|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Пон 28 кві, 2025 18:34
ЛАД написав: fler написав:............ Самое смешное, что он не понимает, почему они не хотят тусить с ним. Кстати, чаще всего ищут себе даму намного моложе мужчины маленького роста. Комплекс у них что ли?  И да, чем моложе находят невесту, тем длиннее у них потом рога)).
Для жінок головне не вік обранця, а його доходи, точніше - вміння заробляти достатню суму грошей.
Як на мене, повинно бути відчуття, що це "ваша людина". Якщо ви не відчуваєте таке або сумніваєтесь, то може варто шукати далі.
Как-то несколько противоречиво. Или последнее до жінок не відноситься і треба тільки чоловікам?
Вибачайте, та після повернення з фронту - мені важко стримувати свої емоції і грубість. Тому напишу грубо: Флер хоче і рибку з'їсти, і на той за окуляри присісти! Ну НЕ МОЖЕ БУТИ ПРОДАЖНОГО КОХАННЯ, НЕ МОЖЕ!!!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 28 кві, 2025 18:36
Успіх написав:Ну НЕ МОЖЕ БУТИ ПРОДАЖНОГО КОХАННЯ, НЕ МОЖЕ!!!
а если любишь мужа деньги? сейчас такое время, деньги любят больше, чем каких то мужей и детей.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 28 кві, 2025 18:50
Бетон написав:Я согласен с Флер. Поэтому в упор не понимаю, почему женщины думают, что за секс им должны отдавать свои доходы. Секс стоит очень дёшево. Еду я приготовлю сам. Сам стираю, убираю. У меня, кстати, идеальная чистота. Что может дать женщина? Вынос мозга?
Не то шо той здоровий мужик в манікюрному салоні 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 28 кві, 2025 18:53
Faceless написав:Тим паче, коли є роботи-прибиральники, що миють підлогу
Може знаєте нормально працюючу модель, а не ото шо просто розвозить пил рівномірним слоєм по підлозі... для квартири, та не з півкуба об'ємом і, не за всі гроші світу? 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2025 18:57
Wirująświatła написав:я со временем пришел к выводу что вся мебель кроме корпусной (столы, кресла, диваны) должна быть на колёсиках. За 5 минут растолкал её по комнате, потом робот убрал. Конечно и комната тоже должна быть 20м2 или больше (иначе особо не растолкаешь).
Найкращий варіант, це коли можна закріпити більшість всього на стіні, без ніжок. Тоді взагалі, без проблем. Але це треба віразу заморочуватись при проектуванні кімнат... 
-
_Mykola_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2025 19:00
Бетон написав:Секс стоит очень дёшево. Еду я приготовлю сам. Сам стираю, убираю. У меня, кстати, идеальная чистота. Что может дать женщина? Вынос мозга?
Вам варто замислитись над питанням "для чого мені потрібна жінка?". Якщо ваша відповідь "лише для сексу", то справді не треба заморочуватись і будувати відносини, тому що це важка праця. Бетон, спеціально для тебе (ну і для поржать, звісно) щойно спитала свого чоловіка, для чого я йому потрібна. Ось його відповідь: - матеріальні блага (внесок у сімейні доходи); - секс; - дружба, партнерство; - вынос мозга (йому справді це подобається, звісно коли це час від часу, а не постійно); - щоб не спився; - щоб було кого обійняти й поцілувати (дійсно, він це робить щодня). Зауважу, що нічого не сказав про "приготувати їжу, випрати речі та прибирання" - чесно зізнаюся, що він у цьому на мене не розраховує - добре, якщо приготувала, випрала, прибрала, а якщо ні - то сам зробив.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2025 19:34
Успіх написав: fler написав: Бетон написав:Секс стоит очень дёшево. Еду я приготовлю сам. Сам стираю, убираю. У меня, кстати, идеальная чистота. Что может дать женщина? Вынос мозга?
