|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 13 кві, 2025 22:25
Ловіть, як тепер завдяки лише всього на всього отій пропозиції РПВ (тобто офіційної заяви, що Україна згодна на РПВ) президент Зеленський фактично тицяє Трампа в лижню - тиснути на рфію, бо це тільки саме вона одна відмовляється від зупинки війни.
"Зеленский: "Войны заканчиваются, когда о преступлениях войны не забывают, и когда на агрессора давят достаточно. Именно этого сейчас нет... В эту пятницу был ровно месяц, как Россия отвергла американское предложение полного и безусловного прекращения огня. Они не боятся и именно поэтому баллистика. Именно поэтому каждую ночь под сотню ударных дронов..."
А ви кажете про безглуздя. ______________________________ І да... Зе наврядчи сам би допер і пішов на це (див. Овальний кабінет). Гадаю, що британці втлумачили... Коли він їх після отого кабінету одразу відвідав. В Корони століття досвіду.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 13 кві, 2025 22:54, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 кві, 2025 22:30
budivelnik написав: detroytred написав:Але інфо спланованого (що початок заходу в 10.00) потрапило до ворога.
Давайте так Ви командир і запланували наступ.. Про цей план взанли вороги , але вам не відомо що взнали.. Ви наступ відмінили і ворог вдарив по позиції нікого не зацепивших з ваших бійців При цьому криворукість ворога привела до того що ракета вдарила не точно в окоп де ви сіділи . а в сторону і там хтось загинув(бо займав своє місце і свою позицію) тут прибігає борчиня безумна і вимагає вас розстріляти.. Ваші дії? я б послав .. а може й нагодував би протухлою рибою(вона ж звикла до пліснявого сиру дор-блю , от і поїла б ковбаски дор-блю і рибки дор-блю).. бо бабі, яка сидить в києві, пробувати керувати військовими-не личить При чому руки відбити , в контророзвідку забрати додатково повиривати язики тим від кого вона отримала інформацію. оце правильно а возвеличення придурковатої.. невже приклад савченко нічого не навчив?
Ні. Не давайте. Бо мова і предметом є не наступ, а лише захід по нагородженню. (? Ще й може не стільки військовим командуванням, а головою ОДА). Було про наступ, тоді б погодився.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 кві, 2025 23:01
_hunter написав:Если бы хотя бы 40 было -- было бы чем гордиться.
Саме такі твердження(крайнощі) і є ознакою малоосвіченого фантазера. Тобто по країні - 0,9 в мене в 4,4 раза більше=4 але добре тільки 40.... Тобто бігунець ще й фантазер він чогось вирішив, що я повинен замінити 44 таких як він ... Але ж його наявність-мені до пятої точки Я повинен робити свою роботу і все що зроблено в 4,4 рази краще від середнього по країні - це вже досягнення... Простий приклад для фантазера В середньому по країні 100 метрів пробіжать десь за 40-60 сек ( в діапазоні 10,5 до 120) Я пробіжу в 4,4 рази швидше.. тобто за 15 сек по вищій межі... А в 40 разів краще - не пробіжить ніхто , бо навіть Болт біжить за 9,5.... Тому треба постійно показувати фантазерам реальні межі, а те що вони придумають щось фантасмагоричне - так тому вони й фантазери.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 23:05
detroytred написав:Було про наступ, тоді б погодився.
Не розумію різниці між наступом і нагородженням.. але в принципі не хочу копирсатись в дрібницях Адже головне це те що безумнабезугла а - звідкись отримала інформацію яка не є такою що повинна до неї доводитись б - розповсюдила цю інформацію - це вже злочин , в - звинуватила військових під час війни -це злочин в кубі ПС як народний депутат вона має право на висловлення своєї думки при обговоренні в закритому колі і тільки після того як таке обговорення буде проведено - отримає право висловити своє бачення. Поки обговорення не було , прократура нікого не звинуватила - місцева божевільна не має права на розповсюдження інформації.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 23:06
budivelnik там у пана синдром кримчака. «Я зрадив свою країну , але ж таких багато, тому я не такий вже і зрадник». А щоб красивіше звучала зрада, то він «евакуювався!» 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 23:19
budivelnik написав: _hunter написав:Если бы хотя бы 40 было -- было бы чем гордиться.
Саме такі твердження(крайнощі) і є ознакою малоосвіченого фантазера. Тобто по країні - 0,9 в мене в 4,4 раза більше=4 але добре тільки 40....
Именно: добре тільки 40 - потому как "задача" - сделать 2.1 по стране. Потому, что "кто-то" своими "выдающимися" 4мя - даже 0.9001 не сделал  очевидная, казалось бы, вещь - мы не на конкурсе "кто больше родит"... Тут - если уж про спорт говорить - эстафета. И командный результат, увы, вообще не улучшился.
Востаннє редагувалось _hunter в Нед 13 кві, 2025 23:40, всього редагувалось 2 разів.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 23:20
Всі пазли зійдуться.. Якщо уявити, що Безкутня з пісочниці не Зе і не отієї, де зараз За (тому вона і бодалася ото з ним). Ну а хто може більш-менш мати змогу протистояти Зе і Короні? Одночасно будучи за Україну, а також партнером Зе і Корони. Лише Штати, деми. Саме деми, а не трампісти. Тому що Мар'яна про або загинемо, або переможемо. А не про зупинку війни, як трампісти.
Тому отак впевнено вона себе почуває... Штовхає. Зря. Не факт, що оті підтримувальники не зілл'ють. Але дійсно безбашенна дівка.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 кві, 2025 23:31
budivelnik написав: detroytred написав:Було про наступ, тоді б погодився.
Не розумію різниці між наступом і нагородженням.. але в принципі не хочу копирсатись в дрібницях Адже головне це те що безумнабезугла а - звідкись отримала інформацію яка не є такою що повинна до неї доводитись б - розповсюдила цю інформацію - це вже злочин , в - звинуватила військових під час війни -це злочин в кубі ПС як народний депутат вона має право на висловлення своєї думки при обговоренні в закритому колі і тільки після того як таке обговорення буде проведено - отримає право висловити своє бачення. Поки обговорення не було , прократура нікого не звинуватила - місцева божевільна не має права на розповсюдження інформації.
Нехай її порушення визначають СБУ, прокуратура. В нас нема даних для цього. Оті три пункти у вас дуже загальні. Будь-який злочин повинен мати склад (злочину). А провину - суд.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 кві, 2025 23:44
detroytred написав:Лише Штати, деми. Саме деми, а не трампісти. Тому що Мар'яна про або загинемо, або переможемо. А не про зупинку війни, як трампісти.
Я якось не по загальним змовам... АВле погано уявляю чого і скільки треба нюхнути щоб в один ряд поставити безумнубезуглу і корону з респами і демам... Безумна-це реінкарнація босої савченко у Верховній Раді. така сама пришелепкувата не від світа цього.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 23:53
_hunter написав:>>> В мене четверо і всі тут. На фоне 0.9 по стране -- вообще пофиг. Если бы хотя бы 40 было -- было бы чем гордиться. Я -- просто на всякий случай - снова напомню: я про тренд _всей_ страны говорил 
не треба свій власний тренд - втекти за хабар ховати за всією країною 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-