|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:32
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:33
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:Знаю Але точно так само розумію ціну стамбульських угод( зменшення армії, заборона на ракети, заборона вступати в оборонні союзи , заборона на свою віру/мову.) Я вже мовчу що нам навіть навязували Бойка на посаду Премєра....
Декілька хвилин тому: *А чим сьогоднішня пропозиція трампа про закінчення війни відрізняється від стамбульських пропозицій пуйла 2022 року - я не бачу А Ви ? Бачите якусь різницю?* (С) Будівельник
Міс'є хоче обговорити смаки лайна? Саме тому що угоди в стамбулі були лайном і угоди які трамп запропонував-лайно То саме тому ми не погодились ні тоді ні зараз А яка з цих угод була більшим лайном а яка меншим - я якось розбиратись не хочу Бо для цього треба бути професійним дегустатором лайна. Ви професійний дегустатор?
Я не обговорю лайно. Бо, як мінімум, не вважаю предмет обговорення ним. Дивує, що ви, вважаючи оте лайном, чомусь обговорювали. Подобається?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:36
TUR написав: budivelnik написав:Далі будеш порівнювати?
Что тут порівнювати? У Украины 50% доходов бюджета - внешняя помощь (в виде кредитов или грантов), которая вряд ли увеличится. А вот уменьшится - реально. Еще раз - Реальные ставки по депозитам у нас говорят о том, что банкам эти деньги не нужны так как ими нереально кредитовать реальный сектор экономики а использовать они планируются только для покупки сертификатов НБУ для получения прибыли
За мною бігає приват банк з проханням взяти 1 млн грн беззаставного кредиту під 24%.... Раз так - то зрозуміло що а - інфляція в Україні МЕНША 24% ( на мою думку десь 15%) б - гроші в Україні є, Бюджет в нормі, а внаслідок чого - мені яка різниця, це союзники чи я заплатили... Головне що все в макроекономіці України в порядку А тепер питання А хто допоможе педерації залатати ЇЇ проблеми? Китай зменшив інвестування в три рази Європа обрубує економічні звязки..., бо розуміє що програш України = напад педерації на Прибалтику, Фінляндію і Польщу. Що буде з економікою педерації повоюй вона ще пару років?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:37
detroytred написав:Я не обговорю лайно.
Ти пропонуєш його смакувати, щоб знайти різницю Мені ж відразу видно( без дегустації, достатньо прочитати те що було написано) стамбул2022=пропозиції трампа2025=ЛАЙНО.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:37
detroytred Один з них точно розповідає інакше.
Один інакше, третій по третьому. Де хоч раз на яких перемовинах кацапи сказали «ми залишимо захоплене»?? Лише під Києвом/Черніговом вже пост фактум , коли почали тікати, бо вже все йшло до котлів там, з перебитим постачанням і засадами по всім лісам. І явним розумінням, що БТГР під Києвом і Черніговом зточуються, а результату нуль. А ви все в вологих мріях, що вони б АЕС залишили.. Ніхто нічого не збирався залишати. Навпаки, завжди озвучували хотєлку більше, ніж мали під собою на момент.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 21 тра, 2025 17:38, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:38
Hotab написав: На стамбульських переговорах у березні 2022 року Росія не зобов’язувалась офіційно залишити захоплені території Херсонської, Запорізької чи Харківської областей. Більше того, на той момент: • Росія вже окупувала частини цих регіонів, але ще не заявляла про їх «анексію» (це сталося пізніше — 30 вересня 2022 року). • На переговорах у Стамбулі не було досягнуто домовленостей про виведення російських військ з цих територій. • Україна наполягала, що всі війська мають бути виведені на позиції до 24 лютого 2022 року, але Росія цього не прийняла.
Що відомо з відкритих джерел: 1. Російська делегація в Стамбулі нібито говорила про “деескалацію” на Київському та Чернігівському напрямках, але це не було обіцянкою відступу з Півдня чи Сходу України. 2. За словами членів української делегації (зокрема, Давида Арахамії), питання територій не були врегульовані, і російська сторона не демонструвала готовності відступити з новозахоплених територій. 3. У внутрішньому листуванні та неофіційних розмовах, за повідомленнями ЗМІ, росіяни наполягали на “переговорах про статус” цих регіонів, але не говорили про повернення їх Україні.
Отже, ніяких юридичних чи письмових зобов’язань про вихід з територій Херсонської, Запорізької чи Харківської областей Росія на переговорах у Стамбулі не брала
Цей момент ЗАМОВЧУЄТЬСЯ сторонами! В опублікованих Стамбульських угодах є посилання на мапу(я сам це читав). Самої мапи немає(не опублікована). Ніхто про ніяку мапу чомусь не згадує. Все що ви написали в принципі вірно, але це точно не вся правда.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:39
Xenon написав:вот и всё, Дональдак сломался окончательно
От якби Україна погодилась на "план" Трампа, тут вже 2 дні таскают цю тезу, то все б закінчилось. Да нічого б не закінчилось, Трамп перед Путіним стрибає на задніх лапках, тільки повний дурень не може цього побачити
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:42
TUR написав: budivelnik написав:Далі будеш порівнювати?
Что тут порівнювати? У Украины 50% доходов бюджета - внешняя помощь (в виде кредитов или грантов), которая вряд ли увеличится. А вот уменьшится - реально. Еще раз - Реальные ставки по депозитам у нас говорят о том, что банкам эти деньги не нужны так как ими нереально кредитовать реальный сектор экономики а использовать они планируются только для покупки сертификатов НБУ для получения прибыли
А якщо ви не вгадали і збільшиться? Мені не вистачає золотої монети НБУ у малому тиражу. Перша угода між Україною і США - на одному боці, і, портрет Трампа - на іншому. Бізнес може викупити одразу увесь випуск який дип.місія подарує частині команди Трампа. Рідкоземи - це єдине чим може хизуватися Трамп наразі. Біг діал так би мовити. Зе тримати осторонь. Дипкорпус дарує пам'ять про вічну дружбу. Краще ніж портрет )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:45
budivelnik написав: andrijk777 написав:Ніхто не бреше. Немає ПРЯМОЇ залежності облікової ставки з інфляцією. Особливо в диктатурах. Наприклад Україна 2023 рік: інфляція 5%, облікова ставка 20-25%.
Що таке ПРЯМА залежність? якщо 1 до 1 - то не має... Якщо 1% ставки=діапазону 0,7-1,5% інфляції - то є. А в педерації 1% ставки чомусь 0,3% інфляції.... Виходить або ставка в 2 рази нижча (але тоді треба буде признаватись що вартість грошей занижена, а раз так то тоді проблем з кредитами не повинно бути, бо розмір кредитної ставки буде менший розміру інфляції, а раз так то має бути БУМ кредитів... а цб педерації чомусь ОБМЕЖУЄ доступність кредитів настільки , що валиться будівельна галузь) Або рівень інфляції занижений в два рази..... Але інфляція це=ПРЯМИЙ податок на населення Виходить поки що населення не підозрює що платить додатковий невидимий податок... але платить вже три роки , а значить буде не приємно здивоване коли взнає що вже стільки заплатило що штани діряві.
Ще раз: Україна, 2023рік: інфляція 5%, облікова ставка 20-25% Брешуть?
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 тра, 2025 17:49
Чим саме? Конкретніше можна? Коли шахтарям не платили заробітну плату, вони виходили і вимагали її. Російську мову та федералізацію ніхто не вимагав, бо нікому вона не була потрібна. Партії, які виступали і за федералізацію і за союз з росіянами були, але за них ніхто не голосував, бо не існувало запиту.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
|