fler написав:Schmit "Ніякого припинення вогню не буде. (Привіт, lapay і Ко).Путін сподівається на наступ російських військ влітку і впевнений, що він пройде добре. Плюс позиція Китаю дає можливість Росії далі воювати. Ймовірно, коли Сі Цзіньпін приїжджав до Москви на парад 9 травня, він дав Путіну сигнал про підтримку. Адже китайці можуть зупинити війну, перекривши постачання озброєнь для Росії з КНДР, припинивши купувати російську нафту тощо. У Китаю є всі важелі тиску на Росію, але, судячи з усього, китайців поки що все влаштовує. На Росію можуть подіяти і змусити припинити бої тільки жорсткі кроки, наприклад, якщо українці з європейцями перекриють порти Новоросійська і Балтики, а також зупинять російське авіасполучення." https://glavred.net/interview/voyna-pro ... 65101.html
Берегова охорона Естонії 13 травня спробувала арештувати танкер тіньового флоту рф. Щоб його захистити, прилетів винищувач Су-35С, який зайшов у повітряний простір Естонії.
Як пише Астра, в акваторії Фінської затоки ВМС Естонії спробували зупинити і висадити з гелікоптера десант на нафтовий танкер JAGUAR(побудовано у 2005року) , що прямував до російського порту під прапором Габона. Судно JAGUAR значиться у списках української розвідки і GreenPeace як учасник «тіньового флоту» рф.
Стверджується, що естонські військові двічі зробили спроби висадити десант із гелікоптера на борт судна. Однак екіпаж нібито не допустив висадки оглядової групи і продовжив рух за наміченим маршрутом до порту Приморськ Ленінградської області.
Крім того, на відео з'явився імовірно російський винищувач Су-35, який порушив повітряний простір Естонії.
мені не ясно, яким чином екіпаж судна не дав можливість гелікоптеру висадити оглядову групу, на танкері є спеціальна площадка , вони там що екіпаж виставили під наближаючий гелікоптер? дуже стрьомна ситуація, що не віриться
fler написав:Schmit "Ніякого припинення вогню не буде. (Привіт, lapay і Ко).Путін сподівається на наступ російських військ влітку і впевнений, що він пройде добре. Плюс позиція Китаю дає можливість Росії далі воювати. Ймовірно, коли Сі Цзіньпін приїжджав до Москви на парад 9 травня, він дав Путіну сигнал про підтримку. Адже китайці можуть зупинити війну, перекривши постачання озброєнь для Росії з КНДР, припинивши купувати російську нафту тощо. У Китаю є всі важелі тиску на Росію, але, судячи з усього, китайців поки що все влаштовує. На Росію можуть подіяти і змусити припинити бої тільки жорсткі кроки, наприклад, якщо українці з європейцями перекриють порти Новоросійська і Балтики, а також зупинять російське авіасполучення." https://glavred.net/interview/voyna-pro ... 65101.html
UA написав:Думаю, через тиждень - два щось підпишуть. Вся ця суєта через бажання Хуйла повісити Зе шістки (на погони)
Для Зе, який неодноразово публічно називав пуйла долбо***, інших умов не буде. Ці принизливі та неможливі до виконання умови - ексклюзив для Зе. А так як Зе - наш вирок і його 5 років ніколи не закінчаться, то "покиньте всі надії...", не буде ніякої зупинки бойових дій, війна буде до повної руїни.
UA написав:Думаю, через тиждень - два щось підпишуть. Вся ця суєта через бажання Хуйла повісити Зе шістки (на погони)
Для Зе, який неодноразово публічно називав пуйла долбо***, інших умов не буде. Ці принизливі та неможливі до виконання умови - ексклюзив для Зе. А так як Зе - наш вирок і його 5 років ніколи не закінчаться, то "покиньте всі надії...", не буде ніякої зупинки бойових дій, війна буде до повної руїни.
Интересно, что он может заключить при личной встрече, если после 4х месяцев встреч и переговоров - кацапы гнут свою линию?
⚡️Мы [с путиным], вероятно, запланируем это [заключить соглашение], потому что я устал от этих бесконечных встреч — Трамп
"Стив Уиткофф проделал невероятную работу. Но это очень тяжелая работа. И я думаю, что из-за занимаемой должности я единственный, кто сможет справиться с этой работой", — считает президент.
Пропозиція РПВ президентом України В.Зеленським вже відбулася.
Тепер черга за другим бараном, як визначив колись Лапей. Привіт секті вигадувальників.
andrijk777 написав:Banderlog Поняття революції не чітке. Тому що саме слово "революція" запозичене з класичного значення цього слова - "це різка зміна чогось". Але чому тоді люба різка зміна не є революцією, наприклад війна. Участь народних мас - це ключова різниця між переворотом і революцією. Тому: 2004 і 2014 - саме революції. 1917-лютий - це революція. 1917-жовтень - це переворот.
участь народу згоден, но майдан це не народ. Майдан це фестиваль, точніше фанзона на фестивалі. ) яким обяснили шо ви прогрєсівні. В чом прогрес не обяснили. ))) в чом різка зміна в 2014 році? Тіки давайте рахувати грошима а не свободою віросповідань, ліберальності економіки, сексуальної, свободи, перетину кордонів... та хрєн з ним приймаю любий критерій. Де різкі зміни в результаті майдану? Де здобули?
здобули в тому, що не живемо в Біларусі-2. але декому непогано й там би жилося...
коротке резюме - змістовних перемовин не буде. через небажання Раші вести перемовини - про що було відразу зрозуміло. якусь імітацію перемовин з висуванням нереальних вимог проводити будуть.
Трамп все одно знаходить якийсь виправдання для путіна. я вже не певен, чи Трамп взагалі впровадить проти нього рішучі дії. як будь-який автократ, Трамп не може визнати свою помилку, тому буде казати далі - ось-ось.
чи зможе Європа самостійно, без США проводити жорстку політику проти Раші - подивимось. отут є певні проблеми демократії при колективному рішенні, особливо коли є своя п'ята колонна. ресурсів у Європи вистачить - чи вистачить політичної волі?
схоже до осені війна продовжиться, а там... Раша блефує й хоче захапати якнайбільше, загальна мета - знищення України, як незалежної країни - поки незмінна. але ніяких 10-20 років війни не буде - на поточний момент обидві країни доволі виснажені, хоч й по-різному...
цікаво, що наші зрадофіли будуть тепер писати про перемовини - коли вже не вийде розповідати, як Україна не хоче перемовин
Интересно, что он может заключить при личной встрече, если после 4х месяцев встреч и переговоров - кацапы гнут свою линию?
⚡️Мы [с путиным], вероятно, запланируем это [заключить соглашение], потому что я устал от этих бесконечных встреч — Трамп
"Стив Уиткофф проделал невероятную работу. Но это очень тяжелая работа. И я думаю, что из-за занимаемой должности я единственный, кто сможет справиться с этой работой", — считает президент.
Та много чего он может заключить... Например "я из этого барака ухожу, а ты ЗАЭС освобождаешь - мне на ней еще бабло зарабатывать"