Хто визначав і розподіляв % , Микола тракторист чі Іван токарь з касиром АТБ?
Хто вам шановний заборонив сплачувати податки на доходи зі зданої нерухомості? Тракторист? Депутат? Чи жадібність, коли не вистачає на чекушку на недільний опохмєл?
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 18 тра, 2025 17:21, всього редагувалось 1 раз.
Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію ... Стаття 22. Обов’язки громадян щодо мобілізаційної підготовки та мобілізації ... 6. У період проведення мобілізації (крім цільової) громадяни України чоловічої статі віком від 18 до 60 років зобов’язані мати при собі військово-обліковий документ...
flyman написав:каже що на минулий рік оцінка 29 млн+- (без ТОТ)
Думаю після зупинки бойових дій, в Україну повернуться біля 4 млн людей (переважно 45 +)та виїде біля 5-6 млн (переважно діти та М до 40 років). Населення України буде біля 26- 27 млн з великою перевагою пенсіонерів та жінок.
Думаю після зупинки бойових дій, в Україну повернуться біля 4 млн людей (переважно 45 +)та виїде біля 5-6 млн (переважно діти та М до 40 років). Населення України буде біля 26- 27 млн з великою перевагою пенсіонерів та жінок.
Ви оптиміст. 8 млн наразі виїхало, більшість жінки фертильного віку з дітьми. 50% повернуться це прям офіген результат. )
Бетон написав: В интернете тысячи видео с оккупированных территории, где люди живут и радуются жизни.
Не понимаю вас - почему вы продолжаете заниматься мазохизмом и жить в Украине, боясь "бусификации", прилетов, не имея возможности легально выехать в другую страну, когда можно выехать на оккупированную территорию
где люди живут и радуются жизни
Ну а реально здесь (пишу только о своем поселке), на 4-м году оккупации:
- из моего стандартного 60-квартирного дома выехали в 22-м примерно треть (подавляющее большинство 18-60), из оставшихся только 2 (два) человека оформили квартиру как собственность по московитскому закону (так называемое "правительство Херсонской области" приняло закон, по которому это надо сделать до 1 января 2028 г.). Почему они не спешат оформлять сейчас, когда нет очередей, как думаете?
- ежегодно на 9 мая у памятника с фамилиями погибших односельчан во ВМВ собирались сотни людей, даже те, у кого никто не погиб. В этом году пришло аж 23 гражданских - сотрудники местной "администрации", школы, детского сада и их родственники. Почему местные проигнорировали, не догадываетесь?
Наверно местные так
радуются жизни
Из поселка на подконтрольную выехали с семьями все сотрудники полиции, пожарники, молодежь работников коммунального. Наверно посчитали, что 50 тыс. фублей (это минимальная зарплата, а реальная, не считая бесплатного жилья и пр. льгот, 80 тыс.) это слишком мало, чтобы
UA написав:Думаю після зупинки бойових дій, в Україну повернуться біля 4 млн людей (переважно 45 +)та виїде біля 5-6 млн (переважно діти та М до 40 років). Населення України буде біля 26- 27 млн з великою перевагою пенсіонерів та жінок.
Ви оптиміст. 8 млн наразі виїхало, більшість жінки фертильного віку з дітьми. 50% повернуться це прям офіген результат. )
Пані stm, не читайте ... завжди бреше, це його сутність
З мого досвіду - тільки одна виїхала з кінцями, бо нічого тут вже не тримає
Інші, то тут, то там. Ніяк не можуть визначитись - чи там спокійно, але дуже-дуже бідно. Чи тут трішки неспокійно, але вдома, все навколо рідне і все не так бідно
... рахують тих, хто виїхав і ... ніколи не рахують тих, хто повернувся
Тих, хто туди-сюди, ... взагалі не рахують, бо зрада не вималйовується )
"Резерв+" - это приложение для призывников, военнообязанных и резервистов. То есть, для мужчин в возрасте от 18 до 60 лет и военнообязанных женщин. Соответственно, не нужно устанавливать приложение: мужчинам младше 18 лет мужчинам старше 60 лет военнослужащим женщинам, которые не стоят на воинском учете гражданам, исключенных с воинского учета
ЗАКОН УКРАЇНИ Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію ... Стаття 22. Обов’язки громадян щодо мобілізаційної підготовки та мобілізації ... 6. У період проведення мобілізації (крім цільової) громадяни України чоловічої статі віком від 18 до 60 років зобов’язані мати при собі військово-обліковий документ...
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3543-12#Text
Ну і? В чому моя помилка? Чи Ви як Портос я дерусь потомушто я дерусь... Скільки тих хто НЕ ПОВИНЕН встановити, але МОЖЕ встановлювати - встановив? В порівнянні з тими 4 млн які ПОВИННІі встановити і встановили?
Тому ще раз Не чіпляйтесь до того , що в кінцевому результаті займає менше 1%... поки не розібрались з тим що займає 99%.
з приводу повернуться - так повернуться.
з приводу виїдуть - після війни всі ці пільги та допомоги при в'їзді для українців відмінять, й на цьому масова еміграція закінчиться...