Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1396113962139631396413965 ... 14151>
Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 18:46

BIGor написав:
  Прохожий написав:
"Ми регулярно бачимо їхні пояснення в соцмережах. Про те, що воювати мають поліція, депутати та чиновники. Про те, що у провалі мобілізації винні влада, командири та низькі зарплати. Вони щоразу викочують країні умови – і вимагають спершу відправити на фронт когось ше..."
"У країні диктатура". "Ветерани неадекватні". "Армія воює м'ясом"."
"Трагедія ухилянтів у тому, що на перемир'я не згоден Кремль – і це позбавляє їх можливості оголосити себе прихильниками "поганого миру"."
https://www.pravda.com.ua/articles/2025/05/25/7513584/

Ого, але ж ти "не такий", ти пішов на фронт? Чи ні? Хтось тут сам на себе вийшов :mrgreen:

ви нє панімаєтє, ето другоє ))
автор статті паспорт рф під час війни отримав,
але це "какая разніца" для прохожих.

я думаю немає ніяких 6+ млн ухилянтів,
придумав це - нєкто громадянин Іонушас, "рождьонний в пітєрє".
але сєкта "заброньованих та виключених віруючих" хаває.
sergey_stasyuk555

Подякував: 35 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 19:13

TUR написав:
  ЛАД написав:Я не юрист, тем более, не конституционный юрист, так что, действительно, могу ошибаться.
Но, насколько понимаю, и вы тоже.

Опять ошибаетесь. Юр образование есть (КГУ им Шевченка) и опыт работы также, но давно уже.
Но никогда не имел дело с КС.
Сомневаюсь что на форуме есть практикующие юристы-конституцуоники.

Это не самая страшная моя ошибка. :)
Более интересно, нет ли в том моём посте ошибок по сути.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4852 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 19:29

Letusrock написав:
  Hotab написав:І скажіть, що там не тромб відірвався. Черговий інсультник на форумі.

підкажи чому ти з інвалідності Барабашова смієшся, а з накачаного генерала-посла - ні, який внєзапно виявився непридатним навіть бумажки в львівському штабі переставляти.
Якщо Барашов правду каже про вік/вагу то він в 10 разів більш непридатний ніж наш посол.

Тому що обидва офіцери, але є нюанс:
Залужний з 14 року на війні.
Де Барабашов?
Відвоювавши багато років офіцер має право на відпочинок . Навіть без огляду на справжню інвалідність чи ні. Я тих, хто «побував» не критик ні за «схеми», ні за бажання піти. Аби лише не СЗЧ.
Хай хочаб кожен другий офіцер (і не офіцер) відвоює кілька років і у нас проблеми з о/с не буде.
А якщо «офіцер» в 50 інвалід (в 14 році в 39 років теж був інвалідом?) , то має закрити рот як мінімум на того ж Залужного , який відвоював роки. Та і взагалі на всіх, хто воював.
А воно варнякає на адресу Бандерлога «хдє мой Хрым и Кубань, солдатик?».

Доречі, скільки було розповідів про «інвалідів на V8” , а воно он як…
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 19:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Более интересно, нет ли в том моём посте ошибок по сути.

Ошибки по сути я вам привел выше (с юридической точки зрения).
Но вы их не хотите воспринимать :wink:
Еще раз - Зе, для получения продление полномочий надо было воспользоваться решением КС а не "левой" постановой ВР.
Безусловно, что такое вызывало бы риски для него, на которые он (и его окружение) был неготов.
TUR

Подякував: 12 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 20:12

Hotab написав:
  Letusrock написав:підкажи чому ти з інвалідності Барабашова смієшся, а з накачаного генерала-посла - ні, який внєзапно виявився непридатним навіть бумажки в львівському штабі переставляти.
Якщо Барашов правду каже про вік/вагу то він в 10 разів більш непридатний ніж наш посол.

Тому що обидва офіцери, але є нюанс:
Залужний з 14 року на війні.
Де Барабашов?
Відвоювавши багато років офіцер має право на відпочинок .
Навіть без огляду на справжню інвалідність чи ні.
В якому саме "уставі" це сказано?
Чому таке право має саме вислужений офіцер, а не мобілізований цивільний?

Я тих, хто «побував» не критик ні за «схеми», ні за бажання піти. Аби лише не СЗЧ.
З якіх це пір (та яких альтернативно-логічних міркувань) злочин вчинений організованою групою краще ніж злочин що привів до тих самих наслідків, але був вчинений поодинці?

