Schmit написав:2. Трамп відправляє Віткоффа, той домовляються про досить прийнятні умови - чіткі 7 пунктів, де від України нічого страшного не вимагається, потрібно тільки погодитись.
Можна вже на другому пункті погодитись, якби не проблемка з чіткістю Віткофа, коли він навіть назвати їх не зміг ) про портрет і молитви можете пропустити, там було чітко )
Schmit написав:2. Трамп відправляє Віткоффа, той домовляються про досить прийнятні умови - чіткі 7 пунктів, де від України нічого страшного не вимагається, потрібно тільки погодитись.
Можна вже на другому пункті погодитись, якби не проблемка з чіткістю Віткофа, коли він навіть назвати їх не зміг ) про портрет і молитви можете пропустити, там було чітко )
Вам же усі ЗМІ/блохери, назвали ці 7 пунктів (пазітівні портнікови правда перекрутили про Крим - ну не можуть вони щось та й не перекрутити). Трамп розсекретив "мирний план" з 7 пунктів. Якої вам чіткості ще бракує?
Schmit написав:Вам же усі ЗМІ/блохери, назвали ці 7 пунктів (пазітівні портнікови правда перекрутили про Крим - ну не можуть вони щось та й не перекрутити). Трамп розсекретив "мирний план" з 7 пунктів. Якої вам чіткості ще бракує?
існує хоч єдиний доказ, що пуйло погодився на ці 7 пунктів?
Schmit написав:Вам же усі ЗМІ/блохери, назвали ці 7 пунктів (пазітівні портнікови правда перекрутили про Крим - ну не можуть вони щось та й не перекрутити). Трамп розсекретив "мирний план" з 7 пунктів. Якої вам чіткості ще бракує?
Schmit написав:А ви звідки знаєте, на що тоді погоджувався путін? Я от не знаю, але точно знаю, що не погодився Зе.
Ти, окрім методички, дійсно нічого не знаешь
Раніше, ти і тобі подібні, писали - ми не знаемо, що хоче Путін. Потрібні перемовини, перемовини
Коли я писав, що Путін хоче 4 області+Крим+нейтральний статус Ти і тобі подібні писали - звідки ти знаешь, чого хоче Путін ? Потрібні перемовини, перемовини
Вийшли на перемовини. І що ? Делегація РФ висунула вимоги 4 області+Крим+нейтральний статус і тільки потім будемо розмовляти
По пунктах. 1. Пуйло висуває Україні нереальні вимоги, Зе звісно ж не погоджується - ну ок. 2. Трамп відправляє Віткоффа, той домовляються про досить прийнятні умови - чіткі 7 пунктів, де від України нічого страшного не вимагається, потрібно тільки погодитись. 3. Зе нові умови також чомусь не підходять, певно Україна вже ось-ось переможе, а агент кремля Краснофф хоче врятувати путіна від страшної поразки. 4. Віткоффа мішають з лайном - всьо агенти кремля. 5. Ну нє, то нє, домовляйтесь самі - прямі перемовини. 6. Ой, як неочікувано, викотили знову старі неприйнятні умови. 7. А кращих вже не буде.
А тепер песікоти та інші розповідають, що пункти були не узгоджені, що Трамп сам їх придумав...
Поки ти цього не написав, ти ще здавався при розумі
Я про твої фантазії писав ? Ніт Я писав про факти
Не приписуй мені того, чого не було. Не бреши
Путін хоч на щось погодився ? Так чи ні ? Відповідай, прямо. Не крути дупою. Це просто, спробуй )
А яка вже тепер різниця?
Ти той самий хом"ячок, який завжди проти України і за Росію
"Какая разница - одна даёт, а другая только дразнится"
Ти про Путіна мовчишь, взагалі, язик в дупі стирчить Навіть винути язик боїшься з дупи і щось сказати про Путіна, бо Трамп Путіна облизує Ти облизуешь Путіна разом з Трампом
Путін, а не Україна, розпочав цю війну.
Путін, а не Україна, хоче продовження війни.
PS. Бо якщо ти не розумовідсталий, то ти пишешь свідомо на користь Росії Ти хочешь капітуляції України перед Путіним
Вам же усі ЗМІ/блохери, назвали ці 7 пунктів (пазітівні портнікови правда перекрутили про Крим - ну не можуть вони щось та й не перекрутити). Трамп розсекретив "мирний план" з 7 пунктів. Якої вам чіткості ще бракує?
Мені бракує 7 чітких пунктів, як ви їх бачите. Просто напишіть кратко 1,2..7. Просто коли у чітких 7 пунктів в переказі цієї жінки я нарахувала "невідома які області", "невідомо що там Трамп мав на увазі" і це за перші 3 хвилини, мені бракує чіткості. Далі питання ми від 7 відмовились одразу від усіх і мотанули у Стамбул, я вірно розумію? І Рубіо був чисто щоб нас вмовити. І Трамп хотів, але не хотів, але б якщо хуйло був, то і він був. Це коли ми відмовляємося одразу то потрібно летіти делегацій у Стамбул. Де вже чекає Рубіо. Він теж розуміє, відмова то потрібно летіти. А, ще там 4 держави ЄС були на рівні МІД. Воно ж коли ми відмовились то і самі летимо і всіх з собою беремо. Воно ж так веселіше план Трампа не приймати. Ердоган також такий, відмовились від плану Трампа, давайте до мене у гості. З Рубіо посидимо чай поп'ємо. А орки одразу були за і не прилетіли а послали замів замів. Ну це ж абсолютна згода з планом Трампа одразу )))
pesikot написав:Ти, окрім методички, дійсно нічого не знаешь
Раніше, ти і тобі подібні, писали - ми не знаемо, що хоче Путін. Потрібні перемовини, перемовини
Коли я писав, що Путін хоче 4 області+Крим+нейтральний статус Ти і тобі подібні писали - звідки ти знаешь, чого хоче Путін ? Потрібні перемовини, перемовини
Вийшли на перемовини. І що ? Делегація РФ висунула вимоги 4 області+Крим+нейтральний статус і тільки потім будемо розмовляти
По пунктах. 1. Пуйло висуває Україні нереальні вимоги, Зе звісно ж не погоджується - ну ок. 2. Трамп відправляє Віткоффа, той домовляються про досить прийнятні умови - чіткі 7 пунктів, де від України нічого страшного не вимагається, потрібно тільки погодитись. 3. Зе нові умови також чомусь не підходять, певно Україна вже ось-ось переможе, а агент кремля Краснофф хоче врятувати путіна від страшної поразки. 4. Віткоффа мішають з лайном - всьо агенти кремля. 5. Ну нє, то нє, домовляйтесь самі - прямі перемовини. 6. Ой, як неочікувано, викотили знову старі неприйнятні умови. 7. А кращих вже не буде.
А тепер песікоти та інші розповідають, що пункти були не узгоджені, що Трамп сам їх придумав...
Поки ти цього не написав, ти ще здавався при розумі
Я про твої фантазії писав ? Ніт Я писав про факти
Не приписуй мені того, чого не було. Не бреши
Путін хоч на щось погодився ? Так чи ні ? Відповідай, прямо.
Невже ти думаєш, що без попереднього узгодження хтось би придумував цілих 7 пунктів і потім їх ще й публічно виголошував? Маячня. Звісно, коли Зе вже публчно відмовився, у путіна дали задню, повернувшись до старих вимог.
pesikot написав:Ти той самий хом"ячок, який завжди проти України і за Росію
"Какая разница - одна даёт, а другая только дразнится"
Ти про Путіна мовчишь, взагалі, язик в дупі стирчить Навіть винути язик боїшься з дупи і щось сказати про Путіна, бо Трамп Путіна облизує Ти облизуешь Путіна разом з Трампом
Путін, а не Україна, розпочав цю війну.
Путін, а не Україна, хоче продовження війни.
PS. Бо якщо ти не розумовідсталий, то ти пишешь свідомо на користь Росії Ти хочешь капітуляції України перед Путіним
Ні, капітуляції хочеш саме ти, бо збереження суверенітету, збереження держави з втратою деяких територій (як збереглась Фінляндія) тобі не підходить, тобі потрібна війна на виснаження до останнього, поки краіна не видохнеться в край і змушена буде підписати вже таки дійсно ганебний мир/капітуляцію чи ще гірші наслідки.
Востаннє редагувалось Schmit в Вів 20 тра, 2025 23:14, всього редагувалось 2 разів.
Schmit написав:Невже ти думаєш, що без попереднього узгодження хтось би придумував цілих 7 пунктів і потім їх ще й публічно виголошував? Маячня. Звісно, коли Зе вже публчно відмовився, у путіна дали задню, повернувшись до старих вимог.
А ми публічно відмовились і на зустріч з літл Марко як попали? Це така узгодженість? Чи можливо відмовитись публічно і отримати держ.секретаря США у Стамбулі?