Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1374813749137501375113752 ... 14784>
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 14:01

flyman написав:
  detroytred написав:З одного боку вже все більш наявним стає лускання бульбашки трампізму.
Оті події в команді Трампа навіть через лише три місяці тому аргумент.
В наступному році вибори до Конгресу, тому від Трампа почнуть дистанціонуватися зарання.

Виручити затриматися у владі зазвичай може класика...

виборча система в США це гра в поганий/добрий поліцейський,
наразі замість загниваючих блм-лгбт ліберастів на політсцені прогресивні тітушки із традиційними балалайкою та медведями

розбір апрельських тезісів нео большивиків в плані міровой революції і господства пролетарів реднеків

підпише хто це? бо мені невідомо що за triger мма? але морда лиця знайома (ти його відео постиш регулярно), це арестович так посивів в екзилі?
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3342 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 14:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Що спільнота думає про Стерненка ? Я про нього не знав до моменту так званого замаху.
Сам замах якийсь недолугий ... як і Стерненко на рендж ровері ( і саме авто гівно в мого знайомого коробка полетіла меньше ніж на 100 тис) .
Моя субєктивна думка = деякі люди далі йому донатять ...
Також цікавить кому спільнота вважає за доцільне донатити ? ( хоча як показало моє опитування ранніше більшість вважає що платить дуже багато податків офіційно і тому може не донатити) .
В одному з каналів перекладача на військову тематику mortis_aeterna відкрився збір на Бандера павер - недолугу зарядну станцію зроблену з гівна і палок ( найдешевших китайських комплектуючих) по завищеній в 10 разів ціні ( яка часто вище, або рівна ніж в визнаних лідерів eco flow та bluetti ), про її якість є десяток відео розбірок майстрів з коментарями на ютуб, про що автору збору вказали кілька дописувачів\читачів, автор погодився на альтрнативу, але коли я запропонував реальну хорошу альтернативу по дилерській ціні від виробника=імпортера торг марки ( з яким я співпарцюю і обладнання якого я перепродаю сам) звісно без навару з вказанням посилання і бренду , пообіцявши -30% знижки від РРЦ - мене відправили в read only тобто бан . Із серії коли хотів по собівартості по дилерській ціні допомогти , а це розцінили за бажання нажитися і рекламу .
нащо я це пишу ?
просто всі мають знатинегідників Вінниця промавтоматика і бендера павер, які наживаються на війні
https://www.youtube.com/watch?v=kLQGoQYSEwo
https://www.youtube.com/watch?v=VOJI_AMvios
https://www.youtube.com/watch?v=aR5OzBJv__A
https://www.youtube.com/watch?v=N7jeSKez8vc
і таке подібне гівно просувається всіми правдами і неправдами на тендери , під нього пишуться тендери , бо є хороший зазор для відкату при такій завищеній ціні . А вже як тендерні вимоги виписувати під конкретного виробника то практика поширена . Та я розумію що відкати це всюди є , але одна справа коли продається\постачається у військо щось якісне і хороше, і з нього відкат,а інша коли гівно постачають.
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 14:15

Бетон написав:
  Shaman написав:
  Бетон написав:Блакитна або рожева форма для мусарні - саме те.
В тредс дівчина років 20 хвалилась як вона йде на зміну прикордонників "стрілять у спини хлопцям втікачам". Вона цим пишається.

А опитування на вулиці, де молодь буде голосувати за стерненко або притулу бо він смішний, я засмучений.
Я в 20 років мав критичне мислення, власну думку. Ці діти ж народженні не в совку а в 2005 році. А в голові совок.
Це стадо приречене?

ти то зі своїм критичним мисленням та власною думкою голосував за ригів :lol:

За регионалов нас заставлял голосовать декан. Точно такие пропагандоны как вы.
Я голосовал против, естественно.

Мало того, в сборной нас отвезли в какую-то больницу, и сказали голосовать на януковича второй раз. И я снова голосую против

ну покажи власну думку. от чого ти назвав мене пропагандистом? ;)

ЛАД вигадав цю брехню, щоб не відповідати на мої питання. а ти чого? чи на цьому власна думка закінчується? 8)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1636 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 14:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Бетон написав:Ці діти ж народженні не в совку а в 2005 році. А в голові совок.

Ви ось помітно розумніші пересічної маси українців(мабуть через здорово-спортивну фізіологію), але все одно цього замало щоб якось виправити ситуацію
Бо якщо стигматизування "совка" не є хитрим полемічним ходом, то ви просто не здатні проаналізувати тренди. На початку 90-х люди обирали поміж ідеологами (Кравчук,Чорновол,Лук'яненко) чи науковцями (Гринєв, Юхновський) , чи управлінцями (Кравчук,Кучма). Можна по-різному відноситися до Крачука та Кучми, але їх виборці точно не обгрутовували свій вибір "прикольністю" кандидатів, приколісти відсіювалися ще на стадії збору підписів
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 04 тра, 2025 14:22, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 14:29

Бетон написав:Примечательно, что те же самые люди, которые заставляли голосовать за рыгов, сегодня в вышиванках болеют за новых криворожских рыгов.

Бенюк сказал, что поддерживает тцк и ненавидит ухулянтов, не отдавших долг родине. Ведущий спрашивает его, ваш сын где? И Бенюк не краснея, говорит, что сынок в аспирантуре))))

Не всі свободівці такі. Тягнибок з сином в зсу. Но... щось не чутно про виключення з списків партії ухилянтів. )
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 14:35

detroytred написав:
  pesikot написав:
  Бетон написав:Полицейская сбила на пешеходном переходе ребёнка. Это всё снято на камеру. Отец пошёл в полицию, где его похитили, чтобы не мешал жить))

По-мелкому уже шакалишь ? )

Это же пьяного быка за рулём ты выгораживал и оправдывал

Що ж ти на дрібне звернув увагу, а цілих двох нардепів Гончаренко та Федину не бачиш? Згідно ж твоєї постійної рубріки-закидів "чому ти змовчав".

*Представники місцевої поліції руками ТЦК усувають єдиного свідка та чинять тиск на сім’ю дитини. ТЦК вже використовують не тільки для бусифікації та рубання кешу з виловлених людей. А і в якості тітушок, які можуть приїхати і порішати. Бо в них є на це влада і жодної протидії. А Зеленський і далі казатиме, що нічого такого не бачить, допоки ситуація стане взагалі неконтрольованою. Цей інцидент — дуже поганий дзвіночок. Це вже критична точка. І стається подібне явно не вперше. Саме тому треба повністю реорганізовувати ТЦК та викидати цей бандитський підхід, — написав Гончаренко у Telegram.*
https://racurs.ua/ua/n206035-na-odeschy ... v-tck.html
Прочитай по буквах формулювання в депутатському зверненні від Гончаренко та Федини.
Там є це звернення. Формулювання отпад.

Депутати дрібницями не шакалять?
Тим паче з ЄС, а не від ригів, захопників тощо.
Тобто обирай: або не дрібниці і не шакальство, або шакалять дрібницями євросолідарці.

Повторюю, що незаконного зробила поліція?
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 14:39

detroytred написав:Так про здаватися тут ніхто не говорить. І не про критику мова.

Ось в першому ж посиланні Чмут прямим текстом стверджує: якщо навіть мобілізувати 50-100 тисяч 20+, то результату не буде, вони будуть сточені, як інші. Без результату. За існуючих умов, порядків, підходів на всіх етапах та ділянках впроцесу: від підготовки і до управління військами.

Ви маєте надію або впевнені, що зміни умов, порядків, підходів дійсно будуть? Да ще й в кращий бік.
То що є доцільним за такого? Корегування мети.

Хай цей стратег розкаже, як має виконувати підрозділ бойову задачу маючи 50 і менше відсотків особового складу.
До речі, по якій статті косить від армії цей стратег?
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 14:58

После того как Трамп опубликовал фото в образе Папы Римского, мемкоин POPE на базе Solana стремительно вырос в цене — его стоимость увеличилась на 1000%. Аналитики полагают, что за запуском токена стоит та же команда, которая ранее выпустила TRUMP и MELANIA.

https://t.me/ch_zoloto/3501

Бюджет GTA VI уже мог обогнать стоимость постройки Бурдж-Халифы — самого высокого здания в мире.

Небоскрёб строили 6 лет и потратили на это $1,5 млрд. При этом GTA VI в разработке около 7 лет, а её бюджет оценивают в рекордные $2 млрд.

https://t.me/ch_zoloto/3502
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3342 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 15:20

Schmit написав:
  pesikot написав:Россияне массированно атаковали Украину: много пострадавших, среди них дети (фото)
В Оболонском районе возник пожар в квартире на последнем этаже 12-этажки, пламя распространилось на кровлю, частично разрушено перекрытие. Также по другому адресу загорелось 7 автомобилей возле жилого дома.

В Святошинском районе пожар возник в трех одноэтажных частных жилых домах. В Шевченковском - повреждена электроопора и дорожное полотно под железнодорожным мостом.

К РПВ и перемирию ...

Вже чи не щоденна невтішна статистика і тільки з нашої сторони руйнування/потерпілі/загиблі. Україну перетворюють в труху, а у ворога всі, навіть прифронтові міста цілі. Що з цим робити - рішення відсутнє. І так нам пропонують воювати роками, поки з України не залишиться...

Та ти шо ... позавчора по Новоросійську вдарили, ти чомусь мовчав, а навіть намагався тебе запитати

А зараз виліз, як по методичці )_
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 04 тра, 2025 15:26

Letusrock теж про Новоросійськ "не помітив" )

Чи це може вам обом неприємно, коли пишуть про злочини Росії ?
Вам би, щоб мовчали чи як ? )

Бо коли не пишуть, то наче нічого не було

Правда ж, Letusrock ? )
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1374813749137501375113752 ... 14784>
Форум:
+ Додати