Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1387013871138721387313874 ... 14444>
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 00:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Думаю, через тиждень - два щось підпишуть.
Вся ця суєта через бажання пуйла повісити Зе шістки (на погони)
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2340 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 06:12

pesikot написав:Щось я не бачив, що кожного тягнуть у бусіка
П

ти з глузду з’їхав?
де, коли і хто казав що таке з кожним?
мова про те що коли трапляються такі випадки влада на це закриває очі.
хоча вона на все закриває очі. і на хабарництво і на казнокрадство і на все інше.
чи ти до хабарництва і казнокрадства також лояльний по принципу - "ну я ж не бачу щоб кожен крав"
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 08:51

UA написав:Думаю, через тиждень - два щось підпишуть.
Вся ця суєта через бажання Хуйла повісити Зе шістки (на погони)

якщо не підпишуть і через місяць-два, обіцяєш видались з форуму за триндеж?
prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 09:08

thenewepic написав:
  _hunter написав:Не понял логику: если одна сторона говорит "вот мои условия - соглашайтесь или нет" - какое еще согласие нужно?
"вот мои условия - соглашайтесь или нет" - це називається ультиматум, а не переговори. Результатом переговорів має бути зближення позицій і певний компроміс. Якщо прийняти ультиматум, компромісу не буде, буде капітуляція тієї сторони, що погодилась на ультимативні вимоги.
  _hunter написав:в народе это называют "немножечко беременная"
ні, це називається "пошук компромісу".
  _hunter написав:Гадать - можете сколько угодно. Писать что они есть "и там ТАКОЕ" - попахивает враньем
вмикаємо логіку: поточні умови, на які погоджується Зеленський, вже включають зупинку бойових дій по лінії зіткнення. Але росія вимагає, щоб ми покинули міста, які контролюємо. Висновок:
1) або джерела набрехали і пуйло НЕ говорив Уіткофу, що погоджується на зупинку по лінії зіткнення
2) або він погоджується, але висуває інші умови, на які Україна не може піти, отже переговори зайшли в глухий кут. А які умови це можуть бути? Ну, вони невідомі, але, якщо судити з різних коментарів, роззброєння серед них точно є.

>>> це називається ультиматум, а не переговори
да как угодно это называйте. Суть в том, что согласие от второй стороны - было.

>>> ні, це називається "пошук компромісу".
опять же: хоть Великой Переговорной Миссией можете назвать. Суть в том, что первая сторона с предложениями - не согласилась.

>>> поточні умови, на які погоджується Зеленський, вже включають зупинку
зеля не соглашался _вообще ничего_ подписывать. Все его предложение сводилось к "а давайте месяц ничего не делать - вдруг оно само рассосется"
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 09:11

Вся ця суєта через бажання Хуйла повісити Зе шістки (на погони)

так рано - вряд ли: Трамп про выход через месяц разговаривать будет. И только по результатам тех разговоров Европа будет решать, что со всем этим делать...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 09:31

Для Зе, який неодноразово публічно називав пуйла долбо***, інших умов не буде. Ці принизливі та неможливі до виконання умови - ексклюзив для Зе. А так як Зе - наш вирок і його 5 років ніколи не закінчаться, то "покиньте всі надії...", не буде ніякої зупинки бойових дій, війна буде до повної руїни.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 09:59

Schmit написав:

Для Зе, який неодноразово публічно називав пуйла долбо***, інших умов не буде. Ці принизливі та неможливі до виконання умови - ексклюзив для Зе. А так як Зе - наш вирок і його 5 років ніколи не закінчаться, то "покиньте всі надії...", не буде ніякої зупинки бойових дій, війна буде до повної руїни.

а вам до цього яке діло?

мене надії були і є на наших воїнів-героїв, тому не бачу змін в поточній ситуації,
про обмін 1000 на 1000 домовились -за ради цього варту було гасати в Стамбул

трамп -пуйло2, не сподіваюсь, що Рубіо якось здатен переконати (чи заціпити ПВГ трампа коли пояснить, що пуйло водить його за ніс і виставляє посміховиськом на людях )

пуйло підписав указ розвитку армії до 2027р
российский диктатор владимир путин своим указом продлил действие плана обороны рф на два года - до 2027 года. Об этом сообщает УНН со ссылкой на росСМИ.

