|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 29 тра, 2025 17:58
Китай припинив продаж безпілотників Mavic Україні та іншим європейським країнам, але продовжує постачання до РФ, - Зеленський "Китайський Mavic відкритий для росіян, але закритий для українців. На території РФ є виробничі лінії, де є китайські представники. І коли хтось питає, чи допомагає Китай Росії, як ми маємо оцінювати ці кроки? Мир в Україні, мабуть, настане лише після Путіна".
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:00
pesikot написав:Колись ти писав, що Путін не нападе, не нападе ... потім ти написав "я не думав, що Путін нападе, а він напав"
Це відверта брехня. Я якраз вважав що нападе. І писав це на цьому форумі публічно перед війною. Хоча 90% форуму вважало інакше. Я навіть цитував "сам себе" де я писав що буде напад. Нажаль пошук не працює. Правда я вважав що агресія буде тільки на Донбасі. Але я не знав що війська РФ стоять і в Криму і в Білорусі. Знаючи це, я б так не вважав. Ти, як і путін можеш тільки брехати.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:04
Про бульбашів з дефіцитом картоплі - мені дійсно смішно )) Бо я давно писав, що лукашенківська Білорусь - це ширма, красива вивіска, за якою лежить велика купа лайна
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:10
andrijk777 написав: pesikot написав:Колись ти писав, що Путін не нападе, не нападе ... потім ти написав "я не думав, що Путін нападе, а він напав"
Це відверта брехня. Я якраз вважав що нападе. І писав це на цьому форумі публічно перед війною. Хоча 90% форуму вважало інакше.
Писав ти, писав ) не бреши зараз andrijk777 написав:Я навіть цитував "сам себе" де я писав що буде напад. Нажаль пошук не працює. Правда я вважав що агресія буде тільки на Донбасі. Але я не знав що війська РФ стоять і в Криму і в Білорусі. Знаючи це, я б так не вважав.
Немає військ РФ в Криму ? Дійсно ? А хто захоплював Крим ? В Білорусі не було ? Дійсно ? Та всі західні видання про це писали Але, не крути дупою, ти не відповів на моє питання Питання, якщо Україна перестане воювати - ти впевнений, що Росія зупинится ?
Я відповідь знаю, чекаю на твою відповідь Чекаю також від тебе, на яких умовах Росія погодиться на якийсь мир
Давай відповідь ) Тоді і перевіримо, фантазую я чи ні
Даю тобі ще шанс
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:10
Letusrock написав:"Мир в Україні, мабуть, настане лише після Путіна".
Вже 2 раз чую від Зеленського цю тезу. Я так розумію "смерть Путіна" це головна(+ реальна) надія Зе на мир. путіну 72 роки. При сучасні медицині він 15 років може легко прожити. То готуємось до ще 15 років війни. Ну і як бонус ще 15 років правління Зе, куди ж без цього. 
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:14
pesikot написав:як там тисячі років історії
а шо не так? pesikot написав:лукашенківська Білорусь - це ширма, красива вивіска, за якою лежить велика купа лайна
та байдуже якось. Цікаво який відсоток білорусів готовий їх купу лайна обміняти на виїзд у вільну країну з одночасним врученням нового паспорта і повістки))
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:19
pesikot Раніше ти писав що Україна не держава, в український народ частина російського. Сьогодні переобувся і косиш під турбопатріота.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:23
Letusrock написав: pesikot написав:як там тисячі років історії
а шо не так? pesikot написав:лукашенківська Білорусь - це ширма, красива вивіска, за якою лежить велика купа лайна
та байдуже якось. Цікаво який відсоток білорусів готовий їх купу лайна обміняти на виїзд у вільну країну з одночасним врученням нового паспорта і повістки))
Хочешь жити в лайні - живи, але не тягни туди інших Тобі повістку вручили ? Ні То чого рефлексуєшь ? Чи сцикотно ... до усрачкі тобі ... )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:25
andrijk777 написав:pesikot Раніше ти писав що Україна не держава, в український народ частина російського. Сьогодні переобувся і косиш під турбопатріота.
Оце яка смакота ))) Ти набрехунькав повне відро про мене )) Я ніколи такого не казав )
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 29 тра, 2025 18:29, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 29 тра, 2025 18:27
ЛАД написав:Вместо того, чтобы стараться объединить народ, 35 лет стараются его разъединить.
Я ж ЗА обєднання... От тільки я ПРОТИ обєднання з тими хто століттями нищив Україну і Українців, бо результатом цього ОБЄДНАННЯ буде геноцид і ЗНИЩЕННЯ цілої нації.. Але ладам так зручно когось ярликами обклеювати, напевно тому , ша на них вже місця для ярликів не має. ПС Так з ким ти пропонуєш ОБЄДНУВАТИСЬ? з пуйлом? гундяєвим? чи з тими 80% педераційників які підтримують цю війну?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1