Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1390213903139041390513906 ... 15223>
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 22:03

fox767676 написав:путя конечно будет пытаться петлять, ссылаться на "устранение первопричин войны" и прочий бред, но видно что ментально оборона прорвана, укатают их сивку, как и нашего за пару месяцев. Контрольный выстрел - встреча Донни и Си, после этого путя будет как шелковый

На зустрічі з імператором сі, всякі другорядні питання повинні не засмучувати.
Формально х... з Україною щось підпишуть до зустрічі, хоч там і будуть ще довго пострілювати.
Головне зняти питання з повітки.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2350 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 22:05

thenewepic написав: А там сподівання, що рано чи пізно Трампу все це набридне і він просто вийде з процесу (фактично кине Україну напризволяще), Україна залишиться без допомоги від США, Європа не зможе зібратися і замінити Штати у цьому процесі, ЗСУ без допомоги не втримаються і фронт почне валитися. І не те, щоб цей сценарій був зовсім неймовірним.
При цьому сценарії вся надія, що ЗСУ витримають натиск, навіть в умовах сильно зменшеної зовнішньої допомоги. Якщо це вдасться, то, як мінімум, ми не капітулюємо.

В мене думка наступна:
Трамп вмиє руки, вийде --- це суто з перемовин, з намагання зупинити війну.
А так Трамп в колії. Буде допомагати. Нікуди не дінеться. Мінімум забезпечувати буде.

Гадаю, що ймовірним залишається сценарій постановки Трампа в лижню. Короною та демами. Тобто Байден для пу ще миротворцем буде здаватися на фоні Трампа.
Якщо Європа не витримає тиску Трампа та погодиться платити Омериці, ніж самій почати підніматися з калєн у військовому плані.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 22:06

fox767676 написав:
  fler написав:Хіба РПВ не бузумовне?

безумовному рпв ваша потужна компанія опиралась до останнього , коли були можливості, і коли їх вже не стало, і коли навіть самим тупеньким дійшло що він за благо, а можливості для умов є тільки у однієї сторони і це не Україна

+100

Так до Зе дійшло тільки після Овального...
Коли йому Рютте, Стармер, Маркрон та ін. прямо заголосили у вуха -- почуй Трампа, помирись, зміни пластинку на рпв.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 22:26

detroytred написав:7. По суті Трамп підтримав позицію рфії.
Хоча зберігається надія, що при цьому обмежував її апетіти. Але звісно для перемовин це повинно не оголошуватися.

На думку Трампа капітулювати повинен той в кого немає карт.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2350 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 22:30

Все ж таки Зе показав Трампичу півруки одразу:

*В Турции, Ватикане или Швейцарии рассматриваем возможность встречи делегаций Украины, РФ, США и ЕС , — Зеленский...* (С)
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 22:41

detroytred написав:
  thenewepic написав: А там сподівання, що рано чи пізно Трампу все це набридне і він просто вийде з процесу (фактично кине Україну напризволяще), Україна залишиться без допомоги від США, Європа не зможе зібратися і замінити Штати у цьому процесі, ЗСУ без допомоги не втримаються і фронт почне валитися. І не те, щоб цей сценарій був зовсім неймовірним.
При цьому сценарії вся надія, що ЗСУ витримають натиск, навіть в умовах сильно зменшеної зовнішньої допомоги. Якщо це вдасться, то, як мінімум, ми не капітулюємо.

В мене думка наступна:
А так Трамп в колії. Буде допомагати. Нікуди не дінеться. Мінімум забезпечувати буде.

Гадаю, що ймовірним залишається сценарій постановки Трампа в лижню. Короною та демами. Тобто Байден для пу ще миротворцем буде здаватися на фоні Трампа.
Якщо Європа не витримає тиску Трампа та погодиться платити Омериці, ніж самій почати підніматися з калєн у військовому плані.
ні, в трампа з путіном перемовини не тільки про Україну. З перемовин він не вийде.
А от з війни може, і ще не факт що не вдарить в спину. Зробивши ставку на комусь з оточення Зеленського. І тут питання не в чому а питання для чого?
Для чого трампу зеленський? Що він може дати ще? З того що не можуть дати інші.
Banderlog

Подякував: 116 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 22:58

Потужная Коалиция Потужных Охочых переживает, что придется кошелек доставать?..
Європейських лідерів неприємно вразило те, що Трамп розповів про дзвінок з путіним, - кореспондент Financial Times

«Одна з осіб, обізнаних із розмовою, сказала, що лідери під час дзвінку були приголомшені тим, як президент США описав досягнуті домовленості. Вона додала, що було зрозуміло: Трамп «не готовий посилити тиск» на путіна, щоб той серйозно сів за стіл переговорів», - повідомив головний кореспондент Financial Times у Києві Крістофер Міллер.