Вам варто замислитись над питанням "для чого мені потрібна жінка?". Якщо ваша відповідь "лише для сексу", то справді не треба заморочуватись і будувати відносини, тому що це важка праця. Бетон, спеціально для тебе (ну і для поржать, звісно) щойно спитала свого чоловіка, для чого я йому потрібна. Ось його відповідь: - матеріальні блага (внесок у сімейні доходи); - секс; - дружба, партнерство; - вынос мозга (йому справді це подобається, звісно коли це час від часу, а не постійно); - щоб не спився; - щоб було кого обійняти й поцілувати (дійсно, він це робить щодня). Зауважу, що нічого не сказав про "приготувати їжу, випрати речі та прибирання" - чесно зізнаюся, що він у цьому на мене не розраховує - добре, якщо приготувала, випрала, прибрала, а якщо ні - то сам зробив. Флай, ти з такою☝️ розлучився?
Хе-хе, у 2-3-4 (виділених та ні) описах, є соціально прийнятна відповідь, щоб не спровокувати оте "винесення мізків" та подальшу сварку. 
-
_Mykola_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 кві, 2025 19:41
_Mykola_[quote="5850543:Успіх написав: fler написав: Бетон написав:Секс стоит очень дёшево. Еду я приготовлю сам. Сам стираю, убираю. У меня, кстати, идеальная чистота. Что может дать женщина? Вынос мозга?
Вам варто замислитись над питанням "для чого мені потрібна жінка?". Якщо ваша відповідь "лише для сексу", то справді не треба заморочуватись і будувати відносини, тому що це важка праця. Бетон, спеціально для тебе (ну і для поржать, звісно) щойно спитала свого чоловіка, для чого я йому потрібна. Ось його відповідь: - матеріальні блага (внесок у сімейні доходи); - секс; - дружба, партнерство; - вынос мозга (йому справді це подобається, звісно коли це час від часу, а не постійно); - щоб не спився; - щоб було кого обійняти й поцілувати (дійсно, він це робить щодня). Зауважу, що нічого не сказав про "приготувати їжу, випрати речі та прибирання" - чесно зізнаюся, що він у цьому на мене не розраховує - добре, якщо приготувала, випрала, прибрала, а якщо ні - то сам зробив. Флай, ти з такою☝️ розлучився?
Хе-хе, у 2-3-4 (виділених та ні) описах, є соціально прийнятна відповідь, щоб не спровокувати оте "винесення мізків" та подальшу сварку.  [/quote] === Але хтось мені скаже - де, ДЕ там хоч один пункт, про те, що любить/кохає??? Де, плять, там любов? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 28 кві, 2025 19:55
читаю detroytred увидел в его текстах ритм, решил положить их на рэп и не ошибся. ритм таки есть. Жёсткий специфический. Собственно вот текст detroytred написав:РПВ-тиша-зупинкабд абсолютно однакові і в Трампа, і в Зе, і в пу. Одне і теж саме --- відсутність вогню, бойових дій. Тільки умови для початку цього пу висуває свої. Зе дозрів до безумовного РПВ -- про що і казав Лапей. Путло не дозрів. Само поняття рпв-тиші-припиненнябд ніяк не залежить ні від Зе, пу і будь кого. Воно є об'єктивним. Суб'єктивними є саме умови погодження на нього. Спробуй відділяти поняття та предмети, недослужившийся до впенсії прапорщик. Як бачиш, ти не правий, лох, балабол. Отак детально по -надцятому колу прості поняття навіть дошколятам не розтлумачують. Поглянь, як ти сформулював - рпв у вигляді пропозицій від Зе, пу. А треба про - УМОВИ від Зе, пу для РПВ. Рпв однакове для будь-кого. Різниця в умовах. Для рпв. Як у дітсадку)))
вот то что с него вышло (сорян за жесткий саунд)
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 28 кві, 2025 19:55
Faceless написав:Hotab написав: fox767676 написав:У модних барбершопах кльовий вайб - музичне супроводження, стилізований антураж. Коли вагаюсь там чи дома, цей фактор перевішує
В одному пафосному (звісно до війни) херсонському навіть віскарь якийсь наливали клієнту)) Якщо водій, то мабуть каву.
То в усіх, не тільки в пафосних, то ви стіснялись запитать а вам не запропонували
То щось на зразок наркозу/ седативно , як у стоматолога , на випадок якщо хтось боїться що йому відріжуть вухо чи поріжуть бритвою 
-
yama
-
-
- Подякував: 9196 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2