Детали
Ранее он был рассчитан на 2021-2025 годы, теперь он продлен до 2027 года. План был введен в действие в 2020 году.

https://unn.ua/ru/news/putin-prodlil-de ... -2027-goda

до осені будуть інтенсивні БД на всіх напрямках , можлива атака на Суми, Харків
Зеленський має переконати "партнерів" не чекати на дії Трампа і прискорити поставки зброї(дід трамп подорожує країнами з важким кліматом, приїде во Флориду-буде два тижні відпочивати :mrgreen: )
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 10:02

остаточно хворий на голову

Американський президент переконаний, що зможе домовитися про мир з Путіним, адже у них "добрі відносини".

Правитель РФ Володимир Путін "втомився воювати" і прагне домовленостей. Він не є перешкодою на шляху до встановлення миру. Про це заявив президент США Дональд Трамп в інтервʼю програмі Special Report на Fox News.

Відповідаючи на запитання, чи вважає він Путіна головною перешкодою для досягнення миру, Трамп уникнув звинувачень на адресу диктатора, натомість згадавши про те, що в українського президента Володимира Зеленського нібито нема козирів.

"Послухайте, у мене була доволі важка розмова із Зеленським, бо мені не сподобалось, що він сказав. І він не полегшував справу. Я завжди казав: у нього немає козирів. І їх справді немає", - заявив Трамп.

Інтерв'юер нагадав, що Трамп публічно звернувся до Путіна у соцмережі Truth Social, написавши "Володимире, зупинись". Втім, американський лідер й тут уникнув критики Путіна, переконуючи, що той хоче переговорів і втомився від війни:

"Він зараз виглядає не дуже добре. А йому хочеться виглядати добре. Не забувайте, все мало закінчитись за тиждень. Якби він не загруз у багнюці з тими танками, вони були б у Києві за п’ять годин".

Крім того, Трамп вкотре наголосив, що вирішити конфлікт може лише він особисто. "У мене дуже добрі стосунки з Путіним. Я думаю, ми досягнемо угоди", – сказав він.

При цьому він пригрозив санкційним тиском Росії, якщо Путін не піде на укладання мирної угоди. Зокрема йдеться про санкції на нафту і тих, хто її купує. Втім, це буде крайнім заходом.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 10:05

Зазначається, що Зеленський провів останні кілька тижнів, задовольняючи різні вимоги США, щоб продемонструвати свою готовність до миру. Але останні зауваження Трампа - про те, що саміт США та Росії є єдиним шляхом до вирішення конфлікту - підкреслили його нездатність вплинути на мислення президента США. Надії в Києві та серед його європейських союзників на те, що Трамп запровадить жорсткі санкції після провалених переговорів, були підірвані заявою президента США про те, що він хоче зустрітися з Путіним, - що залишило Москву без особливих стимулів до компромісу в Туреччині.

Переговори в Стамбулі - деталі
Володимир Мединський, ультраконсервативний глава російської делегації, заявив, що Москва задоволена результатами і готова продовжувати переговори з Києвом. Обидві сторони заявили, що обговорювали організацію зустрічі Зеленського і Путіна, які зустрічалися тільки один раз у 2019 році.

Лідери Великої Британії, Франції, Німеччини та Польщі підтримали позицію президента України Володимира Зеленського, який назвав "неприйнятними" вимоги Москви на переговорах у Стамбулі. Таку заяву в п'ятницю під час саміту Європейської політичної спільноти в Албанії зробив прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 10:11

Секті РПВ на замітку ..

Schmit
"Ніякого припинення вогню не буде. (Привіт, lapay і Ко).Путін сподівається на наступ російських військ влітку і впевнений, що він пройде добре. Плюс позиція Китаю дає можливість Росії далі воювати. Ймовірно, коли Сі Цзіньпін приїжджав до Москви на парад 9 травня, він дав Путіну сигнал про підтримку. Адже китайці можуть зупинити війну, перекривши постачання озброєнь для Росії з КНДР, припинивши купувати російську нафту тощо. У Китаю є всі важелі тиску на Росію, але, судячи з усього, китайців поки що все влаштовує.
На Росію можуть подіяти і змусити припинити бої тільки жорсткі кроки, наприклад, якщо українці з європейцями перекриють порти Новоросійська і Балтики, а також зупинять російське авіасполучення."
https://glavred.net/interview/voyna-pro ... 65101.html
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 1387013871138721387313874 ... 14444>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість