Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1384813849138501385113852 ... 14678>
Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 17:38

Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 78 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 17:44

detroytred
Не будет завтра там ни Пу ни Трампа.
Пу может приехать только на подписание заранее "узгождених" позиций, как было во Франции.
У Трампа завтра встречи в ОАЕ...
TUR

Подякував: 12 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 17:45

andrijk777 написав:Ні, це не правда.

Переговори в Стамбулі завтра. Хто кого куди запросив?

Програма ChatGPT сказала:
Завтра, 15 травня 2025 року, в Стамбулі заплановані переговори між Україною та Росією. Ініціатором зустрічі виступив президент України Володимир Зеленський, який запросив Володимира Путіна на прямі переговори без попередніх умов. Зеленський наголосив, що готовий до особистої розмови лише з Путіним, оскільки саме він приймає ключові рішення в Росії.

Вместо перемирия — новые переговоры в Стамбуле. Как Путин ответил на предложенное Киевом 30-дневное прекращение огня
Отказавшись от идеи прекратить огонь, Путин предложил Киеву возобновить прямые переговоры о перемирии «без каких-либо предварительных условий»

Это может произойти уже 15 мая в Стамбуле, заявил он журналистам в Кремле.

Новые переговоры должны стать, по словам Путина, продолжением стамбульских переговоров 2022 года.

«Начать предлагаем без промедления, в Стамбуле... где они были прерваны», — заявил Путин, добавив, что тогда переговоры, которые не увенчались перемирием, сорвала, по его мнению, Украина.

Иніціатор Зеленський ? Дійсно ? ))

А далі, Трамп вже підтримав всю цю ..., я про це писав

Сподіваюсь ти встиг прочитати, що я раніше написав про тебе ))
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 18:23

TUR написав:detroytred
Не будет завтра там ни Пу ни Трампа.
Пу может приехать только на подписание заранее "узгождених" позиций, как было во Франции.
У Трампа завтра встречи в ОАЕ...

Я ж вказав одразу - "Чисто для фантазії".

Навіть якщо позиції 100% узгоджені (як напевно і було перед Парижем), то хто (що) може бути гарантією для пу від неповторення отого ляпаса?
Існує щось-хтось таке?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 18:28

pesikot написав:
  andrijk777 написав:Ні, це не правда.

Переговори в Стамбулі завтра. Хто кого куди запросив?

Програма ChatGPT сказала:
Завтра, 15 травня 2025 року, в Стамбулі заплановані переговори між Україною та Росією. Ініціатором зустрічі виступив президент України Володимир Зеленський, який запросив Володимира Путіна на прямі переговори без попередніх умов. Зеленський наголосив, що готовий до особистої розмови лише з Путіним, оскільки саме він приймає ключові рішення в Росії.

Вместо перемирия — новые переговоры в Стамбуле. Как Путин ответил на предложенное Киевом 30-дневное прекращение огня
Отказавшись от идеи прекратить огонь, Путин предложил Киеву возобновить прямые переговоры о перемирии «без каких-либо предварительных условий»

Это может произойти уже 15 мая в Стамбуле, заявил он журналистам в Кремле.

Новые переговоры должны стать, по словам Путина, продолжением стамбульских переговоров 2022 года.

«Начать предлагаем без промедления, в Стамбуле... где они были прерваны», — заявил Путин, добавив, что тогда переговоры, которые не увенчались перемирием, сорвала, по его мнению, Украина.

Иніціатор Зеленський ? Дійсно ? ))

А далі, Трамп вже підтримав всю цю ..., я про це писав

Сподіваюсь ти встиг прочитати, що я раніше написав про тебе ))

Сорян, чуваче, але отой ще недорозвинутий(( ШІ хоча б читати вміє. На відміну від тебе.

Почитай декілька раз. І подивись на предмет. Предметом розмови було не просто перемовини, а перемовини президентів. Хто з президентів кого запросив.

Спробуй ще декілька раз по-техеньку прочитати текст.

