Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1387013871138721387313874 ... 15228>
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 00:06

buratinyo написав:
  andrijk777 написав:
Журналист привел точные слова Мединского: "Мы не хотим войны, но мы готовы воевать год, два, три – сколько бы это ни заняло. Мы воевали со Швецией 21 год. Сколько вы готовы воевать?..

Возможно, кто-то из тех, кто сидит за этим столом, потеряет больше своих близких. Россия готова воевать вечно..."

Ось так жорстко. Песікот, ти готовий воювати 21 рік?

21 год воевать сложно, но можно. Примеры? Да хотя бы тот же Израиль. .
не воював ізраіль і 3х років.)
Не те шо 21)
Вибори тож не будем проводити? І я так понімаю демобілізація тіки при досягненні 60 років? Хто пішов в 22 той воює іще 17р а хто не ішов той молодець? :lol:
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 00:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Думаю, через тиждень - два щось підпишуть.
Вся ця суєта через бажання пуйла повісити Зе шістки (на погони)
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2351 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 06:12

pesikot написав:Щось я не бачив, що кожного тягнуть у бусіка
П

ти з глузду з’їхав?
де, коли і хто казав що таке з кожним?
мова про те що коли трапляються такі випадки влада на це закриває очі.
хоча вона на все закриває очі. і на хабарництво і на казнокрадство і на все інше.
чи ти до хабарництва і казнокрадства також лояльний по принципу - "ну я ж не бачу щоб кожен крав"
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 08:51

UA написав:Думаю, через тиждень - два щось підпишуть.
Вся ця суєта через бажання х... повісити Зе шістки (на погони)

якщо не підпишуть і через місяць-два, обіцяєш видались з форуму за триндеж?
prodigy

Подякував: 3348 раз.
Подякували: 3347 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 09:08

thenewepic написав:
  _hunter написав:Не понял логику: если одна сторона говорит "вот мои условия - соглашайтесь или нет" - какое еще согласие нужно?
"вот мои условия - соглашайтесь или нет" - це називається ультиматум, а не переговори. Результатом переговорів має бути зближення позицій і певний компроміс. Якщо прийняти ультиматум, компромісу не буде, буде капітуляція тієї сторони, що погодилась на ультимативні вимоги.
  _hunter написав:в народе это называют "немножечко беременная"
ні, це називається "пошук компромісу".
  _hunter написав:Гадать - можете сколько угодно. Писать что они есть "и там ТАКОЕ" - попахивает враньем
вмикаємо логіку: поточні умови, на які погоджується Зеленський, вже включають зупинку бойових дій по лінії зіткнення. Але росія вимагає, щоб ми покинули міста, які контролюємо. Висновок:
1) або джерела набрехали і пуйло НЕ говорив Уіткофу, що погоджується на зупинку по лінії зіткнення
2) або він погоджується, але висуває інші умови, на які Україна не може піти, отже переговори зайшли в глухий кут. А які умови це можуть бути? Ну, вони невідомі, але, якщо судити з різних коментарів, роззброєння серед них точно є.

>>> це називається ультиматум, а не переговори
да как угодно это называйте. Суть в том, что согласие от второй стороны - было.

>>> ні, це називається "пошук компромісу".
опять же: хоть Великой Переговорной Миссией можете назвать. Суть в том, что первая сторона с предложениями - не согласилась.

>>> поточні умови, на які погоджується Зеленський, вже включають зупинку
зеля не соглашался _вообще ничего_ подписывать. Все его предложение сводилось к "а давайте месяц ничего не делать - вдруг оно само рассосется"
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 09:11

Вся ця суєта через бажання х... повісити Зе шістки (на погони)

так рано - вряд ли: Трамп про выход через месяц разговаривать будет. И только по результатам тех разговоров Европа будет решать, что со всем этим делать...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 09:31

Для Зе, який неодноразово публічно називав пуйла долбо***, інших умов не буде. Ці принизливі та неможливі до виконання умови - ексклюзив для Зе. А так як Зе - наш вирок і його 5 років ніколи не закінчаться, то "покиньте всі надії...", не буде ніякої зупинки бойових дій, війна буде до повної руїни.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 09:59

Schmit написав:

Для Зе, який неодноразово публічно називав пуйла долбо***, інших умов не буде. Ці принизливі та неможливі до виконання умови - ексклюзив для Зе. А так як Зе - наш вирок і його 5 років ніколи не закінчаться, то "покиньте всі надії...", не буде ніякої зупинки бойових дій, війна буде до повної руїни.

