detroytred написав:З одного боку вже все більш наявним стає лускання бульбашки трампізму. Оті події в команді Трампа навіть через лише три місяці тому аргумент. В наступному році вибори до Конгресу, тому від Трампа почнуть дистанціонуватися зарання.
Виручити затриматися у владі зазвичай може класика...
виборча система в США це гра в поганий/добрий поліцейський, наразі замість загниваючих блм-лгбт ліберастів на політсцені прогресивні тітушки із традиційними балалайкою та медведями
розбір апрельських тезісів нео большивиків в плані міровой революції і господства пролетарів реднеків
підпише хто це? бо мені невідомо що за triger мма? але морда лиця знайома (ти його відео постиш регулярно), це арестович так посивів в екзилі?
Що спільнота думає про Стерненка ? Я про нього не знав до моменту так званого замаху. Сам замах якийсь недолугий ... як і Стерненко на рендж ровері ( і саме авто гівно в мого знайомого коробка полетіла меньше ніж на 100 тис) . Моя субєктивна думка = деякі люди далі йому донатять ... Також цікавить кому спільнота вважає за доцільне донатити ? ( хоча як показало моє опитування ранніше більшість вважає що платить дуже багато податків офіційно і тому може не донатити) . В одному з каналів перекладача на військову тематику mortis_aeterna відкрився збір на Бандера павер - недолугу зарядну станцію зроблену з гівна і палок ( найдешевших китайських комплектуючих) по завищеній в 10 разів ціні ( яка часто вище, або рівна ніж в визнаних лідерів eco flow та bluetti ), про її якість є десяток відео розбірок майстрів з коментарями на ютуб, про що автору збору вказали кілька дописувачів\читачів, автор погодився на альтрнативу, але коли я запропонував реальну хорошу альтернативу по дилерській ціні від виробника=імпортера торг марки ( з яким я співпарцюю і обладнання якого я перепродаю сам) звісно без навару з вказанням посилання і бренду , пообіцявши -30% знижки від РРЦ - мене відправили в read only тобто бан . Із серії коли хотів по собівартості по дилерській ціні допомогти , а це розцінили за бажання нажитися і рекламу . нащо я це пишу ? просто всі мають знатинегідників Вінниця промавтоматика і бендера павер, які наживаються на війні https://www.youtube.com/watch?v=kLQGoQYSEwo https://www.youtube.com/watch?v=VOJI_AMvios https://www.youtube.com/watch?v=aR5OzBJv__A https://www.youtube.com/watch?v=N7jeSKez8vc і таке подібне гівно просувається всіми правдами і неправдами на тендери , під нього пишуться тендери , бо є хороший зазор для відкату при такій завищеній ціні . А вже як тендерні вимоги виписувати під конкретного виробника то практика поширена . Та я розумію що відкати це всюди є , але одна справа коли продається\постачається у військо щось якісне і хороше, і з нього відкат,а інша коли гівно постачають.
Бетон написав:Блакитна або рожева форма для мусарні - саме те. В тредс дівчина років 20 хвалилась як вона йде на зміну прикордонників "стрілять у спини хлопцям втікачам". Вона цим пишається.
А опитування на вулиці, де молодь буде голосувати за стерненко або притулу бо він смішний, я засмучений. Я в 20 років мав критичне мислення, власну думку. Ці діти ж народженні не в совку а в 2005 році. А в голові совок. Це стадо приречене?
ти то зі своїм критичним мисленням та власною думкою голосував за ригів
За регионалов нас заставлял голосовать декан. Точно такие пропагандоны как вы. Я голосовал против, естественно.
Мало того, в сборной нас отвезли в какую-то больницу, и сказали голосовать на януковича второй раз. И я снова голосую против
ну покажи власну думку. от чого ти назвав мене пропагандистом?
ЛАД вигадав цю брехню, щоб не відповідати на мої питання. а ти чого? чи на цьому власна думка закінчується?
Бетон написав:Ці діти ж народженні не в совку а в 2005 році. А в голові совок.
