Бетон написав:Не хотел бы никого оскорбить, но с абсолютно всеми айтишниками, которых знаю, общаться легче через скрипты, синтаксические конструкции и команды. Вот менеджеры проектов, продаваны разные уже веселее
Так, щось не дуже вам всім зайшла тема про рабство... Бачу, почали про роботу("вийти молодим на пенсію" - вічна тема😁)
Я вже це піднімав на Київській гілці - бо там були "каркуші", які каркали, що мовляв чоловіків мобілізували... а решта - ховаються... - а нема кому роботи виконувати! Нема кому хліб пекти, ГТ кермувати, каналізацію чистити і т.д. і т.п... Тому, роботи є валом, а робити нема кому!!! Так от - не знаю, як в Києві, а от в місті Лева - не скажеш, що роботи валом! Може ще залежно якої? Бо маю знайомого сантехніка і електрика, які працюють приватно(на виклики їздять, різні дрібні роботи роблять) Так от, вони кажуть, що роботи є "по -середньому", а деколи, то і "нижче середнього рівня", якщо міряти до повномасштабки! Тобто, ніякої "роботи - валом!" і близько не спостерігається!(з їх слів)
Що скажете панове? Це просто понаєхів понаїзджало - тому так? Чи просто люди збідніли?(але дивлячись на забиті двори і дороги автівками - то якась сумнівна бідність)
rjkz написав:........ Насчет переездов...зависит от людей. Я знал семью, они за чуть более чем 10 лет жили, работали и рожали детей (4) во Франции, ЮК, Италии, США, одна из стран Латинской Америки. Справедливости ради, тут "двигателем" была работа мужа.