|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 18 тра, 2025 23:40
Hotab склероз в тебе , тричі писав - по зору ! Бо очкарик!
-
yama
-
-
- Подякував: 9196 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 18 тра, 2025 23:47
На ніч спитаю , тапки в мене полетять, але де крім Філіпін можна норм жити без шику і проблем за $1000/міс ? Якщо вірити тому ж Ночкіно блогеру ? Щоб було тепло море і бажано з англійською або франц мовою , бо якусь угорську чи хорматську вчити точно не хочеться. Так мрії про відкриття кордону перед сном )))
-
yama
-
-
- Подякував: 9196 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 19 тра, 2025 01:23
yama написав:На ніч спитаю , тапки в мене полетять, але де крім Філіпін можна норм жити без шику і проблем за $1000/міс ? Якщо вірити тому ж Ночкіно блогеру ? Щоб було тепло море і бажано з англійською або франц мовою , бо якусь угорську чи хорматську вчити точно не хочеться. Так мрії про відкриття кордону перед сном )))
Сам не був, тільки колишня подруга там багато місць об'їздила. Ну, враховуючи Філіппіни, то відстань не має лякати) Отже, це країни Південної Америки, а саме - Уругвай, Аргентина та Чилі. Мова також одна з найпоширеніших і не вважається важкою - іспанська, тож вивчивши можна буде поміняти країну в разі чого. В тому числі і через це не рекомендувала Бразилію, а ще тому що там злочинність велика. Також є декілька країн в латинській Америці, наприклад, Сальвадор та Панама. Але мій фаворит - Уругвай. Ну, але це вже якщо взагалі життя з чистого листа почати. Поки шансів на це десь 10% у мене, більше Чехія/Словаччина/Угорщина - десь 40%, так як хочеться навідувати батьків/родичів, але більше всього, що залишусь в Україні (50%)
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 196 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 19 тра, 2025 02:00
akurt написав:......... Можна і в харківські квартири вкладатися: натурпродукт!
Оно-то "натурпродукт!". Но есть 2 маленьких вопроса: - останется ли она целой? - останется ли Харьков украинским? (очень надеюсь, что да)
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 19 тра, 2025 08:26
Ну як вам вибори президента в Польщі? В першому турі антиукраїнські кандидати загалом набрали 55%, шанс виграшу проросійського кандидата в другому турі дуже величезний. Звичайно президент багато чого не вирішує, але через два роки коли виберуть проросійський Сейм - буде пагано.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 тра, 2025 08:33
akurt написав:Цього ніколи не було в сучасній історії України.
Цього ніколи не було в туреччині. А в Україні це було мінімум один раз, який подумайте самі. І ще другий, від якого Ви у франції, а не у рідному гарному львові. Тож, не перегибайте палку.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 260 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2025 11:35
yama написав:На ніч спитаю , тапки в мене полетять, але де крім Філіпін можна норм жити без шику і проблем за $1000/міс ? Якщо вірити тому ж Ночкіно блогеру ? Щоб було тепло море і бажано з англійською або франц мовою , бо якусь угорську чи хорматську вчити точно не хочеться. Так мрії про відкриття кордону перед сном )))
Вот это требование - кучу стран отрезает. Индия/Шри-Ланка. Или имелось в виду "понимают", а не "нужна для гражданства"?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 19 тра, 2025 12:33
Таких країн багато, крім вищеназваних іншими форумчанами, варто згадати Єгипет, Пакистан. Інша справа, що питання є дуже загальним. На мою думку, важливим є умови отримання дозволу на проживання. За цим критерієм (легкість отримання), після країн ЄС, мабуть, йдуть країни Центр. та Півд. Америки.
-
xaos_3
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2025 13:46
Острови в карибському басейні, бувші англійські/французькі колонії. Там ще багато в кого формально є номад-візи, але є все одно податкові нюанси
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 19 тра, 2025 13:49
yama написав:На ніч спитаю , тапки в мене полетять, але де крім Філіпін можна норм жити без шику і проблем за $1000/міс ?
Залежить від того, як розуміти виділене.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 615 раз.
-
-
Профіль
-
-
|