Знаю
Але точно так само розумію ціну стамбульських угод( зменшення армії, заборона на ракети, заборона вступати в оборонні союзи , заборона на свою віру/мову.)
Я вже мовчу що нам навіть навязували Бойка на посаду Премєра....
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗнаю Але точно так само розумію ціну стамбульських угод( зменшення армії, заборона на ракети, заборона вступати в оборонні союзи , заборона на свою віру/мову.) Я вже мовчу що нам навіть навязували Бойка на посаду Премєра....
![]() Декілька хвилин тому: *А чим сьогоднішня пропозиція трампа про закінчення війни відрізняється від стамбульських пропозицій пуйла 2022 року - я не бачу А Ви ? Бачите якусь різницю?* (С) Будівельник
![]() Міс'є хоче обговорити смаки лайна? Саме тому що угоди в стамбулі були лайном і угоди які трамп запропонував-лайно То саме тому ми не погодились ні тоді ні зараз А яка з цих угод була більшим лайном а яка меншим - я якось розбиратись не хочу Бо для цього треба бути професійним дегустатором лайна. Ви професійний дегустатор?
![]() 25% ставка кредитів означає 25% ставка кредитів. А в чому проблема? Трохи велика ставка, але загалом не проблемна для такої країни як РФ. Ми ж не з США будемо порівнювати надіюсь? В Україні яка ставка кредитів? Наскільки я в курсі це поодиноке явище, а не системне. Взагалі не проблема. Не розумію що таке "навіс фублів"? Навіс де і над чим?
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВисока ставка кредиту - вказує на високий рівень інфляції. Рівень інфляції в них росте, звідси випливає що ставка кредиту не спрацьовує. Якщо регулятор використовуючи найсильніший з своїх важелів, не може виконати свій конституційний обовязок - це говорить про те що система пішла в розбаланс.. Розбаланс страшний тим, що він викликає резонанс А резонанс викликає збільшення амплітуди розхитування Все вкупі це приводить до розвалу конструкції, якщо не будуть викорінені причини розбалансу. Навіс це різниця між обємом грошової маси і обємом товарної маси Ціна товару=обєм грошової маси/обєм товарної маси Якщо є надлишок-це приведе до інфляції. ПС В 2024 році ЦБ Турції тримав облікову ставку в 50% ... щоб зменшити інфляцію в 64% Педерація тримає ставку 25%... і при цьому заявляє про інфляцію в 10% Хто бреше? Турки чи москалі?
![]()
Одразу відповім як бландинка. Взагалі ноу проблем. ))) Наразі 20% - стеля, скажу одразу 100фублів теж стеля. Дивимося з ЛАДом, що трапляється далі в житті. Чи зрозуміє умовний, молодий ЛАД, що ж трапилося з великою державою, повною великих заводів і пароходів, інженерів і фізиків (то вже Франт-стайл), чи буде і надалі вважати, що було все гаразд, а потім несподівано якось не гаразд, мабуть ось ці ось ці 0-15 років все розорили державу. І незрозуміло, як і мені, чому ж це трапилось... Хоча лише друкуй фублі, які ви чомусь не надрукувати... Я - "за", ви - "за", зійшлися непрофі і профі - ідеально! Востаннє редагувалось stm в Сер 21 тра, 2025 16:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ні, це не так. В Україні відбулась децентралізація, і це - не вигадки. Багато влади передали на місця. ЛАД говорить про федералізацію на замовлення іноземної держави. Якби громадянам України була потрібна ця федералізація, вона б відбулася. Проблема в тому, що ніколи в Україні не було питань з мовою або вірою або ще з чимось. Зараз влада сконцентрована в одних руках лише з однієї причини - ті, кого воювати не примушують, підтримують усі дії влади, яка примушує воювати інших. Все. Люди просто бояться і вважають, що краще, щоб на фронт посилали інших, а не їх самих. Тому майже усі жінки і мільйоні заброньованих чоловіків мовчки з усім погоджуються. Да, не было, но не по тем причинам, о которых Вы пишите. Было и есть разное мировоззрение, а не "русский язык". Те, кто смотрел в сторону россии, хотели подачек от государства, соцвыплат, а не построение страны, где человек может самореализоваться и быть самодостаточным, а не зависеть от государства. Для них рф была продолжением СССР. И эти люди жили и живут во всех регионах Украины, а не только на Востоке или Юге. У нас сейчас тоже есть мировозренческое разделение. Вы согласны с узаконенным рабством мужчин в 21-ом веке, а многие люди, и я среди них - нет. Как нам федерализироваться, чтобы люди с пещерным мышлением жили в одной страны, а люди, нежелающие быть номерным скотом, в другой? Все эти люди живут в разных регионах Украины, а не сконцентрированы в одной области. Вы, по-моему, со мной соглашались, что Украина сложилась как политическая нация, а не языковая или религиозная. По какому признаку нам федерализироваться? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВы)) Ставка в рф 21% и заявленная инфляция 8%. В 2024 г инфляция (официальная была около 10,5%) В Украине соответственно 15,5% и инфляция за 2024 г - 11,5% (официальная) Насчет инфляции брешуть и те и другие... Реальные ставки по депозитам у нас говорят о том, что банкам эти деньги не нужны так как ими нереально кредитовать реальный сектор экономики а использовать они планируются только для покупки сертификатов НБУ для получения прибыли Востаннє редагувалось TUR в Сер 21 тра, 2025 16:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Що там про дурня який не зрозуміє... Табличка країна________ставка цб________інфляція_______різниця між ставкою цб і інфляцією Україна_________15,5%___________11,5%___________15,5/11,5=1,35 рази Турція__________50%_____________60%_______________50/60=0,83рази Педерація_______21%_____________8%________________21/8=2,63рази Питання на засипку То в кого реальна інфляція найбільше занижена, а хто реально впливає ставкою на інфляцію?
|
|