Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1398713988139891399013991 ... 14747>
Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 23:29

tumos написав:
  ЛАД написав:Не уподобляйтесь... "лучшим представителям" нашего форума и не приписывайте мне взгляды, против которых я регулярно выступаю. В этой ситуации я вижу не "узурпацию власти", а ошибку/недоработку авторов Конституции, которую сегодня, к сожалению, невозможно исправить, т.к. те же авторы, вероятно совершенно правильно, запретили менять во время военного положения.

Так что ваш (или иных лиц) сугубо субъективный вывод об ошибке/недоработке в Конституции должен служить препятствием для ее соблюдения в той редакции, которая есть ? Кстати, есть альтернативная точка зрения, что существующая редакция служит предохранителем от "вечного" президенства одним лицом. Может обсудим яляется ли отсутствие в Конституции упоминания о руководящей и направляющей роли партии СН ошибкой или недоработкой ? Правовая неопределенность заключается в следующем. Конституция представляет собой высший документ, который не может быть изменен или отменен нижестоящими актами. В предыдущих сообщениях вы однозначно указали, что согласно Конституции выборы должны были быть проведены. Нижестоящий акт предоставил возможность выборы не проводить. Эта неопределенность может быть проверена в КС.

PS. Может возникнуть дискуссия изменяет ли обсуждаемый закон Конституцию. Поэтому уточню. Статья закона может быть проверена на соответствие КС. Основное тело сообщения оставляю как было.
Вы тоже юрист?
"о руководящей и направляющей роли партии СН" разговора, вроде не было и нет. К чему вы это прилепили, не понятно? Абы сказать?
Я нигде ни слова не говорил ни о каком "нижестоящем акте" и мне плевать на него с высокой колокольни. Поэтому не вижу смысла проверять его ни на какое соответствие. Я свою точку зрения изложил, по-моему, достаточно ясно и подробно. Мне больше добавить нечего. Никаких контраргументов вы не привели.
Вы не согласны со мной?
Ваше право.
Мне добавить нечего. Можете продолжать требовать обращение в КС. Кто этого может добиваться, я указал. Выберите сами, к какой категории вы относитесь.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 23:40

ЛАД написав:
  budivelnik написав:.........
Виріб наш... і розробляти повний цикл проектування не треба, просто візьмемо щось типу
корпус/двигун нептун/грім, електроніка хаймарс/томагавк... і є готовий виріб в масових кількостях
Не буду объяснять, но это так не работает.
Не треба пояснювати.
Приведу приклад
Після початку агресії закупили прибалти навіщось 500 головок керування для джавелінів....
А через пару місяців ми виготовили таку саму кількість стугн....
Ті самі яйця тільки в профіль
Коли пускова Західна, а ракета ще есесерівська....
Ті самі яйця тільки в фас...
Міг есесерівський, чи Су-25 , а ракети НАТОвські....
Так і живемо.

Так щоб Ви зрозуміли
Це совок не міг скопіювати повністю західний виріб , бо в совка електроніка була кілограмова, а в світі вже інші параметри були..
Тому совки не могли в ракету яка розрахована на 100 грам електроніки і 3кг керуючих механізмів обємом в 5 літрів засунути свої 20 кг обємом в 100 літрів...
А от навпаки-можна
В наш Нептун яким керує наша цяця вагою в 10 кг.. можна вставити Західну яка керує швидше і точніше вагою в 5 кг і щоб центр мас не порушити - додати ще 5 кг вибухівки(щоб ніхто не довів що керувало)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 23:44

Бетон написав:Мастерская увлекательных прогнозов:

Западные санкции особенно ударят по РФ летом 2026 года. Зе

Осенью 2026 года он выйдет и скажет, про 2027 год

flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 28 тра, 2025 23:45

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:Церковь не госорганизация.
Яка різниця Державна чи Приватна?
Якщо в засновниках організації(бізнесу/церкви/театру) є особи з громадянством країни агресора- згідно чинного Законодавста такі організації ЗОБОВЯЗАНІ привести свою діяльність до Законів України...
В данному випадку - УПЦ МП - ЗОБОВЯЗАНА РОЗІРВАТИ СВОЇ ЗВЯЗКИ з церквою гундяєва.
Все.
Розривати можна по різному
Можна перейти в ПЦУ
Можна перейти в Грекокатолицьку..
Можна перейти в мусульманську
Можна перейти і іудаїзм...
АЛЕ
УМОВА- ОДНА
не повинно бути звязків ні через засновників, ні через капітал ні через статут з ДЕРЖАВОЮ агресором.

Ніби ж просто?
з ДЕРЖАВОЮ вони зв'язків не мають.
Уже писал.
......
Та ви пишіть що хочете..
Коли у Франції погром влаштували то боролись за що?
За свою релігію.
Релігію - вибороли , після цього погромів не влаштовували.
Так само і у нас
Буде наша РЕЛІГІЯ- то нікого не буде цікавити 1% населення який ходить в якісь секти(з точки зору нашої релігії)
А от з Державою церква ЗАВЖДИ мала звязки , при чому не залежно від того вбивав Сталін на Соловках патріархів чи привозив з Соловків і відновлював церкву-і те і друге-це ЗВЯЗОК з ДЕРЖАВОЮ
так само і в нас.
Можна звільнити церквИ від сплати земельного податку і податків на діяльність
А можна СВОЮ звільнити, а ІНШИХ обкласти.
Якби в Криму ті хто отримували РОСІЙСЬКУ пенсію-платили Україні СВІТОВУ комуналку
Ще не факт що вони б захотіли залишатись росіянами.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 01:20

budivelnik написав:Та ви пишіть що хочете..
За свою релігію.
Так само і у нас

погроми робити схотілось? Протестантів і юдеїв теж різать будем чи тіки православливних?
Основна релігія зара в Україні це атеїзм
Їх пресувати теж будеш? Чи безбожники тобі нормально? :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 07:44

Letusrock написав:
  budivelnik написав:У вас є приклади коли в штурмовиках насильно опинився хтось з тих 3/4 України які під закон про мобілізацію не потрапляють?
Немає?

серйозно? лови перше що під руку попалося з купою прикладів
https://www.unian.ua/society/mobilizaci ... 61451.html
Деякі незаконно мобілізовані воювали по 2 роки поки не виграли суд, могли за той час 100 разів загинути. А зараз згідно рішення ВСУ взагалі незаконність мобілізації не звільняє від військової служби, тому від виграшу справи суто моральне задоволення.

ви даремно ведетеся на цього калькулятора.
він як той шулер вміє підмінити тему.
мова йшла не про всіх а саме про порушників про яких лише підозра що вони порушники.
так от ухилянтів трах-бах в бусік а от якщо ти вкрав з бюджета (читайте що вкрали у всіх нас в тому числі і у військових) то там все чинно-благородно.

ЗІ
а якщо йти його логікою то тоді потрібно брати ВСІХ держслужбовців і його питати - а когось з держслужбовців посадили без суду за хабарництво (розкрадання)?
Востаннє редагувалось tester3373 в Чет 29 тра, 2025 08:06, всього редагувалось 1 раз.
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 07:57

Сибарит написав:Тут нет никакого противоречия.
Привлечение к ответственности через суд, а для исполнения обязанности решение суда не требуется.
Можете спросить у КС.

вы не правильно поняли.
когда я говорил про трах-бах бусик для ухылянтов я имел ввиду что бусификаторы нарушают процедуру описанную в существующем Законе где описано как все должно происходить. а если поковыряться то думаю и не один Закон нарушают.
как тут писали на форуме - руководствуются не Законом а необходимостью.
а вот если ты казнокрад - то там идут строго по букве закона. чинно и благородно.
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 08:28

Banderlog написав:
  budivelnik написав:Та ви пишіть що хочете..
За свою релігію.
Так само і у нас
погроми робити схотілось? Протестантів і юдеїв теж різать будем чи тіки православливних?
Основна релігія зара в Україні це атеїзм
Їх пресувати теж будеш? Чи безбожники тобі нормально? :lol:
Мені твоя воцерковленість-якось по барабану
Точно так само по барабану іудеї/протестанти/мусульмани і так далі...