Ви ось помітно розумніші пересічної маси українців(мабуть через здорово-спортивну фізіологію), але все одно цього замало щоб якось виправити ситуацію Бо якщо стигматизування "совка" не є хитрим полемічним ходом, то ви просто не здатні проаналізувати тренди. На початку 90-х люди обирали поміж ідеологами (Кравчук,Чорновол,Лук'яненко) чи науковцями (Гринєв, Юхновський) , чи управлінцями (Кравчук,Кучма). Можна по-різному відноситися до Крачука та Кучми, але їх виборці точно не обгрутовували свій вибір "прикольністю" кандидатів, приколісти відсіювалися ще на стадії збору підписів
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 04 тра, 2025 14:22, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Примечательно, что те же самые люди, которые заставляли голосовать за рыгов, сегодня в вышиванках болеют за новых криворожских рыгов.
Бенюк сказал, что поддерживает тцк и ненавидит ухулянтов, не отдавших долг родине. Ведущий спрашивает его, ваш сын где? И Бенюк не краснея, говорит, что сынок в аспирантуре))))
Не всі свободівці такі. Тягнибок з сином в зсу. Но... щось не чутно про виключення з списків партії ухилянтів. )
Бетон написав:Полицейская сбила на пешеходном переходе ребёнка. Это всё снято на камеру. Отец пошёл в полицию, где его похитили, чтобы не мешал жить))
По-мелкому уже шакалишь ? )
Это же пьяного быка за рулём ты выгораживал и оправдывал
Що ж ти на дрібне звернув увагу, а цілих двох нардепів Гончаренко та Федину не бачиш? Згідно ж твоєї постійної рубріки-закидів "чому ти змовчав".
*Представники місцевої поліції руками ТЦК усувають єдиного свідка та чинять тиск на сім’ю дитини. ТЦК вже використовують не тільки для бусифікації та рубання кешу з виловлених людей. А і в якості тітушок, які можуть приїхати і порішати. Бо в них є на це влада і жодної протидії. А Зеленський і далі казатиме, що нічого такого не бачить, допоки ситуація стане взагалі неконтрольованою. Цей інцидент — дуже поганий дзвіночок. Це вже критична точка. І стається подібне явно не вперше. Саме тому треба повністю реорганізовувати ТЦК та викидати цей бандитський підхід, — написав Гончаренко у Telegram.* https://racurs.ua/ua/n206035-na-odeschy ... v-tck.html Прочитай по буквах формулювання в депутатському зверненні від Гончаренко та Федини. Там є це звернення. Формулювання отпад.
Депутати дрібницями не шакалять? Тим паче з ЄС, а не від ригів, захопників тощо. Тобто обирай: або не дрібниці і не шакальство, або шакалять дрібницями євросолідарці.
detroytred написав:Так про здаватися тут ніхто не говорить. І не про критику мова.
Ось в першому ж посиланні Чмут прямим текстом стверджує: якщо навіть мобілізувати 50-100 тисяч 20+, то результату не буде, вони будуть сточені, як інші. Без результату. За існуючих умов, порядків, підходів на всіх етапах та ділянках впроцесу: від підготовки і до управління військами.
Ви маєте надію або впевнені, що зміни умов, порядків, підходів дійсно будуть? Да ще й в кращий бік. То що є доцільним за такого? Корегування мети.
Хай цей стратег розкаже, як має виконувати підрозділ бойову задачу маючи 50 і менше відсотків особового складу. До речі, по якій статті косить від армії цей стратег?
После того как Трамп опубликовал фото в образе Папы Римского, мемкоин POPE на базе Solana стремительно вырос в цене — его стоимость увеличилась на 1000%. Аналитики полагают, что за запуском токена стоит та же команда, которая ранее выпустила TRUMP и MELANIA.
В Оболонском районе возник пожар в квартире на последнем этаже 12-этажки, пламя распространилось на кровлю, частично разрушено перекрытие. Также по другому адресу загорелось 7 автомобилей возле жилого дома.
В Святошинском районе пожар возник в трех одноэтажных частных жилых домах. В Шевченковском - повреждена электроопора и дорожное полотно под железнодорожным мостом.
К РПВ и перемирию ...
Вже чи не щоденна невтішна статистика і тільки з нашої сторони руйнування/потерпілі/загиблі. Україну перетворюють в труху, а у ворога всі, навіть прифронтові міста цілі. Що з цим робити - рішення відсутнє. І так нам пропонують воювати роками, поки з України не залишиться...
Та ти шо ... позавчора по Новоросійську вдарили, ти чомусь мовчав, а навіть намагався тебе запитати