а вам до цього яке діло?

мене надії були і є на наших воїнів-героїв, тому не бачу змін в поточній ситуації,
про обмін 1000 на 1000 домовились -за ради цього варту було гасати в Стамбул

трамп -пуйло2, не сподіваюсь, що Рубіо якось здатен переконати (чи заціпити ПВГ трампа коли пояснить, що пуйло водить його за ніс і виставляє посміховиськом на людях )

пуйло підписав указ розвитку армії до 2027р
российский диктатор владимир путин своим указом продлил действие плана обороны рф на два года - до 2027 года. Об этом сообщает УНН со ссылкой на росСМИ.

Детали
Ранее он был рассчитан на 2021-2025 годы, теперь он продлен до 2027 года. План был введен в действие в 2020 году.

https://unn.ua/ru/news/putin-prodlil-de ... -2027-goda

до осені будуть інтенсивні БД на всіх напрямках , можлива атака на Суми, Харків
Зеленський має переконати "партнерів" не чекати на дії Трампа і прискорити поставки зброї(дід трамп подорожує країнами з важким кліматом, приїде во Флориду-буде два тижні відпочивати :mrgreen: )
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 10:02

остаточно хворий на голову

Американський президент переконаний, що зможе домовитися про мир з Путіним, адже у них "добрі відносини".

Правитель РФ Володимир Путін "втомився воювати" і прагне домовленостей. Він не є перешкодою на шляху до встановлення миру. Про це заявив президент США Дональд Трамп в інтервʼю програмі Special Report на Fox News.

Відповідаючи на запитання, чи вважає він Путіна головною перешкодою для досягнення миру, Трамп уникнув звинувачень на адресу диктатора, натомість згадавши про те, що в українського президента Володимира Зеленського нібито нема козирів.

"Послухайте, у мене була доволі важка розмова із Зеленським, бо мені не сподобалось, що він сказав. І він не полегшував справу. Я завжди казав: у нього немає козирів. І їх справді немає", - заявив Трамп.

Інтерв'юер нагадав, що Трамп публічно звернувся до Путіна у соцмережі Truth Social, написавши "Володимире, зупинись". Втім, американський лідер й тут уникнув критики Путіна, переконуючи, що той хоче переговорів і втомився від війни:

"Він зараз виглядає не дуже добре. А йому хочеться виглядати добре. Не забувайте, все мало закінчитись за тиждень. Якби він не загруз у багнюці з тими танками, вони були б у Києві за п’ять годин".

Крім того, Трамп вкотре наголосив, що вирішити конфлікт може лише він особисто. "У мене дуже добрі стосунки з Путіним. Я думаю, ми досягнемо угоди", – сказав він.

При цьому він пригрозив санкційним тиском Росії, якщо Путін не піде на укладання мирної угоди. Зокрема йдеться про санкції на нафту і тих, хто її купує. Втім, це буде крайнім заходом.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 тра, 2025 10:05

Зазначається, що Зеленський провів останні кілька тижнів, задовольняючи різні вимоги США, щоб продемонструвати свою готовність до миру. Але останні зауваження Трампа - про те, що саміт США та Росії є єдиним шляхом до вирішення конфлікту - підкреслили його нездатність вплинути на мислення президента США. Надії в Києві та серед його європейських союзників на те, що Трамп запровадить жорсткі санкції після провалених переговорів, були підірвані заявою президента США про те, що він хоче зустрітися з Путіним, - що залишило Москву без особливих стимулів до компромісу в Туреччині.

Переговори в Стамбулі - деталі
Володимир Мединський, ультраконсервативний глава російської делегації, заявив, що Москва задоволена результатами і готова продовжувати переговори з Києвом. Обидві сторони заявили, що обговорювали організацію зустрічі Зеленського і Путіна, які зустрічалися тільки один раз у 2019 році.

Лідери Великої Британії, Франції, Німеччини та Польщі підтримали позицію президента України Володимира Зеленського, який назвав "неприйнятними" вимоги Москви на переговорах у Стамбулі. Таку заяву в п'ятницю під час саміту Європейської політичної спільноти в Албанії зробив прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер.
prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1387013871138721387313874 ... 15228>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти