|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Пон 05 тра, 2025 20:26
Wirująświatła написав: Успіх написав:А от по дронах... - так, в керуванні ними - не дуже, а от перепаював на дронах деякі деталі(не одноразово) - і все потім гарно працювало/літало!
вертолёты бы тоже мог ремонтировать, ничего сложного - хвост, пропеллер и весь вертолёт). у меня в детстве был.
Да и ракету сможет - она еще проще. ФИгли там у трубы запаять один конец? Долярчику надо срочно в НАСА или СпейсХ. Советы космического масштаба он уже научился давать.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5469 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Пон 05 тра, 2025 20:33
Wirująświatła написав:M-Audio приветствуем вас на самой дружелюбной ветке форума)
Так это же из "нападения" переползли сюда? Насчёт дружелюбия я в курсе 
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 632 раз.
- Подякували: 502 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Пон 05 тра, 2025 20:36
M-Audio написав:Насчёт дружелюбия я в курсе
спиной к некоторым лучше не поворачиваться) слишком дружелюбные.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 05 тра, 2025 20:39
спиной к некоторым лучше не поворачиваться)
При3.14здеть в своих жизненных историях тоже лишнее. Поймают и напихают.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2444 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 05 тра, 2025 21:25
Hotab написав: спиной к некоторым лучше не поворачиваться)
При3.14здеть в своих жизненных историях тоже лишнее. Поймают и напихают.
та ладно, тіко ніжні чуйства) просто цікаво поняти що в психіатра в голові?) Питання, які не дають покоя... Як гадаєш яка улюблена казочка в дитинстві була в Віталіана? Він був бажаною дитиною в батьків? Може і сам розкаже тут все таки групова терапія а дипломам нас не удівіш. Тому хто перший вбрав халат і труси той і психіатр 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 05 тра, 2025 21:39
rjkz написав:Нет. В чем Вы профессионал в той мере, в какой Вам будут платить и ценить Вашу работу? У кого-то серебрянные руки, у кого-то золотые яйца. В чем Ваши знания и умения на наивысшем уровне?
Я ж вже писав: 1. Що є певна професія, яка мені і подобається і гроші за неї платять мені! 2. І який сенс в тому, що я озвучу ту професію(а я немаю бажання її озвучувати) - що зміниться? Що зміниться, якщо я скажу, що я, наприклад, класний електрик, чи сантехнік? Чи одною лівою розбираю і збираю сучасний велосипед? Чи майстер по ремонту побутової техніки? Чи плиточник, або мебельщик? Це ж нічого не змінює! Просто я кажу, що до тієї професії, де я ЗАРАЗ профі(чи майже профі), я ще можу і інших багато професій освоїти до рівня "профі"/НЕ погано вони теж мені вдаються!
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 05 тра, 2025 21:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 05 тра, 2025 21:41
_Mykola_ написав: Faceless написав:ЛАД написав:И "виростити одне покоління, що не сприймає російську як "свою" как раз и получится, в лучшем случае, через 2 поколения.
Якщо виросте одне покоління, що не знатиме (принаймні з дитинства) російську, в побуті вже буде вживати українську, навчання і так вже українською, то друге покоління - їхні діти - вже ростимуть в українськомовному середовищі, принаймні більшою частиною. Це вже буде успіх
Дивний якийсь підхід, Ви вважаєте що мінус одна мова у спілкуванні це добре? Наразі, є дві-три, буде одна-дві... Регрес замість прогресу... Також вибір, але чому цей вибір войовничо потрібно нав'язувати? Ви ж розумієте, чим більше заборон, тим більше спротив... чи досвід сересере нічому не навчив? Европа трохи не розуміє заборон на мови спілкування... Чи у нас діаметрально інший шлях, і декларування руху в Европу, це маячня і популізм? Чи насправді вважаєте що істинна причина війни це виключно мова??? Ці мовні срачі, вони деструктивні по своїй суті. 
Поцікавтеся краще, як французи відносяться до англійської;)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 05 тра, 2025 22:07
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 05 тра, 2025 22:40
Успіх написав:Хоча, під мої "срібні руки" можна підставляти багато професій! Чи от взимку котел(в мене двох-функційний газовий) почав був запалюватись і вимикатись що 3хв. І так "клацав" туди-сюди... Не набирав заданої йому температури... Я його розібрав... і полагодив його
Скажу за себе, вже писав за вєлік, теж саме стосується 2-х контурного котла. У тебе схоже був сажотрус включився. Якщо шось серйозне, немає в інструкції, я тупо пишу знайомому майстру, він пише коли зможе приїхать подивитись, погоджуємо час. Звісно якихось ЗЧ може не буть в наявності, тоді він каже коли все буде зроблено та ціну. Все, з мого боку питань нема, я не буду витрачать свій час на вивчення якихось спеціальних інструкцій. Чому? Тому-що мій робочий час коштує дорожче, чим час роботи майстра по котлам, плюс спецінструмент. Плюс є гарантія, бо це БУВ офіційний сервіс мого котла. Плюс обслуговування котла десь серпень-вересень, так, у них є періодичне ТО, зазвичай це раз на рік, майстер попереджає коли краще зробить, бо в опалювальний період дуже багато авральної роботи.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 05 тра, 2025 23:05
Успіх написав:наприклад, класний електрик, чи сантехнік? Чи майстер по ремонту побутової техніки?
У мене такі люди БУЛИ на телефоні 24/7/365. Чому? Тому-що мені потрібна БУЛА електрика, вода, працююче холодильне обладнання 24/7/365. Такий спеціаліст мог заробить за приїзд сотку і більше. Не знаю шо ти маєш на увазі під сучасним вєліком, але схоже це не твоє. 
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
|