Я хочу щоб секту прихильників пуйла/гундяєва - закрили
З сектантами цієї секти провели виховну роботу по прикладу педераційників у Криму чи ОРДЛО ( молишся гундяю - на підвал, платиш пуйлу-в буцегарню)
Бо чим ці сектанти відрізняються від тих бізнесів в яких власником агресор? СБУ такі бізнеси - закриває.
То чим ти і тобі подібні сектанти відрізняєтесь?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 08:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

tester3373 написав:а якщо йти його логікою то тоді потрібно брати ВСІХ держслужбовців і його питати - а когось з держслужбовців посадили без суду за хабарництво (розкрадання)?
А можеш цей свій висер в мою сторону якось підтвердити?
Бо я якось змучився спростовувати фантазії дурнів в мою сторону.
Де це я писав що ХОЧУ приймати рішення?
Де я писав що КОГОСЬ посадити?
Де я описував алгоритм визначення цього КОГОСЬ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 29 тра, 2025 08:49

"Приклеївся до Зеленського" :lol: : Politico розповіло про вплив Єрмака на ухвалення рішень в Україні

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак завжди перебуває поруч з президентом України Володимиром Зеленським, контролюючи атмосферу навколо нього та намагаючись отримати "визнання своєї величі".

"Єрмак приклеївся до Зеленського з моменту прибуття на Банкову", — сказала в коментарі журналістам колишня прессекретарка Зеленського Юлія Мендель.

Вона пояснила, що "ментальний зв'язок" між президентом України та Єрмаком утворився у підземному тренажерному залі, який обоє відвідували.

З того часу, пише Politico, Єрмак та Зеленський нагадують дует продюсера та актора, де один керує процесами за лаштунками, а інший — виступає в ролі зірки.

У матеріалі Єрмака називають "блискучим психологом", який вміє "читати Зеленського" та пропонувати йому готові рішення, знаючи, що той не любить занурюватися в деталі.

"Андрій може бути чарівним, але ним керує непереборне прагнення до визнання своєї величі", — зазначив один з колишніх міністрів України.

Автори матеріалу підкреслили, що Єрмак оточив себе радниками, які в боргу перед ним та є вірними лише йому. І мало кому з високопосадовців вдалося втриматися на посадах, якщо Єрмак хотів їх позбутися.

Винятком став тільки очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов, який зберіг незалежний доступ до Зеленського.

Джерела видання також назвали Єрмака "безжальним політичним ляльководом" та фігурою "навіть рівною" Володимиру Зеленському.

Видання пише, що саме Єрмак очолює дипломатичні зусилля України, зокрема намагається знайти підхід до людей президента США Дональда Трампа.

Крім того, під час переговорів у Стамбулі в травні 2025 року Єрмак взяв на себе ініціативу, координуючи позиції з союзниками, але уникав прямих дискусій із росіянами.

"У нас немає повноцінно дійового Кабінету Міністрів. Натомість ми маємо якийсь квазі-Кабінет, очолюваний Єрмаком, який контролює доступ до порядку денного президента і до самого президента", — навело Politico слова виконавчої директорки Центру протидії корупції Дар'ї Каленюк.

Реакція Єрмака 8)

Сам Андрій Єрмак у коментарі журналістам заперечив всі вищезгадані звинувачення та заявив, що його головним завданням є забезпечення ефективного функціонування Офісу президента та підтримка Зеленського у виконанні його конституційних повноважень.

"Я прийшов у політику разом із Володимиром Зеленським і разом з ним піду", — наголосив Андрій Єрмак. :lol:

кодло :shock:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

#<1 ... 1398713988139891399013991 ... 14747>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 0 гостей