|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 тра, 2025 11:53
detroytred
Людина ночами не спить , думає за війну та мир, вчора сам зателефонував "рішучим" у Києві, коли у Вашингтоні була глибока ніч
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 11:58
fox767676 написав:detroytred Людина ночами не спить , думає за війну та мир, вчора сам зателефонував "рішучим" у Києві, коли у Вашингтоні була глибока ніч
Імхо. Якщо похід до миру закінчиться безрезультатно, то Трамп перевищить Байдена в допомозі Україні. Вистрибнути з лижні Байдена та вмити руки він не зможе. Рішитєльниє налаштовані рішуче)) Якщо... Не спойоться з Сі. Що малоймовірно, але можливо.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:01
Banderlog написав:Нам треба своє робити, для України вигідно щоб почалась справжня війна ізраелю і ірану а не ця бутафорія.
Не выгодно. Тогда о сколь-нибудь серьезных поставках вооружений из США придется окончательно забыть. На две серьезные войны их банально не хватит. Да и на одну нашу не хватает. Проблема в том, что технологически развитые страны сделали ставку на очень технологичное, но невероятно дорогое оружие. Его не получается покупать (производить) в достаточных количествах.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6461 раз.
- Подякували: 21600 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:12
Сибарит написав: Banderlog написав:Нам треба своє робити, для України вигідно щоб почалась справжня війна ізраелю і ірану а не ця бутафорія.
Не выгодно. Тогда о сколь-нибудь серьезных поставках вооружений из США придется окончательно забыть. На две серьезные войны их банально не хватит. Да и на одну нашу не хватает. Проблема в том, что технологически развитые страны сделали ставку на очень технологичное, но невероятно дорогое оружие. Его не получается покупать (производить) в достаточных количествах.
Що у другу світову все звелось до випалювання території перед собой (артою та авіацією), що зараз все йде до цього - кабами, дронами і частково артою. Оте зауваження Залужного про 15-км. смугу смерті. А це масовість оцих засобів ураження. От хто зможе перевищити у масовості і більш ефективно сунути цю смугу смерті перед собою, той і переможе. Образно- хто скоріше противника створить і оволодіє керуванням роєм дронів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:12
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:14
Сибарит написав: Banderlog написав:Нам треба своє робити, для України вигідно щоб почалась справжня війна ізраелю і ірану а не ця бутафорія.
хватає в них всього, вони спецом дають капля по каплі. Якби вони всі ті снаряди що дали за ці 3,5 р дали за рік ми б давно винесли фронт
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:16
Faceless написав:
Навіть не дивлячись, одразу виникло питання. Згідно описів тут кого там заганяти-то? Їх давно всіх повинні були загнати в оту армію. Точніше вже давно загнали.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:17
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав:Хоче розказати які румуни цигани) поки ми їхні паспорта купляєм а не вони наші пропоную особо не задаватись...
не ми, а ви я сенсу в румунському паспорті не бачу. хтось долає труднощі, хтось тікає від них.
шо ти там долаєш?) Румунський паспорт це можливість євроінтегруватись індивідуально, мене як особь в єс вже взяли, а всім скопом разом з тобою брати не хотять Ото ти й завидуєш
радий за твою особисту євроінтеграцію.  як там "егоїзм призводить до виживання індивіду, а альтруїзм - до виживання виду". тому так, тут ми в різних таборах. а в ЄС не мене не беруть, це я туди не поспішаю. бо я що тут працюю, що там працював би - тут більш ефективно просто. бо якби не співали тут оду еміграції - еміграція - це тяжка праця, й більше нічого. в когось вийде краще, в когось гірше. для євроінтеграції - треба вчити мову - а ти щось не надто поспішаєш. який же тут успіх?  тому успіхів . ми якось тут будемо порпатися  а з приводу заздрощів - в мене є набагато успішніші приклади є. заздрість - це стан душі, це не про мене 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:21
Faceless написав:Мені в принципі все одно яка там генеалогія у людей у сучасному Ізраїлі, але вони свою державу таки створили.
ви уважніше почитайте як її створювали. пам’ятаєте як у нас була поширена думка чому неможна продавати чужим землю? можу нагадати якщо забули - якщо чужинці скуплять землю то де будуть жити українці. та й взагалі чужинець не скрізь запросто може купити землю. так от покопирсайтеся в періодах різних елій як саме вони свою державу почали зколачувати. що навіть брити потім руки вмили. то тоді може пройде оце - "мені всеодно"
-
tester3373
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 12:34
tester3373 написав: Faceless написав:Мені в принципі все одно яка там генеалогія у людей у сучасному Ізраїлі, але вони свою державу таки створили.
ви уважніше почитайте як її створювали. пам’ятаєте як у нас була поширена думка чому неможна продавати чужим землю? можу нагадати якщо забули - якщо чужинці скуплять землю то де будуть жити українці. та й взагалі чужинець не скрізь запросто може купити землю. так от покопирсайтеся в періодах різних елій як саме вони свою державу почали зколачувати. що навіть брити потім руки вмили. то тоді може пройде оце - "мені всеодно"
можете щось сказати - то кажіть. а не оці натяки. коли в України волали, що не можна продавати сільгоспземлі - то це лише тому, що це чистий популізм, й хотіли ще якось на цьому заробити... а євреї й через віру - завжди жили обособлено, й відповідно майже не змішувалися з оточуючими, не асимилювалися.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1