Ми почали саме з тверддення Пака та рфії пофіг на увесь інший світ, коли тобі є загроза існуванню. І я продовжив, що будь-яке масштабне застосування ЯЗ є констатацією оцього "пофігу на весь інший світ". А не масштабно стратегічною ядерною зброєю не балуються.
Байден присоромив Трампа за його підхід до завершення війни та тиск на Україну
Тиск з боку адміністрації президента США Дональда Трампа на Україну з вимогою віддати частину територій Росії - це "сучасне умиротворення". Про це заявив експрезидент США Джо Байден в інтерв'ю BBC.
Путін і Трамп Журналісти нагадали, що Байден неодноразово говорив, що російський диктатор Володимир Путін не зупиниться, якщо поступитися йому територіями в рамках мирної угоди. В інтерв'ю експрезидент США заявив, що "люди, які вірять у зворотне, - дурні".
Під час виступу 5 травня в Делавері він сказав, що його турбує розрив відносин між США і Європою за Трампа. Експрезидент США вважає, що нинішній американський лідер "змінить сучасну історію світу".
У розмові з журналістами Байден засудив заклики Трампа повернути Панамський канал, купити Гренландію і зробити Канаду 51-м штатом.
"Що, чорт забирай, тут відбувається? Який президент взагалі говорить так? Ми не такі. Ми за свободу, демократію, можливості, а не за конфіскацію", - сказав він.
Крім цього Байден прокоментував слова адміністрації Трампа про те, що Україні потрібно віддати частину територій, щоб домогтися мирної угоди. За його словами, це схоже на те, як колишній прем'єр-міністр Великої Британії Невілл Чемберлен у 1930-х роках намагався умиротворити вимоги Адольфа Гітлера в невдалій спробі уникнути катастрофічної війни в Європі.
"Це сучасне умиротворення", - заявив Байден.
Крім того, експрезидент США стурбований тим, що Європа може втратити впевненість у тому, що "Америка все ще залишається лідером".
"Лідери континенту задаються питанням, що ж мені тепер робити?.... Чи можу я покластися на Сполучені Штати? Чи будуть вони там?", - підкреслив Байден.
Крім цього колишній американський лідер розкритикував підхід Трампа до діалогу з Путіним. Він обурився тим, що ставлення адміністрації США до російського диктатора досить прихильне:
"Я просто не розумію, як люди думають, що якщо ми дозволимо диктатору, бандиту, вирішити, що він збирається захопити значні ділянки землі, які йому не належать, то це його задовольнить. Я не зовсім розумію".
Також Байден висловив побоювання, що деяким країнам НАТО, які межують із Росією, доведеться піти на поступки Путіну, якщо Україна поступиться частиною своїх територій.
Допомога Україні
вчора подивився це відео-Трамп виглядає наче під впливом алкоголю чи снодійного (може все разом), він верзе таку маячню, що дід Байден проти нього як нормальна людина проти шизофреніка (3-5хв)
За словами Байдена, російський диктатор Володимир Путін вважає Україну частиною Росії. І будь-хто, хто думає, що він зупиниться після того, як Київ поступиться територією в межах мирної угоди, "просто дурний".
"Я просто не розумію, як люди думають, що якщо ми дозволимо диктатору, бандиту, вирішити, що він збирається захопити значні ділянки землі, які йому не належать, то це його задовольнить. Я не зовсім розумію", – сказав експрезидент.
Він також заявив, що стурбований погіршенням відносин між США та Європою при Трампі. Це, на думку Байдена, змінить сучасну історію світу.
"Це сучасна політика умиротворення... Європа втратить впевненість у впевненості та лідерстві Америки", – сказав він.
"Президент Трамп действовал очень осознанно, добиваясь того, чтобы россияне прямо заявили: "Вот что мы хотим, чтобы закончить конфликт". И снова - вам не обязательно с этим соглашаться. Вы можете считать, что их требования чрезмерны. И, конечно, когда россияне впервые выдвинули свои условия мира, наша реакция была: "Вы требуете слишком многого". Но именно так и проходят переговоры", - заявил Вэнс.
Багато хто на цьому форумі закидає, що Росія тільки вимагає більшого, щоб на перемовинах поступитись
Пам"ятаєте один найВеличніший вже казав "сойдёмся по середине", то як, зійшлись ?
Ді Джей Венс роюить ту саму помилку. Росія вимагає більшого не для того, щоб поступитись, а Росія прощупує слабкі місця. І де з їх вимогами погодились - вимагати і вимагати ще більшого
prodigy написав:вчора подивився це відео-Трамп виглядає наче під впливом алкоголю чи снодійного (може все разом), він верзе таку маячню, що дід Байден проти нього як нормальна людина проти шизофреніка (3-5хв)
Ніііт. Ніякої шизи, алко тощо.
Місія. Місіонер. Отак і вигляє людина, яка відчула себе місією. Впевнена в правоті та місії.
Ми почали саме з тверддення Пака та рфії пофіг на увесь інший світ, коли тобі є загроза існуванню.
А іншим країнам не пофіг? Інші країни готові загинути лиш би існував світ? Тим більше "існуванню світу" ні Пакистан ні Індія не загрожують навіть при бажанні.
Ми почали саме з тверддення Пака та рфії пофіг на увесь інший світ, коли тобі є загроза існуванню.
А іншим країнам не пофіг? Інші країни готові загинути лиш би існував світ? Тим більше "існуванню світу" ні Пакистан ні Індія не загрожують навіть при бажанні.
А якщо лупити ядеркою своєю вони будуть не стільки по столицях, а по АЕС друг друга. Ну щоб вплинути по-дорослому, коли нічого втрачати. Скільки там сумарно реакторів?
detroytred написав:А якщо лупити ядеркою своєю вони будуть не стільки по столицях, а по АЕС друг друга. Ну щоб вплинути по-дорослому, коли нічого втрачати. Скільки там сумарно реакторів?
Далеко не факт що навіть прямий ядерний удар по реактору спровокує додатковий ядерний вибух реактора... фізика ядерного вибуху може трохи завадити ланцюговій реакції ядерного палива з меншою концентрацію...
detroytred написав:А якщо лупити ядеркою своєю вони будуть не стільки по столицях, а по АЕС друг друга. Ну щоб вплинути по-дорослому, коли нічого втрачати. Скільки там сумарно реакторів?
Тоді загрожують чи ні?
Ні. Ось Чорнобиль зірвався і що? Тільки локальне зараження територій. За 1000км від Чорнобиля значних наслідків не було. Тобто постраждають самі Пакистан і Індія і їх сусіди. Немає жодного сенсу таке робити.