|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 05 чер, 2025 16:59
холява написав:Маючи фахівців з "Южмаша" та деяких науковців з ядерної справи думаю що вже зробили . Це мої догадки , бо напене тримають все за сіма замками .....
Була колись передача Очевидноє-невероятноє Вів її академік Капіца (син того хто стояв коло витоків створення ядерки СРСР Так от його спитали Ви б могли створити ядерну зброю.... Він почав щось типу Ну якщо будуть певні матеріали , специфічні детонатори , ядерні матеріали.... Його перебили Ні, якби у Вас це все було - Ви б змогли створити Ядерну зброю... В Капіци очі полізли вгору і він відповів... Так якщо це все у Вас є - то й ви можете її створити...Висновок Станом на сьогодні, той в кого є доступ до радіоактивних матеріалів на АЕС, завжди зможе купити якісь необхідні детонатори щоб створити атомну бомбу... Просто в цій бомбі не так ефективно пройдуть реакції ділення ядер... яле від цього вона не перестане бути бомбою. Тим більше Якщо треба 1 кг і суперпупердетонатор або 100 кг і детонатор варганиться на кухні- то кого буде хвилювати що замість того що в реакції зреагувало 150 грам з 1 кг.. зреагує 150 грамм з 100 кг? Вибух то буде такий самий. А радіаційного лайна на наших станціях - хоч пятою точкою жуй.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:03
budivelnik написав: холява написав:Маючи фахівців з "Южмаша" та деяких науковців з ядерної справи думаю що вже зробили . Це мої догадки , бо напене тримають все за сіма замками .....
Була колись передача Очевидноє-невероятноє Вів її академік Капіца (син того хто стояв коло витоків створення ядерки СРСР Так от його спитали Ви б могли створити ядерну зброю.... Він почав щось типу Ну якщо будуть певні матеріали , специфічні детонатори , ядерні матеріали.... Його перебили Ні, якби у Вас це все було - Ви б змогли створити Ядерну зброю... В Капіци очі полізли вгору і він відповів... Так якщо це все у Вас є - то й ви можете її створити...Висновок Станом на сьогодні, той в кого є доступ до радіоактивних матеріалів на АЕС, завжди зможе купити якісь необхідні детонатори щоб створити атомну бомбу... Просто в цій бомбі не так ефективно пройдуть реакції ділення ядер... яле від цього вона не перестане бути бомбою. Тим більше Якщо треба 1 кг і суперпупердетонатор або 100 кг і детонатор варганиться на кухні- то кого буде хвилювати що замість того що в реакції зреагувало 150 грам з 1 кг.. зреагує 150 грамм з 100 кг? Вибух то буде такий самий. А радіаційного лайна на наших станціях - хоч пятою точкою жуй.
станом на позавчора збирати тяжку воду, тобто ту де атоми дейтрія і трітія можна в домашніх умовах, але будівельник він не тільки в нахалбудах оббитих дерев"яними рейками спеціаліст, а і ядроний нуклеарист
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:12
flyman написав:станом на позавчора збирати тяжку воду, тобто ту де атоми дейтрія і трітія можна в домашніх умовах
А сказати що хотів? витягни з рота те що тобі туди випадково( а може й прогнозовано) вставили І поясни Ти проти чого? Проти того що сказав Капіца? Бо Будівельник-не казав НІЧОГО. Він просто ретранслював те що чув за 10 років до твого народження.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:16
АндрейМ написав: ........... ЛАД написав:Т.е. вы хотите быть высшим сортом? И выбирать жизнь, которая "не для всех"? Ну так не удивляйтесь, что другим это не нравится.
Ничего не могу понять. Каким "высшим сортом"? Если у меня есть желание и право жить в другой стране, я должен этого каким-то образом стыдиться? Почему другим должно нравится или не нравится то, где я живу? Конечно, переезд - не для всех. Многие банально боятся что-то менять в своей жизни. Кто-то боится, что будет трудно обустроится, кто-то не имеет возможности легализироваться в другой стране и т.д. Не могу понять в чем тут моя вина. Я точно ни у кого ничего не отнимаю и возможностей не лишаю.