А потім повернись і овсі до початку -- там предметом було: до чого тут Трамп?
Ти надав ні про що.
А стосовно Трампа і овсі не дійшли. Бо навести підтвердження-посилання хоч на щось повинен був автор хоча б після другого зауваження "Джерел інформації від вас що "Трамп запросив всіх" я не побачив."
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 18:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:Це цікавий феномен ) всі заводи, пароходи були непотрібні задовго до розпаду але це зовсім інша історія...

100% істина

такі як ЛАД ніколи не зрозуміють, що "система" просрала його життя і життя цілого покоління тих, хто закінчив школу у 1965-1970 (і потім виш у 1970-1975), вони клепали мільони тонн снарядів, тисячі літаків, танків, кораблів-80% яких відправили на металобрух у 90тих. Так, сьогодні ця зброя України знадобилась, але сенс ні в тому щоб все життя вкалувати за грамоту чи мізрну пенсію (хтось скаже, що в Україні теж мізерні пенсії-так ми в деякому плані досі совок)

я могу погодитись з тим, що покоління моїх батьків (1935-1940р.н.) зробили гарну річ: вони побудували нові міста з нуля і дали можливість собі і іншим переселитись з комуналок(частково), гуртожітків і бараків(я після роддому до 1968р чотири роки мешкав з батьками у бараку на 10 сімей (5 з одного входу і 5 з іншого), батьки ще років 15 тому казали, це було супер(власне житло на 30кв.м, електріка і вугіль в зимку безкоштовні, вода з колодязя теж)-це мрія половини населення раши сьогодні, щоб жити у бараках і ні за що не платити, більше на олівье і водку залишиться)
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 19:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

jump написав:Українські військові віком до 25 років, які уклали контракт до запуску «молодіжних контрактів», скаржаться, що не отримують обіцяний мільйон підйомних, - командир 24 ЗШБ «Айдар» Станіслав Бунятов
проблема стара, як світ:
Бо Царство Небесне подібне одному господареві, що вдосвіта вийшов згодити робітників у свій виноградник.
Згодившися ж він із робітниками по денарію за день, послав їх до свого винограднику. А вийшовши коло години десь третьої, побачив він інших, що стояли без праці на ринку, та й каже до них: Ідіть і ви до мого винограднику, і що буде належати, дам вам. Вони ж відійшли. І вийшов він знов о годині десь шостій й дев'ятій, і те саме зробив. А вийшовши коло години одинадцятої, знайшов інших, що стояли без праці, та й каже до них: Чого тут стоїте цілий день безробітні? Вони кажуть до нього: Бо ніхто не найняв нас. Відказує їм: Ідіть і ви в виноградник. Коли ж вечір настав, то говорить тоді до свого управителя пан винограднику: Поклич робітників, і дай їм зарплату, почавши з останніх до перших. І прийшли ті, що з години одинадцятої, і взяли по денарію. Коли ж прийшли перші, то думали, що вони візьмуть більше. Та й вони по динару взяли. А взявши, вони почали нарікати на господаря, кажучи: Ці останні годину одну працювали, а ти прирівняв їх до нас, що витерпіли тягар дня та спекоту… А він відповів і сказав до одного із них: Не кривджу я, друже, тебе, хіба не за денарія згодився зо мною? Візьми ти своє та й іди. Але я хочу дати й цьому ось останньому, як і тобі. Чи ж не вільно мені зо своїм, що я хочу, зробити? Хіба око твоє заздре від того, що я добрий? Отак будуть останні першими, а перші останніми!
(Мт. 20:1-16)
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 19:52

prodigy написав:
  stm написав:Це цікавий феномен ) всі заводи, пароходи були непотрібні задовго до розпаду але це зовсім інша історія...

100% істина

такі як ЛАД ніколи не зрозуміють, що "система" просрала його життя і життя цілого покоління тих, хто закінчив школу у 1965-1970 (і потім виш у 1970-1975), вони клепали мільони тонн снарядів, тисячі літаків, танків, кораблів-80% яких відправили на металобрух у 90тих. Так, сьогодні ця зброя України знадобилась, але сенс ні в тому щоб все життя вкалувати за грамоту чи мізрну пенсію (хтось скаже, що в Україні теж мізерні пенсії-так ми в деякому плані досі совок)

