Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1381413815138161381713818 ... 14502>
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:10

Faceless написав:
detroytred написав:
  Faceless написав:

Навіть не дивлячись, одразу виникло питання. Згідно описів тут кого там заганяти-то? Їх давно всіх повинні були загнати в оту армію. Точніше вже давно загнали.
Так це ж той процес заганяння і описують

прямо из окна, нквд выскакивают и бросаются на людей - несколько патрулей в воскресенье на территории ЖК прямо возле школы, отправляя их на войну, а эти каким-то кацапстаном волнуются.
люди - вы вообще нормальные??
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 11 тра, 2025 13:12, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:11

Banderlog написав:
  Shaman написав:а з приводу заздрощів - в мене є набагато успішніші приклади є. заздрість - це стан душі, це не про мене :D
мову треба знати триндюкам) мені спокійно вистачить наявного рівня, щоб втюхати їм контрабандні дзигарі :lol: та і технічна робота не потребує уміння говорити з англійцями про погоду без акценту і про те що лондон то столиця великої британії)))
Нащот еміграції ти розкатав губу) я від українського громадянства не відмовлявся.

коли заробляєш на життя контрабасом - то може й не потрібно добре знання мови. кузени Саламанки, взагалі мало розмовляли, мовчки робили свою справу :lol:

в Німеччині технічна робота вимагає В1. та й на будівництві треба розуміти, що тобі виконроб каже.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:15

Бетон написав:прямо из окна, нквд выскакивают и бросаются на людей - несколько патрулей в воскресенье на территории ЖК прямо возле школы, отправляя их на войну, а эти каким-то кацапстаном волнуются.

а війна з ким??? :shock:

щоб зупинити мобілізацію, треба припинити війну. й заодно декому треба постійно нагадувати, що відбувається, коли просто здаєшся... й це не врятує від подальшої мобілізації, якщо доживеш - й там розумієш, що таке насправді, коли в тебе немає ніяких прав...
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:16

Shaman написав:
  Бетон написав:прямо из окна, нквд выскакивают и бросаются на людей - несколько патрулей в воскресенье на территории ЖК прямо возле школы, отправляя их на войну, а эти каким-то кацапстаном волнуются.

а війна з ким??? :shock: щоб зупинити мобілізацію, треба припинити війну. й заодно декому треба постійно нагадувати, що відбувається, коли просто здаєшся... й це не врятує від подальшої мобілізації, якщо доживеш - й там розумієш, що таке насправді, коли в тебе немає ніяких прав...

я понимаю.

войну невозможно остановить мобилизацией.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:18

pesikot написав:Після триденного "перемир'я" Росія атакувала Україну понад сотнею дронів: збили 60
У ніч проти 11 травня російські окупаційні війська атакували Україну понад сотнею безпілотниками, протиповітряній обороні вдалося збити 60 "шахедів". Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил Збройних Сил України.

За даними військових, росіяни спрямували на Україну 108 дронів-камікадзе типу Shahed та безпілотників-імітаторів з різних напрямків: Брянськ, Шаталово, Міллерово, Приморсько-Ахтарськ – РФ, Приморськ – тимчасово окупована територія Запорізької області, Гвардійське – Крим.

Перемир"е закінчилось не разпочавшись

Ти своїм довгим язиком скільки шахедів сбив?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:26

Shaman написав:
  tester3373 написав:
  Shaman написав:можете щось сказати - то кажіть. а не оці натяки.

я лише хотів сказати що читайте історію трохи глибше. чим дата створення держави.

читати історію всіх країн всього світу - цікаве заняття - коли є купа часу й нема чого робити. тому якщо є якась думка, то її можна сформулювати. а коли хочеться просто заперечити - то таке...

якщо читати історію країни ніколи то тоді так і кажуть а не кажуть "мені все одно".
або взагалі тоді начого не кажуть.
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:для євроінтеграції - треба вчити мову

це 100%. для прикладу молдовани. "приєднали" у їх 1940р, потім війна у 1944р "освободили" , ссср почав активно насаджувати "соціалізм", відкрили російські школи (переважно в містах і пмт), в маленьких селах російську не вивчали до 1950р

після 1954-55рр в Одеській області почали будувати новий порт Іллічівський-спочатку завод якийсь малих катерів, який потім став великим СРЗ і новий порт і місті біля порту. На роботи приїжджали також молдавани (з Одеської області), з них сміялись (бо чоловіки казали "я пішла", я жінки навпаки), з цього й пішло: "ти що молдованин" (тобто тупий)
мені важко уявити, де Бандерлог буде працювати в Румунії без знання румунської.
знаю, що там було у 2022-24 багато українських моряків, моряку румунська не дуже потрібна (квартиру зняти-достатньо англійської, на роботу до японських/німецьких компаній теж англійська)

Бандерлог колись казав що він за техніку безпеки у ДТЕК відповідав, як він румунам буде про ТБ втирати без румунської

Măsuri de siguranță pentru lucrul la înălțime cu tensiuni de peste 10 000 de volți
prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:43

Shaman написав:
в Німеччині технічна робота вимагає В1. та й на будівництві треба розуміти, що тобі виконроб каже.
в польщі теж? B1?)
Каже-віра, майна! Бери побільше, кидай подальше)
спокійно, достатньо в мене знань мови. Люди якщо вони хотять договоритись домовляться на якій мові б вони не говорили)
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:46

flyman написав:
  fox767676 написав:detroytred

Погодьтеся шо команда Трампа зробила колосальну роботу по виявленню справжнього стану справ і реальних позицій сторін. Бо самоусунення байдена від перемовин створило величезне поле для інформаційних спекуляцій Штопаних Гордонів та йому подібних ("ми перемагаємо , " по інсайдам" Путін вже згодний віддати все крім Криму "). У 2022-23 навіть членство а НАТО відкидали в обмін на ордло та Крим, бо вважали що питання тільки в репараціях з боку росії

у фотосправі це називалося "проявітєль", так що групове хфото проявлено і зафіксіровано

Я встиг. Свема-3, ванночки з реактивами в темній ванній кімнаті і ще штука яка відсвічувала на фотобумагу у ціх ванночках
Хто через це пройшов краще розуміє життя :mrgreen:
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 13:47

flyman написав:у вас логіка не б"ється, з одного боку "дуже дороге оружіє, яким не може забезпечити", а з другого боку "на одну вашу нє хватаєт". А у вісі зла, виходить, хватаєт і буде хватать, особливо коли почнеться глобальна рецесія і комодіс "хрусть і пополам"?

Логику Вы просто не поняли. Я вообще ничего не писал про ось зла, а писал про технологически развитые страны.
У оси зла другая стратегия - они сделали ставку на большое количество дешёвого говна. И это стало проблемой.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6461 раз.
Подякували: 21601 раз.

Профіль

132
82
38
2
  #<1 ... 1381413815138161381713818 ... 14502>
Форум:
+ Додати