И я не могу понять, что вы тут пузыри пускаете и пытаетесь доказать? При таком горячем желании вы вполне могли бы давно заплатить и уехать. Так уезжайте и забудьте о тех, кто вас осуждает, о нашем форуме, о жуткой жизни в Украине. Едьте туда, где у вас "есть желание и право жить". Да, это будет не законно, но вас же не волнует мнение окружающих? Так вперёд и с песней! Или вам надо, чтобы вам на границе ковровую дорожку постелили? Ну, простите, этого Украина не сделает. На ковровые дорожки для борцов за справедливость и равноправие женщин нам ни Европа, ни США денег не выделяют. Так что уж как-нибудь сами.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 05 чер, 2025 17:17, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:17
Бетон написав:По той же причине Флер не знает, что в Израиле, в отличие от Украины, работают аэропорты и не закрыты границы
Бетон, вам спеціально пояснили, що на відміну від України: Banderlog написав:в ізраелі війна не йде. В ізраелі антитерористична операція, або подавлення бунту.
Коли в Україні була АТО, то аеропорти та кордони теж були відкриті. Але ж вам "приспічило" виїхати лише тоді, коли їх закрили. Крім того, де там у вашій статистиці по виїзду дітей з Ізраїлю є дані про те, скільки їх мешкають у спортзалах та почали життя "з нуля" в інших країнах? Це я до того, що у них виїжджають люди з грошима, цілеспрямовано, а не так, як у нас.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:19
budivelnik написав:А радіаційного лайна на наших станціях - хоч пятою точкою жуй.
Из говна можно сделать грязную бомбу, но не ядерную. Для ядерного оружия нужна очень высокая степень обогащения. Из наших станций, насколько я знаю, получить оружейные материалы позволяет только Чернобыльская, но она давно остановлена. Запустить её вряд ли уже технически возможно, особенно тайно.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21617 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:20
Бетон написав:............ В смысле не вывозят? Вывозит кто хочет и мужчина и женщина. Границы открыты Причём регулярно. 🛫 Факты: Израильтяне массово вывозят детей во время войны ........
А можно в цифрах, сколько это "массово"?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:24
*Ну... со "сделкой" от Трампа все ясно... А Иран таки добился технологического успеха. Иран заявил о создании мирного замкнутого (полного) ядерного цикла - от шахты до АЭС. Аятолла Хаменеи поздравил с этим иранскую молодежь и технологиеские элиты страны...*
*Запомните Падаваны... О создании замкнутого мирного ядерного цикла... публично и пафосно... накануне публичного отшива США (Трампа) с его "сделками"... объявляют только тогда, когда на страже мирного атома УЖЕ стоят несколько боеголовок на снаряженных носителях... Скорей всего гиперзвука.* (С) _______________________________ Тобто рфія забезпечила безпеку своєму партнеру..
А наші партнери нам, м'яко кажучи, - ?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:30
budivelnik написав:......... Ти проти чого? Проти того що сказав Капіца? Бо Будівельник-не казав НІЧОГО. Він просто ретранслював те що чув за 10 років до твого народження.
Чув дзвін, та не знає де він. Він почав щось типу Ну якщо будуть певні матеріали , специфічні детонатори , ядерні матеріали.... Його перебили Ні, якби у Вас це все було - Ви б змогли створити Ядерну зброю... В Капіци очі полізли вгору і він відповів... Так якщо це все у Вас є - то й ви можете її створити.
"це все" это немного не то, что вы себе представляете.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 05 чер, 2025 17:32, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 05 чер, 2025 17:31
Сибарит написав: budivelnik написав:А радіаційного лайна на наших станціях - хоч пятою точкою жуй.
Из говна можно сделать грязную бомбу, но не ядерную. Для ядерного оружия нужна очень высокая степень обогащения. Из наших станций, насколько я знаю, получить оружейные материалы позволяет только Чернобыльская, но она давно остановлена. Запустить её вряд ли уже технически возможно, особенно тайно.
Собственно, поэтому станцию и закрыли, а не потому что, была авария 1986 года
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-