Хай хочаб кожен другий офіцер (і не офіцер) відвоює кілька років і у нас проблеми з о/с не буде.
Можу підказати кращу цільову аудиторію для пропаганди подібних ідей - це 150 тисяч впенсів з "невостребованим ВОС"™.
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 20:20

Прохожий написав:
"Ми регулярно бачимо їхні пояснення в соцмережах. Про те, що воювати мають поліція, депутати та чиновники. Про те, що у провалі мобілізації винні влада, командири та низькі зарплати. Вони щоразу викочують країні умови – і вимагають спершу відправити на фронт когось ше..."
"У країні диктатура". "Ветерани неадекватні". "Армія воює м'ясом"."
"Трагедія ухилянтів у тому, що на перемир'я не згоден Кремль – і це позбавляє їх можливості оголосити себе прихильниками "поганого миру"."
https://www.pravda.com.ua/articles/2025/05/25/7513584/

Чому не згоден кремль - зрозуміло, бо зараз він у виграшній позиції і не важко здогадатись, хто подарував ворогу такі перспективи.
А от чи згоден Зеленський? Відмова від пропозиції Трампа показала, що також ні.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 20:26

candle645

Чому таке право має саме вислужений офіцер, а не мобілізований цивільний?

Ти брешеш. Тільки на цьому форумі пішло на дембель кілька мобілізованих рядових.

З якіх це пір (та яких альтернативно-логічних міркувань) злочин вчинений організованою групою краще ніж злочин що привів до тих самих наслідків, але був вчинений поодинці?

Про які ще «злочини» мова? Хто і де встановлював злочин Залужного чи Успіха, чи Фріза?
Та ще один тут був , нік не памʼятаю, пішов по здоровʼю і отримав пенсію. Вже не пише.
А поки злочину нема, тут можна казати лише про особисте ставлення когось до чиїхось поступків. Моє ставлення я виказав: я розділяю на брав участь / не брав участь.
Ти можеш ділити на кількість років проведених в армії, у тебе чим більше, тим більший борг. Ну тобто ти мабуть ніколи не виберешся з ЗСУ і боргів , служити будеш до смерті (своєю смертю, від старості).

Можу підказати кращу цільову аудиторію для пропаганди подібних ідей - це 150 тисяч впенсів з "невостребованим ВОС"™.

Ти трохи переїв волонтерських сардель і втратив нитку.
Мені нема сенсу нічого пропагувати. Я відповів, чому я ставлюсь до одного офіцера так, до іншого інакше.
Нагадую: з такою кількістю мобресурсу, як офіцерів так і не офіцерів, людина яка відбула хочаб кілька років свій обовʼязок виконала . Черга тих, хто вважає, що то «малувато» , « треба до смерті»
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 20:53

1000 шахедів, які атакують Україну одночасно, може стати реальністю, – The Economist з посиланням на експертів.

Ще тези зі статті:

▪️Зараз рф виробляє за 3 дні(!) стільки шахедів, скільки виробляла за місяць ще в минулому році – 300 шт, а планує виробництво до 500 в день(!);
▪️Якщо переговори про припинення вогню проваляться, то в України будуть проблеми з ППО і доведеться «нормувати» ракети-перехоплювачі.

https://www.economist.com/europe/2025/0 ... on-ukraine
Востаннє редагувалось Xenon в Нед 25 тра, 2025 20:54, всього редагувалось 1 раз.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 20:53

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Черга тих, хто вважає, що то «малувато» , « треба до смерті»
а коли черга тих хто до останньої верби?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 тра, 2025 20:55

Xenon написав:
1000 шахедів, які атакують Україну одночасно, може стати реальністю, – The Economist з посиланням на експертів.

Ще тези зі статті:

▪️Зараз рф виробляє за 3 дні(!) стільки шахедів, скільки виробляла за місяць ще в минулому році – 300 шт, а планує виробництво до 500 в день(!);
▪️Якщо переговори про припинення вогню проваляться, то в України будуть проблеми з ППО і доведеться «нормувати» ракети-перехоплювачі.

https://www.economist.com/europe/2025/0 ... on-ukraine

дехто тут сміявся рік тому про плани - 6000 в рік
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 1396113962139631396413965 ... 14151>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему