Зеленський вдарив санкціями по відомих артистах з РФ: названо імена
Президент України Володимир Зеленський видав укази про запровадження нових санкцій проти фізичних та юридичних осіб, які сприяють російській агресії проти України. Зокрема під удар потрапили кілька російських артистів та низка китайських підприємств.
Відповідні укази №№246/2025 та 247/2025 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 квітня 2025 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" опубліковано на сайті глави держави.
У першому указі міститься перелік з 20 осіб, серед яких, зокрема співаки Микита Джигурда, Микола Расторгуєв, Олександр Розенбаум, Ігор Сукачов та Ярослав Дронов (Shaman)
Зеленський вдарив санкціями по відомих артистах з РФ: названо імена
Президент України Володимир Зеленський видав укази про запровадження нових санкцій проти фізичних та юридичних осіб, які сприяють російській агресії проти України. Зокрема під удар потрапили кілька російських артистів та низка китайських підприємств.
Відповідні укази №№246/2025 та 247/2025 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 квітня 2025 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" опубліковано на сайті глави держави.
У першому указі міститься перелік з 20 осіб, серед яких, зокрема співаки Микита Джигурда, Микола Расторгуєв, Олександр Розенбаум, Ігор Сукачов та Ярослав Дронов (Shaman)
Які червоні лінії мають включати наші директиви на перемовинах зі США та Росією, аби не допустити несправедливого миру чи перемир’я? Які поступки можуть розвалити країну? Як посилити свою позицію на переговорах? Як до них ставляться військові? Що взагалі таке справедливий мир? Щоб знайти відповіді на ці питання, проєкт LB.ua «Нова країна» спільно з EFI Group провів дискусійну панель «Червоні лінії України. Як зберегти суб’єктність у діалозі зі США і на переговорах з РФ», де представники різних секторів суспільства ділилися своїми думками.
Shaman написав:хабарник - це лише твоє. й ще деяких бігунців - не треба замазувати інших
Ой, да ладно: все знают, как офицеры-уклонисты с "непростыми ВОСами" бронь получают
але ти зрозумій, що люди можуть жити й по-іншому, без хабарів.
й схоже, я зрозумів, чому дехто так збудився, що ще раз підкреслює, які ви далекі від армії. я не кадровий офіцер, з точки зору Hotaba - я звичайний "піджак", військова кафедра. але так старлей та є ВОС.
Так то обычные цивильные люди. А у офицеров-уклонистов/взяточников с "непростыми ВОСами" - не получается.
Так я и не говорил никогда, что к армии близок. А что не кадровый - да и пофиг. Или за это скидку дают, что обозначить решил?
_hunter написав:але ти зрозумій, що люди можуть жити й по-іншому, без хабарів.
й схоже, я зрозумів, чому дехто так збудився, що ще раз підкреслює, які ви далекі від армії. я не кадровий офіцер, з точки зору Hotaba - я звичайний "піджак", військова кафедра. але так старлей та є ВОС.
Так то обычные цивильные люди. А у офицеров-уклонистов/взяточников с "непростыми ВОСами" - не получается.
Так я и не говорил никогда, что к армии близок. А что не кадровый - да и пофиг. Или за это скидку дают, что обозначить решил?
ти ж брешеш - знаєш, що брешеш, але зупинитися не можеш
ЛАД сміявся коли я написав , що трамп накоїв лиха за 80 днів більше ніж будь який президент за роки
як мені здалося -японці дуже(дуже) чемні, ніколи такого не бачив від американських лоцманів, той заходить на мостик і дає капітану сигнал, що тепер він тут головний(він керує судном) японський лоцман підходить і чемно питає: may I use your ARPA? ось, японці не створили скандал, а тихо почали шукати нові ринки для інвестицій і нових партнерів (worthy of respect)
по-друге якщо й піде то не в окоп, "бо ВОС не той"(с)
Опція «вибрати #нетойвос» є також і у летусрока, як і у майже будь кого, Яка проблема? Доречі Барабашов, якому ви відповідаєте на маячню про Прагу, сам має офіцерське звання з #нетойвос. Вологі мрії #безВос-них ухилянтів перенавчати #ВОСних на #тойВос залишаться лише мріями. Хай спочатку отримають собі хоч якийсь ВОС , а потім розказують іншим про їх ВОСи.
budivelnik написав:Які приводять приклад Польщі яка мала ту саму ситуацію що й ми в 1990 році, за одним виключенням - иенталітет підприємця(фермера/кооператора) І те що в нас науковці продавали на базарі- не перетворило їх на носіїв підприємницької ментальності. Ментальність змінюється поколіннями.
Це стосується не лише бізнесу, занадто у нас є злості, підлості, лицемірства, байдужості та бажання кинути у всьому... Відсоток людей з ментальністю європейця, у нас занадто маленький, тому рано ще... років сорок ще треба. Хто не виїзжав надовго, не можуть цього зрозумти і побачити, ті хто жив у нормальних країнах Європи, за ці роки вже дуже сильно підмічають оці "дрібниці", і порівняння йде не в нашу сторону...
Бідна людина в якої постійні негаразди - завжди буде більш заздрісна до чужих досягнень А якщо перед тим їй на протязі трьох поколінь в голову вбивали що багатий=поганий.. То що Ви хочете. От і виходить бідний=не освічений=легко маніпульований=вірить в халяву=голосує за тих хто більше наобіцяє А ті хто витратились на біг-борди обіцяючи повинні відпрацьовувати , от вони й створюють враження в бідних що бідність це тому що 0,01% краде.... А порахувати що якщо все поділити(як в 1917) то все одно багатшими не станеш - в бідного кваліфікації не вистарчає Тут зібрались далеко не бідні+у 90% є вища освіта - а спробуй пояснити що кожен міг стати багатим.. якби не витрачав час на очікування месії яка за нього його збагатить.. То що говорити про простого роботягу.