я могу погодитись з тим, що покоління моїх батьків (1935-1940р.н.) зробили гарну річ: вони побудували нові міста з нуля і дали можливість собі і іншим переселитись з комуналок(частково), гуртожітків і бараків(я після роддому до 1968р чотири роки мешкав з батьками у бараку на 10 сімей (5 з одного входу і 5 з іншого), батьки ще років 15 тому казали, це було супер(власне житло на 30кв.м, електріка і вугіль в зимку безкоштовні, вода з колодязя теж)-це мрія половини населення раши сьогодні, щоб жити у бараках і ні за що не платити, більше на олівье і водку залишиться)

Тому рф з такою чисельністю голоти ,живущей досихпор в бараках (їх виплати бачили ?)
нам не перемогти (виплати нашим добровільцям і бусифікованим бачили?) чисельністю,

потрібне щось інше
а не бусифікація але враження що вже все просрали і потрібно було бути всім презедентам патріотами України а не казнокрадами і холуями рф ,
западным а тем более заокеанским "партнёрам" мы не нужны .
В начале 90-х они спасали рф ножками буша и прочим , а не Украину , зачем? это же наследник их главного врага , врага -НАТО? Я ХЗ
Тампон поехал помогать Украине или поехал оформлять арабское бабло в экономику США?.
Тоесть рф не враг НАТО ?
а ведь оно нато создавалось в пику ссср-наследница рф.
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 20:35

Vadim_ написав:В начале 90-х они спасали рф ножками буша и прочим , а не Украину , зачем? это же наследник их главного врага , врага -НАТО? Я ХЗ

А шо, в Украине ножек Буша не было ?
Были. Я их кушал )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 21:20

Vadim_ ножки буша челоками не возили, США поставляли в контейнерах в порт Одеса

в 1993 працював крайній рейс від ЧМП: лінія Дубай-Карачі(Пакістан)-Бомбей-Пулау-Пінанґ(Малазія)-Сінгапур-Гонконг-Сінгапур-Кочин(Індія) (круг 45 днів)
щоб ви розуміли рівень окладів: капітан 580дол, старпом 480дол, 2пом-420дол, 3пом -380дол, боцман-260 дол, матрос-220дол

на той час "під прапором" капітан мав -2500дол, старпом-1800дол, 2пом-1550дол

наш стапом і капітан закупали в Дубаї самі дешеві продукти (мабуть з великої кількості шипчандлерів вибрали того, де більше дисконт, нормально на той час давали 15%,

ніжкі Буша в ОАЄ були по 1,2-1,5дол/кг, а наші казали -принеси інвойси на 2,5дол/кг
і дай мені дисконт 30%

закупали кока-колу по 6 дол блок, а записували, що харчують нас соками фреш по 4дол/літр

коли спитав стапома, чи думає він про работу "під прапором"-навіщо, я і тут 2500дол маю.
після розморозки ніжки Буша смердили так, що їсти можна тільки заливши кетчупом (здається що їх декілька разів морозили), мій матрос (Сергій Махно з Запоріжжя) по-тихому без скандалу припинив харчуватись, схуднув десь на 10-12кг

Старпом дізнався тільки через 3 тижня (вони з капітаном поїдали в каюті дорогі сири, копчені угрі і різні делікатеси), майже кожного вечора п'янка/танці з буфетницею і днівальною (молоді до 25років) і пофіг на те, що там народ не ходить їсти.
Рядові(матроси і мотористи) теж бухали, в останню ніч перед вильотом додому побили кока, забрали ключи від артелки і побігли делікатеси конфісковувати-а там вже пусто, кока побачив в аеропорту з розбитою губою , вилетіли додому з Карачі (там моряки во фришопі купили віскаря , в салоні випили і два слюсаря (прикомандировані з СРЗ) пішли мститеся старпому і капітану (учинили драку у другому салоні літака). Після цього я більше від ЧМП в рейс не ходив.
в 1995-96р ЧМП вже не мало грошей на зарплати, почались арешти суден. Народ сидів без їжі, протестанти допомагали-збирали гроші і закупали їжу для моряків. на одному судні Капітан від горя повісився в каюті.
Востаннє редагувалось prodigy в Сер 14 тра, 2025 21:20, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1384813849138501385113852 ... 14678>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти