Історичних екскурс для совків які ментально застрягли в 19-тому столітті. Совки А спробуйте нагадати мені приклади УСПІШНОГО захоплення великою країною - маленької після 1950 року. Бо з того що я памятаю Великиі Французи затіяли драку у Вьєтнамі, до якої підключились США - і французам і США дали по пиці.... Великі Китайці полізли у Вєтнам-також отримали по пиці Великий совок поліз в Афганістан - отримав по пиці Великий Ірак поліз в Кувейт - отримав по пиці Великий США поліз в Афганістан - отримав по пиці Велика Підерація ДВА рази полізла в Чечню - прийшлось заплатити за лояльність , бо отримала по пиці Велика Підерація полізла в Україну - по чому вона там зараз отримує ?
Так, кожен може щось там пропатякати про Союзників (томуж Вєтнаму проти США і Китаю - допомагали совкТому ж Афганістану проти совків допомагали США Той же Кувейт визволяли всією НАТОю...
Але ж і нам зараз не тільки Молдавія чи Сан-Маріно допомагають.
ПС В 1941,1942 та й в першій половині 1943 - якоїсь явної переваги СРСР і Союзники проти Німеччини -видно не було.... То чому когось дивує , що нам ДОВШЕ ніж СРСР ( тоді совки претендували на право першої армії світу і боролись вони проти так як вони думали Другої армії світу, при чому совку допомагала третя, четверта армія світу) А який у нас був статус в світовому табелі рангів? Десята армія в Європі проти другої армії Світу? Ще когось дивує що ми так довго б'ємо другу армію по пиці а вона ще не впала?
pesikot написав:1) Київ за три дня не стався. Ну ок, насправді, в планах москалів було за 3 місяці
2) НЕморська держава Україна вигнала черноморській флот РФ з Криму, потопивши деякі кораблі чорноморського флоту
3) Україна, не маючи стратегічної авіації, пошкодила 40+ літаків стратегічної авіації РФ
4) Це - не Перл-Харбор, це - Цусіма
5) росія, не зважаючи на свій статус самого великого у світі виробника бойових ракет, вже чомусь вимушена клянчити балістичні ракети (KN23) у північної кореї.
6) СБУ учора познайомила світовий ринок військових технологій з новим товаром, який є замінником дуже великим, старим морським авіаносцям. Зустрічайте - український авіаносець (або дроновоз ) https://www.nastol.com.ua/download/118702/1920x1080/
Востаннє редагувалось buratinyo в Пон 02 чер, 2025 16:52, всього редагувалось 1 раз.
buratinyo написав:Про штучний інтелект. Штучний інтелект ще має значні обмеження для використання у дронах, на мій погляд. Особливо в умовах потужної радіоелектронної боротьби біля аеродромів.
Давай розкажи простій людині, як на ШІ може вплинути РЕБ.... Для всіх інших РЕБ це штучне викривлення ДЖПС координат+забивання шумом частоти керування дроном. Якщо дрон добрався до аеродрому і цілевказування отримує не по радіоканалу а по роботі ШІ( ШІ по оптичному зображенню вибирає ціль, а так як плата ШІ ізольована від радіоканалу то РЕБ на неї вплинути не може) Тому Якщо мати карту місцевості і закласти реперні точки , а рух між точками дрон буде виконувати за вказівками внутрішньої інерційної системи) то жоден РЕБ вплинути на такий дрон - не в стані. Інше питання пряме попадання снаряду, або електромагнітний імпульс..але сила цього імпульсу повинна бути достатньою не для спалювання доріжок на платі(бо плата заекранована) а по сплавленню дротів... А це поки що з області фантастики або в результаті ядерного вибуху
ПС як я бачу я корисні ідіоти різко акттивізувались викладаючи страшилки. Хтось дійсно наляканий Хтось(як лад) ідейно переконаний що підерація впасти не може а хтось і за грошенята працює.
buratinyo написав:3. Є ще третя відповідь. Вона страшна. Бо в російських ЗМІ ці удари по застарілим літакам на аеродромах, по літакам, які даже не ховали в ангарах,
іксперди, для таких літаків на росії не існує ангарів.
ЛАД написав:Может, ещё предложения будивельника поддержите?
А чим МОЇ пропозиції
Добре що мене до влади не підпускають... Я б похуліганив в Стамбулі 1 Вдягнув делегацію кого в шаровари, кого у вишиванку, а писаря обовязково б підстриг а-ля Гоголь. 2 Виклав десяток вимог( москалі всіляку хєрню викладають... то чим ми гірші) Вимоги наступні Заборонити московії ссилатись на коріння з нашої історії, бо вони не Україна і до Київської Русі відношення не мають Якщо хочуть-хай звернуться до монголів щоб ті дозволили московітам починати свою історію від Золотої Орди Щоб вивели свої війська з територій Курської, Брянської, Белгородської, Ставропільської, Ростовської областей і в цих областях відновити викладання української мови в школах на рівні 1954 року Вивести свої війська з окупованих територій в межах світово признаних Заплатили репарації Так як вони порушили Будапештський меморандум - то ми виходимо по відношенні педерації з цього мемарандому і вимагаємо щоб вони повернули нам тактичну ядерну зброю Так само розриваємо угоду по продажу ТУ160 (нам зарахували 368млн доларів заборгованості по газу ) , тобто ми їм повертаємо 368 млн доларів-вони нам той полк ТУ160 І ще при бажанні парочку подібних вимог.
відрізняються від ВИМОГ педераційників? Ми маємо право вдягти на зустріч шаровари і вишиванки , а писаря постригти під Гоголя ? - маємо Ми маємо право вимагати від педераційників перестати привласнювати НАШУ ІСТОРІЮ і запропонувати їм провести ПЕРЕМОВИНИ з монголами за право вести свою історію від Золотої Орди? - маємо , при чому історично це більш справедливо і правильно ніж їх захцянки на Київську Русь Ми маємо право розірвати Будапештський меморандум і вимагати перейти до початкової точки(тобто вони нам ЗОБОВЯЗАНІ повернути тактичну ядерну зброю) - маємо Ми маємо право вимагати від них відновити школи з українською мовою до рівня 1954 року на Курщині, Білгородщині, Кубані і так далі.. - маємол , вони ж від нас вимагають російську залишити...
Тому мої пропозиції мають більше здорового глузду ніж їхні.
Что касается истории, вопрос спорный. Всё-таки, Юрий Долгорукий
Ю́рій Володи́мирович (бл.1099[2] — 15 травня 1157, д.-рус. Гюрги Володи́мировичъ, Дюрги Володи́мировичъ) — князь із династії Рюриковичів, шостий син Володимира Мономаха
и в принципе Ростовсько-Суздальське князівство (а позже Владимиро-Суздальське князівство) ничем не отличается от Галицького князівства. Будапештський меморандум это не договор, а всего лишь "меморандум" и возможность возврата "до початкової точки" он не предусматривает. Поэтому говорить о том, что мы можем его разорвать и нам после этого кто-то что-то "ЗОБОВ'ЯЗАН" это просто сотрясение воздуха. Но вы правильно написали: "Ми маємо право". На всё, что вы написали. И ещё на многое. Просто при этом, как я уже писал "после этого можно сразу уезжать, а ещё проще даже и не ехать". Таким поведением и требованиями мы продемонстрируем, что мы сегодня не хотим мира так же, как РФ.
P.s.
Хтось(як лад) ідейно переконаний що підерація впасти не може
Может, вы не будете пытаться гадать и домысливать, в чём я "ідейно переконаний"?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 02 чер, 2025 17:21, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:4) Це - не Перл-Харбор, це - Цусіма
це ви берете по поразці кацапів. а я про знаковість зміни засобів ведення війни. ІМХО - це шок для всіх спецслужб світу. адже такі фури можуть кататися по будь якій державі. і мочити що завгодно.
ЛАД написав:Таким поведением и требованиями мы продемонстрируем, что мы сегодня не хотим мира так же, как РФ.
Хто з нормальних і притомних крім не нормальних... Хотів миру на умовах педерації? І толку з того що ми приїхали вже другий раз чим результати другого приїду відрізнялись би від результатів не приїзду. Тепер про долгорукого.... Шостий син Володимира Мономаха......
Тобто перших пятеро важать менше ніж шостий? З таким підходом Франція, і Британія-це колонії України Бо дочка Ярослава Мудрого-це мама Філіпа Першого
buratinyo написав:3. Є ще третя відповідь. Вона страшна. Бо в російських ЗМІ ці удари по застарілим літакам на аеродромах, по літакам, які даже не ховали в ангарах,
іксперди, для таких літаків на росії не існує ангарів.
На Чорнобильску АЕС після аварії в умовах радіації зробили укриття. А що може заважити будівництву ангарів для стратегічних літаків?
buratinyo написав:Про штучний інтелект. Штучний інтелект ще має значні обмеження для використання у дронах, на мій погляд. Особливо в умовах потужної радіоелектронної боротьби біля аеродромів.
Давай розкажи простій людині, як на ШІ може вплинути РЕБ.... Для всіх інших РЕБ це штучне викривлення ДЖПС координат+забивання шумом частоти керування дроном. Якщо дрон добрався до аеродрому і цілевказування отримує не по радіоканалу а по роботі ШІ( ШІ по оптичному зображенню вибирає ціль, а так як плата ШІ ізольована від радіоканалу то РЕБ на неї вплинути не може) Тому Якщо мати карту місцевості і закласти реперні точки , а рух між точками дрон буде виконувати за вказівками внутрішньої інерційної системи) то жоден РЕБ вплинути на такий дрон - не в стані. Інше питання пряме попадання снаряду, або електромагнітний імпульс..але сила цього імпульсу повинна бути достатньою не для спалювання доріжок на платі(бо плата заекранована) а по сплавленню дротів... А це поки що з області фантастики або в результаті ядерного вибуху
ПС як я бачу я корисні ідіоти різко акттивізувались викладаючи страшилки. Хтось дійсно наляканий Хтось(як лад) ідейно переконаний що підерація впасти не може а хтось і за грошенята працює.
Может, вы не будете пытаться гадать и домысливать, в чём я "ідейно переконаний"?
Тобто Ви переконані що Підерація програє-бо ситема нежиттєздатна... Чи у вас якась інша ідея про майбутнє наступника совка-підерації?