четверо і всі тут. На фоне 0.9 по стране -- вообще пофиг. Если бы хотя бы 40 было -- было бы чем гордиться. Я -- просто на всякий случай - снова напомню: я про тренд _всей_ страны говорил
не треба свій власний тренд - втекти за хабар ховати за всією країною
Чукча - не читатель?
Через 5 років буде як заповідав будівельник, а може і швидше.
Faceless написав:очете зробити догану щодо проведення таких заходів в центрі міста де багато цивільних- робіть це за закритими дверима,
Я вже писав, Артюха мали зняти і покарати вже давно, до цього теж були випадки, в нас зебанда нічого не робить. Це потрібно проголошувати частіше і більше, має бути реакція суспільства, розголос, і то це не завжди допомагає. Вже ранок, повідомлень про зняття його не має. До того Артюх взагалі не займається обороною міста. Це обовязково аукнеться місту, робіть скрін.