У європейських столицях також побоюються, що Трамп може укласти угоду з путіним, яка задовольнить максималістські вимоги останнього і суперечитиме інтересам України.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 23:39

ЛАД написав:Я назвал вас базарной бабой без мозгов.

А почему именно «баба»? Почему не «базарный мужик»? У Вас «без мозгов» только «бабы» бывают? Я же Вам и написал и спросил - знают ли Ваши дочери как их отец невежественно к ним относиться. Он их пол считает низменным.

Я вчера провёл прекрасный день в Шотландии с подругой, у которой муж умирает от рака. Глиобластома. Шансов нет. Моя любовь тоже болеет раком. Вы даже не представляете как мне всё равно как Вы и другие меня тут обзываете. Мы вчера говорили о том, как мы хотим закончить эту жизнь. Она мечтает войти в море и не вернуться, а у меня навязчивая идея выпрыгнуть из окна. У меня есть всё по меркам многих людей, и это - так, но жить я не хочу. Вы, честно, не к тому пристали со своими претензиями. Да, я отношусь к жизни иначе, да, я не буду критиковать тех, кто выехал. Вам повезло дожить до 74, а некоторым этот возраст недоступен. Повторюсь, что я сам хочу умереть, так как мне очень очень больно. А здесь мне желают зла и в чём-то обвиняют. За что?

Но меня убил рассказ о том, как они выезжали. Оказывается, у него были неправильные документы, неправильно оформленная инвалидность. Он не мог ходить, но его сняли с поезда, так как он- мужчина и должен с раком воевать. Я ненавижу ту дуру, которая упивалась своей властью и устроила ему ужас. Ненавижу, презираю и буду ненавидеть. И надеюсь , что она за всё ответит.

ЛАД написав: Вы обвинили меня в том, что я не за тех голосовал. Хотя не знаете, за кого я голосовал.
Сейчас вы не знаете, но 30 лет вы за кого-то голосовали. Может, вы и себе претензии предъявите, а не только окружающим, которые вам ничем не обязаны?

Хорошо. Я прошу у Вас прощения. Да, я не знаю за кого лично Вы голосовали. Я написал это образно о поколении. Но Вы правы, что я не могу Вас лично обвинять в том, что Вы не за того голосовали. В принципе, голосовать было не за кого.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 23:56

Banderlog написав:
  detroytred написав:

В мене думка наступна:

ні, в трампа з путіном перемовини не тільки про Україну. З перемовин він не вийде.
А от з війни може, і ще не факт що не вдарить в спину. Зробивши ставку на комусь з оточення Зеленського. І тут питання не в чому а питання для чого?
Підтримую думки Бандерлога і thenewepic
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 20 тра, 2025 00:39

Banderlog написав:
  detroytred написав:

В мене думка наступна:

Між Штатами та рфією одвічне глибинне протистояння.

Зараз в Трампа з пу лише слова - пусті спроби домовитись про партнерське майбутнє. Пусті слова.

З Європою в Штатів пуповина-зв'язок. Оте все, що зараз, це милі сваряться. Європа налаштована не здавати Україну. Тому відійти легко Штатам буде складно.
Україна є ричагом впливу-тиску на рфію. Як Європою, так і Штатами. Кинути такий інструмент? Бо дорого?
Так не мати такого інструменту ще дорожче.

Трамп не може нічого вдіяти Зе для заміни. Міг би, то вдіяв.
Запас міцності (до останньої верби) в Україні достатній. До "Жовкви", як мінімум.

Я не заперечую ваш сценарій. Все може трапитися. Але поки бачу отакий.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1390213903139041390513906 ... 15223>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, flyman і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор