це треба було робити вчасно, ще під час майдану. Тоді б до війни не дійшло. А то були співанки дітей побили...

|
|
![]() Вкотре всплила тема ядерки Україні?!
В останній день травня необхідність допомогти Україні розробити власну ядерну зброю позначив голос із Великої Британії. *Отже, автор цих рядків, усвідомлюючи всі проблеми на цьому шляху, вважає: сьогодні прагнення України до ядерної зброї не просто можливе – це ймовірно. Як вважають аналітики у цій галузі, досягти результату можна за умови припинення практики дилетантського обговорення ядерної зброї у публічному просторі та формування одного або кількох потужних політичних партнерів. Після завершення (замороження) війни ймовірною може стати політика, схожа на політику Ізраїлю – Україна не підтверджує і не спростує існування зброї ядерного стримування. Зі стратегічної точки зору це має сенс – на тлі недіючих міжнародних угод. Україна нині усвідомлює урок, який давно зрозуміли Північна Корея, Індія та Пакистан: ядерна зброя стає в умовах непрогнозованого світу та ймовірності приходу до влади непередбачуваних політиків єдиною реальною гарантією безпеки від екзистенційних загроз. Фахівці при цьому впевнено наполягають, що створення брудної бомби - це не шлях для України. А от створення ТЯЗ - термоядерного заряду четвертого покоління, що не дає випромінення - це абсолютно реальне завдання. Фахівці вважають, що виконати таке завдання можливо за дуже короткий час - до дванадцяти місяців. Тобто все, що нам потрібно - рік.* _________________________________ В листопаді 2024 було отаке: «Ми вже мали обговорення в експертному середовищі, зараз на тих заходах, що проходять у Києві, зокрема на VIA CARPATIA (щорічний Міжнародний форум Центральної та Східної Європи — Ред.) дуже об'єктивно проговорювали на експертному рівні цю ситуацію. Всі експерти сходяться на тому, що в України є можливість створити подібну зброю.», — заявив Рябих в ефірі Radio NV. Зі статті: Тайм та Більд теж піднімали це питання. *Радник президента Дмитро Литвин спростував цю інформацію, заявивши, що вона схожа на заяви російської пропаганди.* *Того ж дня президент України Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з генеральним секретарем НАТО Марком Рютте заявив, що Україна ніколи не говорила про те, що готується розробити ядерну зброю.*
![]() Почекайте. Порядок дій органів влади, а також покарання громадян-порушників закону визначені законом. Законом. Саме законом. То хто в що грається (бо не змінює закон) і хто не менший порушник (бо саме, як представник держави повинен діяти в межах закону)???
![]()
Загалом схоже у людини трагедія в житті, судячі по емоційності в повідомленнях. Може його коханий хлопець кинув... ![]() Незабаром мабуть буде чергова захоплива історія.
Тепер з ракетними ударом по об'єктах в рфії. *Германия нашла решение проблемы "дальнобоя"... «На месте в Украине все производство будет происходить быстрее, а мощности имеются. Преимущество в том, что уже в этом году можно будет произвести значительное количество дальнобойного оружия. Первые системы могут быть задействованы в ВСУ уже через несколько недель»... (С)
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСегодня и вчера в новостях раскручивают ситуацию с обвалом моста в росии, где есть погибшие, типа, ни в чем не виновные мирные "русские". Первые подозрения в нелогичности подрыва двух мостов в росии в тот момент, когда осуществляется операция по выводу из строя стратегических бомбардировщиков кремля, постепенно получают доказательства истины.
Логика заключается в следующем - кремль просто был обязан сорвать мирные переговоры таким образом, чтобы при этом не подвести своего нового друга - Трампа перед его избирателями (чтобы его треп про остановлю войну за 24 часа и лишу Украину помощи не выглядел слишком уж голословным или недостойно для президента США). Так как логически подвести Трампа и американскую общественность с избирателями к мысли о том, что не может только росия хотеть продолжать войну, еще и Украина старается в этом вопросе, кремль начал искать или, как было исторически раньше, создавать нужные "эмоциональные события нерядового уровня". А так как у кремля уже был успешный опыт - они предварительно обвиняли чеченцев в тотальном терроризме (явлении, которое американцы воспринимают эмоционально очень негативно) перед тем как бомбить Чечню и убивать более 50% ее населения, то ФСБ решило не мудрствовать, а сотворить террористический акт - подрыв моста в момент нахождения там или под ним пассажирского поезда. А как в Харькове говорят - кто на базаре громче всех кричит: "Держи вора!"? Как всегда ФСБ в своих планах старается убить сразу нескольких зайцев. В данном случае зайцы такие навскидку: - нивелировать крутой проеб ФСБ с деревянными домиками (ничего нельзя было сделать - украинских диверсантов в росии слишком много, а они еще и террористы - мосты взрывают с мирными поездами), - перевести хотя бы часть вины за отсутствие прогресса в переговорах, затеянных Трампом, на Зеленского, - дать повод для Трампа остановить военную и социальную помощь Украине, от чего устали уже американцы и чего очень хочет сам Трамп, - вложить в мозги россиян мысль о том, что разбомбить мосты в Украине это вынужденная мера против террористов и теперь это надо делать обязательно (и начать нужно с Киева, где находятся террористы) - поднять со дна колодца фразу путина "мочить в сортире", что как бы напомнит избирателям об их правильном выборе президента, способном во всем разобраться. На чем основаны эти подозрения? При обрушении моста их ответственные лица начали вести себя странно и неестественно: первые сообщения были именно об обрушении моста по причине естественного износа, а не о подрыве. Позже сообщения эти зачистили и все внимание перевели на успокаивание себя и всех, что стратегические самолеты не имеют никакого значения для боеспособности росии и т.д. И только потом в кремле решили воспользоваться возможностью свалить все на теракт. Ну, а террористов кремль традиционно не ищет, а назначает. Причем делает это со всех помоек даже неприглядного уровня. ![]()
Ну и кады от тебю ждать через "не хочу" подвиг, который в начале войны совершил Мариняк? ![]() [quote="5861962:detroytred"]Вкотре всплила тема ядерки Україні?!
