Навіть не дивлячись, одразу виникло питання. Згідно описів тут кого там заганяти-то? Їх давно всіх повинні були загнати в оту армію. Точніше вже давно загнали.
Так це ж той процес заганяння і описують
прямо из окна, нквд выскакивают и бросаются на людей - несколько патрулей в воскресенье на территории ЖК прямо возле школы, отправляя их на войну, а эти каким-то кацапстаном волнуются. люди - вы вообще нормальные??
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 11 тра, 2025 13:12, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:а з приводу заздрощів - в мене є набагато успішніші приклади є. заздрість - це стан душі, це не про мене
мову треба знати триндюкам) мені спокійно вистачить наявного рівня, щоб втюхати їм контрабандні дзигарі та і технічна робота не потребує уміння говорити з англійцями про погоду без акценту і про те що лондон то столиця великої британії))) Нащот еміграції ти розкатав губу) я від українського громадянства не відмовлявся.
коли заробляєш на життя контрабасом - то може й не потрібно добре знання мови. кузени Саламанки, взагалі мало розмовляли, мовчки робили свою справу
в Німеччині технічна робота вимагає В1. та й на будівництві треба розуміти, що тобі виконроб каже.
Бетон написав:прямо из окна, нквд выскакивают и бросаются на людей - несколько патрулей в воскресенье на территории ЖК прямо возле школы, отправляя их на войну, а эти каким-то кацапстаном волнуются. люди - вы вообще нормальные??
а війна з ким???
щоб зупинити мобілізацію, треба припинити війну. й заодно декому треба постійно нагадувати, що відбувається, коли просто здаєшся... й це не врятує від подальшої мобілізації, якщо доживеш - й там розумієш, що таке насправді, коли в тебе немає ніяких прав...
Бетон написав:прямо из окна, нквд выскакивают и бросаются на людей - несколько патрулей в воскресенье на территории ЖК прямо возле школы, отправляя их на войну, а эти каким-то кацапстаном волнуются. люди - вы вообще нормальные??
а війна з ким??? щоб зупинити мобілізацію, треба припинити війну. й заодно декому треба постійно нагадувати, що відбувається, коли просто здаєшся... й це не врятує від подальшої мобілізації, якщо доживеш - й там розумієш, що таке насправді, коли в тебе немає ніяких прав...
У ніч проти 11 травня російські окупаційні війська атакували Україну понад сотнею безпілотниками, протиповітряній обороні вдалося збити 60 "шахедів". Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил Збройних Сил України.
За даними військових, росіяни спрямували на Україну 108 дронів-камікадзе типу Shahed та безпілотників-імітаторів з різних напрямків: Брянськ, Шаталово, Міллерово, Приморсько-Ахтарськ – РФ, Приморськ – тимчасово окупована територія Запорізької області, Гвардійське – Крим.
Shaman написав:можете щось сказати - то кажіть. а не оці натяки.
я лише хотів сказати що читайте історію трохи глибше. чим дата створення держави.
читати історію всіх країн всього світу - цікаве заняття - коли є купа часу й нема чого робити. тому якщо є якась думка, то її можна сформулювати. а коли хочеться просто заперечити - то таке...
якщо читати історію країни ніколи то тоді так і кажуть а не кажуть "мені все одно". або взагалі тоді начого не кажуть.
Shaman написав:для євроінтеграції - треба вчити мову
це 100%. для прикладу молдовани. "приєднали" у їх 1940р, потім війна у 1944р "освободили" , ссср почав активно насаджувати "соціалізм", відкрили російські школи (переважно в містах і пмт), в маленьких селах російську не вивчали до 1950р
після 1954-55рр в Одеській області почали будувати новий порт Іллічівський-спочатку завод якийсь малих катерів, який потім став великим СРЗ і новий порт і місті біля порту. На роботи приїжджали також молдавани (з Одеської області), з них сміялись (бо чоловіки казали "я пішла", я жінки навпаки), з цього й пішло: "ти що молдованин" (тобто тупий) мені важко уявити, де Бандерлог буде працювати в Румунії без знання румунської. знаю, що там було у 2022-24 багато українських моряків, моряку румунська не дуже потрібна (квартиру зняти-достатньо англійської, на роботу до японських/німецьких компаній теж англійська)
Бандерлог колись казав що він за техніку безпеки у ДТЕК відповідав, як він румунам буде про ТБ втирати без румунської
Măsuri de siguranță pentru lucrul la înălțime cu tensiuni de peste 10 000 de volți
Shaman написав: в Німеччині технічна робота вимагає В1. та й на будівництві треба розуміти, що тобі виконроб каже.
в польщі теж? B1?) Каже-віра, майна! Бери побільше, кидай подальше) спокійно, достатньо в мене знань мови. Люди якщо вони хотять договоритись домовляться на якій мові б вони не говорили)
Погодьтеся шо команда Трампа зробила колосальну роботу по виявленню справжнього стану справ і реальних позицій сторін. Бо самоусунення байдена від перемовин створило величезне поле для інформаційних спекуляцій Штопаних Гордонів та йому подібних ("ми перемагаємо , " по інсайдам" Путін вже згодний віддати все крім Криму "). У 2022-23 навіть членство а НАТО відкидали в обмін на ордло та Крим, бо вважали що питання тільки в репараціях з боку росії
у фотосправі це називалося "проявітєль", так що групове хфото проявлено і зафіксіровано
Я встиг. Свема-3, ванночки з реактивами в темній ванній кімнаті і ще штука яка відсвічувала на фотобумагу у ціх ванночках Хто через це пройшов краще розуміє життя
flyman написав:у вас логіка не б"ється, з одного боку "дуже дороге оружіє, яким не може забезпечити", а з другого боку "на одну вашу нє хватаєт". А у вісі зла, виходить, хватаєт і буде хватать, особливо коли почнеться глобальна рецесія і комодіс "хрусть і пополам"?
Логику Вы просто не поняли. Я вообще ничего не писал про ось зла, а писал про технологически развитые страны. У оси зла другая стратегия - они сделали ставку на большое количество дешёвого говна. И это стало проблемой.