flyman написав:pesiptn за війну, але не в ЗСУ, як так?
тут ніц дивного нема. З дивану можно воювати і 30 р без ротацій і демобілізації. Дивне інше- коли кажуть що якщо буде мир то військові не поймуть, обідяться на того хто підписав мисль що мобілізовані за мир і за те що б їх відпустили по домах абсурдна для шамана і песікота.
ти мої думки не намагайся вгадати, рівень інший. ти просто цитуй, де я що сказав, й не вигадуй щось брехливе від себе
jump написав:«Хотілося б більше, але нинішніх темпів мобілізації достатньо, аби стримувати ворога та поповнювати втрати», — наголосив член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки Веніславський.
99% чоловіків, яких раніше визнали обмежено придатними, після повторного проходження ВЛК визнаються придатними до служби, — член оборонного комітету Верховної Ради Федір Веніславський.
псина шолудива...
Веніславський заховав сина в міністерське крісло, а українців – на фронт!
Старший син нардепа Федора Веніславського – теж Федір, 33-річний чоловік, який мав би бути в окопах, але чомусь опинився… у Міністерстві закордонних справ! Там він працює другим секретарем, далеко від передової, куди його батько так активно відправляє інших українців.
Веніславський – один із головних лобістів мобілізації, який пропонував карати українців за кордоном і ще активніше заганяти всіх у військкомати. Але чомусь власний син від армії «захищений» теплою посадою.
Зі зброєю в руках міг би послужити країні Вадим Веніславський 1975 р.н (на фото нижче)., це молодший брат Федора-депутата. Однак, його поїздка на передову теж навряд чи станеться, бо Вадим усе життя перебував на керівних посадах у Генеральній прокуратурі. Туди його свого часу привів Віктор Пшонка, екс-Генпрокурор і державний зрадник.
Лише дебіли не знають, що законом від 4,05,2024 статус обмежено придатний скасовано і тому всі хто був раніше обмежено придатний зараз придатні з тими самими обмеженнями що були і раніше.
Ты не хочешь чтоб эта семья ухылянтов-Венцеславских стала инвалидами с травматическими ампутациями минимум 3х конечностей, разминируя своими пухлыми пронаркоманенными тельцами дорогу нашей святой Армии на Скадовск и Геническ?
unicdima написав:Лише дебіли не знають, що законом від 4,05,2024 статус обмежено придатний скасовано і тому всі хто був раніше обмежено придатний зараз придатні з тими самими обмеженнями що були і раніше.
лише ті дібіли, які "вважають всіх дібілами" не знають, що половина з 99% "зцілених" інвалідів стали повністю придатні, навіть у підводники готові не те що штурмовики.
щодо решти прийнято рішення з формування каліч-полків.
відповідне рішення ухвалив Головнокомандувач ЗСУ. З 1 травня зазначені категорії військовослужбовців проходитимуть БЗВП за оновленою програмою, яка передбачає: скорочення терміну підготовки до одного місяця (замість 45 діб); зниження рівня фізичних навантажень; формування окремих навчальних підрозділів (рот або взводів).
єдине що дивно: інвалідів вже женуть на фронт, а диванні псевдопатріоти досі на расслабоні продовжують свої бла бла бла... ухилянти винуваті... стрижка 2000 км... потужні перспективи... "ісчо патєрпєть лєт 20 і рашка развалітся"... нуль зв'язку з реальністю.
Росіяни просуваються на Сумщині, активність ворога посилюється.
хоча б це обговорювали на військовій гілці? чи це тут офтоп?
Banderlog написав:) стм, Ви знаєте як я вас уважаю. Но ви живете в ілюзорнім світі. В реальнім, бють не по паспорту а по морді. Статути і конституцію, не тільки я не читаю захват церков іде не через суд.
Я не впевнена що через суд в даному випадку потрібно. Більше схоже, що було засідання сільради де прийнято рішення розірвати відносини з організацією, що не відповідає законодавству. Організація була сповіщення папірцем, не з'явилася на засідання, і окрім бити по морді, і, то не своїми руцями взагалі небажає щось робити ) мій ілюзорний світ каже що десь так і відбувається. Мордобій може і гарно, але існує вірогідність що когось ще і заарештують. Почаївський споглядаю з цікавістю, великий мордобій буде... Найнеадекватніші, на мій погляд богохульніці, зібралися там всі.
чисто экономически нельзя сравнивать это. то что дают нам - это деньги которые мы можем тратить на поддержку населения или отправлять на фронт если были военные поставки в полном объеме. сумма же потраченная на покупку товаров не может быть в полной мере потрачена на войну так как у любого производства товаров есть себестоимость
flyman написав: pesiptn за війну, але не в ЗСУ, як так?
Він 60+, не чіпайте діда.
будь який дід міняється тільки його діти або внуки потрапляють на фронт. бачив не одного такого в якого нуль проблем було поки нікого на фронті не було. а потім як то кажуть тут дехто - відбувався різкий переворот думок.
tester3373 написав:будь який дід міняється тільки його діти або внуки потрапляють на фронт. бачив не одного такого в якого нуль проблем було поки нікого на фронті не було. а потім як то кажуть тут дехто - відбувався різкий переворот думок.
до дідів ще плюс: "одінокі волчіци", броньовані, виключені, відстрочені і тп "патріоти". у любого бронєлобого після анулювання броні відповідь на те ж питання щодо війни буде іншою а на броні "можна патріотіть" в вишиванках...
ЛАД за руский мир (але без путіна), за ідеальний руський світ, який залишився в спогадах дитинства (чи студенства), тобто за ссср
Прослушал. 3 вопроса. 1. Зачем вы выложили это видео (что хотели этим сказать)? 2. Ваше мнение об этой беседе? 3. Какая связь вашего комментария с этим видео?