за те шо я балакав по українські
По факту за українську і російську в табелі яка оцінка була?
Бо щось у мене підозра, що буліли трохи за інше.
|
|
![]() Vadim_
Скажемо так: якби я написав так слово «тебя», мене б «росіянка» порвала як мавпа газету і не поставила б 5/5 як по «языку», так і по «літературі». Так що там з табелем? Чи дали довідку «прослухав курс» і відправили вчитись на комбайн в ПТУ? У мене батько був майстром в ПТУ: вчив комбайнерів і трактористів. Там не треба було вміти писати. Достатньо вміти крутити гайки і на полі навчитись пахати/косити/сіяти. Там не по розуму брали. Була навіть група, яку набирали з відрахованих зі школи в 5-7 класі за неспроможність вчитись. Вони теж стали трактористами. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
А як нам тут впарювали нарратив - як тільки згодиться Україна про РПВ по ЛБЗ, так і буде "мир" та "злагода" Проте, я давно пишу, що Росія ні на яке РПВ по ЛБЗ не згодна і всі ці бажання наших місцевих корисних хом"ячків - або марення, або дурість, або свідоме нав"язування російських хотєлок ![]()
Спробуй будувати свої претензії до якихось когось тут на форумі не на своїх вигадках. Предметом тут було і зараз є --- згода України на РПВ (по ЛБЗ). Корисним хом'ячком, по-твоєму, зараз є президент і Ко, які заявляють про згоду України на безумовне РПВ (тобто по ЛБЗ і будь-яких інших умов). То, що там в тебе (або марення, або дурість, або свідоме нав"язування російських хотєлок), розбирись сам.
![]() Келлог:
"Но я думаю, что мы с ними в достаточно хорошем положении... когда речь идет об украинцах, нам очень комфортно там, где мы сейчас находимся" Он отметил, что это патовая ситуация: никто не выиграет эту войну военным путем, это будет сделано с помощью дипломатии. "И я думаю, что украинцы теперь это достаточно хорошо понимают после прошлой недели. И я думаю, что россияне должны это понять", - подытожил специальный представитель президента США по вопросам Украины. Трамп: "Я думаю, что спасаю эту нацию. Я думаю, что эту нацию очень скоро разгромят. Это большая военная машина. Давайте смотреть правде в глаза. Венс: "Если это не прекратится, украинцы не выиграют войну. Я думаю, что эта странная идея среди основных СМИ, что если это будет продолжаться еще несколько лет, россияне потерпят крах, украинцы вернут свои территории, и все вернется к тому, что было до войны. Но это не та реальность, в которой мы живем. Если это продлится еще несколько лет, у нас может быть крах обществ, демография обеих этих стран — кошмар. Вы можете иметь миллионы убитых людей, если это продлится еще несколько лет, и это может перерасти в ядерную войну. Это должно прекратиться", - добавил вице-президент США." ______________________ Тобто: 1. Келлог - ситуація патова, але Україна в гарному положенні. 2. Трамп - Україна прогрАє. 3. Венс - Україна не вИграє, програють обидві сторони. Імхо. Серед цих трьох ставлю, що більш об'єктивно говорить саме Келлог. Бо оті інші двоє більш політично заангажовані. Востаннє редагувалось detroytred в Вів 29 кві, 2025 23:05, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЛАД, скажіть, будь ласка, ви ідейний пацифіст? Для будь-якого військового конфлікту ви ратуєте за те, щоб жертва не оборонялась? Бо будь-яка оборона продовжує конфлікт, а це завжди призводить до додаткових смертей і руйнувань.
Для Другої світової війни, наприклад, яка ваша думка - варто було СРСР оборонятись, чи краще було одразу капітулювати перед гітлерівською Німеччиною? Якщо ви відповісте ствердно, у мене більше питань до вас не буде, я не буду з вами дискутувати, бо розумітиму, що ви людина з непохитними переконаннями.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|