В останній день травня необхідність допомогти Україні розробити власну ядерну зброю позначив голос із Великої Британії. *Отже, автор цих рядків, усвідомлюючи всі проблеми на цьому шляху, вважає: сьогодні прагнення України до ядерної зброї не просто можливе – це ймовірно. Як вважають аналітики у цій галузі, досягти результату можна за умови припинення практики дилетантського обговорення ядерної зброї у публічному просторі та формування одного або кількох потужних політичних партнерів. Після завершення (замороження) війни ймовірною може стати політика, схожа на політику Ізраїлю – Україна не підтверджує і не спростує існування зброї ядерного стримування. Зі стратегічної точки зору це має сенс – на тлі недіючих міжнародних угод. Україна нині усвідомлює урок, який давно зрозуміли Північна Корея, Індія та Пакистан: ядерна зброя стає в умовах непрогнозованого світу та ймовірності приходу до влади непередбачуваних політиків єдиною реальною гарантією безпеки від екзистенційних загроз. Фахівці при цьому впевнено наполягають, що створення брудної бомби - це не шлях для України. А от створення ТЯЗ - термоядерного заряду четвертого покоління, що не дає випромінення - це абсолютно реальне завдання. Фахівці вважають, що виконати таке завдання можливо за дуже короткий час - до дванадцяти місяців. Тобто все, що нам потрібно - рік.* _________________________________ Доброго дня . Думаю що ТЯЗ чи якійсь аналог вже є ... Думаю що про це відомо , бо деякі натяки були . Щось дивився на Ютубі й несподівано почув .... але не звернув уваги .... Маючи фахівців з "Южмаша" та деяких науковців з ядерної справи думаю що вже зробили . Це мої догадки , бо напене тримають все за сіма замками ..... ![]() Не происходило, так как все никогда никуда не убегут. Люди разные. Если бы украинские власти не закрыли границы для мужчин, то все никуда бы не убежали. Проблема в написанном Вами в том, что Вы оперируете словом "все". В США, например, есть большая украинская диаспора, которая там появилась из-за Второй мировой войны, но все украинцы почему-то там не оказались. Слово "все" - манипуляция. Вы, должно быть, и отмене рабства не рады? Вам все не дает покоя, что раньше что-то было не так. Наверное, смысл цивилизации и заключается в том, что жизнь для каждого нового поколения становится лучше? Да, люди раньше жили с участка земли, но я сейчас так не живу. И я нигде не писал, что заграница мне поможет. Я сам себе помогу. Для меня слова "позор", "а что скажут люди", "яйца" ничего не значат. Мне жалко людей, которые равняются на чье-либо мнение. Я никому ничего плохого не делаю, поэтому мне просто нет чему стыдиться. Если я не соответствую чьим-то представлениям о том, каким я должен быть и какими качествами обладать, то это - не мои проблемы. Вони це роблять, бо вважають за потрібне, а не через примус. Я тверезо оцінюю свої фізичні та психологічні можливості, і безглуздо щось робити не збираюсь. І виправдовуватись за те, що я - не такий, як інші, я теж не збираюсь. Якщо хтось хоче ризикувати собою і захищати своє майно, то це - право і вибір іншої людини. Я не вважаю якесь майно вартим життя і здоров'я. Не розумію чому це створює проблеми для Вас чи когось іншого. Я ж не прошу Вас захищати мене/мій дім, і не заважаю Вам захищати свій. Ви, по суті, критикуєте мене за те, що я відмовляюсь робити щось для себе, але мій вибір на жодному з вас не відображається. Ви можете продовжувати робити те, що вважаєте за потрібне для себе/своїх сімей/свого майна. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПрийшов з роботи , сів відпочити за комп .
Що мене вразило , то кількість людей що виїхало за кордон ,які тут пишуть . Розумієте ....КИНУЛИ СВОЮ БАТЬКІВЩИНУ ,нажите й подались де не де . Головне дриснути ...саме негарне , саме паскудне , найсмердючише можно почитати тільки від них . Навіть не віру що вони не розуміють як до них ставляться навкруги , бо нещодавно був у Польщі і теревенив з поляками ....ВАС НЕНАВЕДЯТЬ .
|
|