|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 05 чер, 2025 18:33
pesikot написав: ЛАД написав: pesikot написав:......... Собственно, поэтому станцию и закрыли, а не потому что, была авария 1986 года
Ну да, и Германия решила отказаться от АЭС именно поэтому. 
ЛАД, когда ты включаешь старого клоуна, тебе это не идёт ) Ты ведь прекрасно знаешь, что на ЧАЭС вырабатывались материалы для ядерного оружия[/quote] 1. Я не такой всезнайка, как вы и ещё "ряд товарищей" и я этого не знаю. 2. Я также не знаю, было ли это причиной закрытия ЧАЭС. 3. Когда вы постоянно находитесь в режиме не очень молодого клоуна. вам это идёт гораздо меньше. P.s. И не стоит приписывать Сибариту свои слова. Вы уже очень давно на форуме, можно цитировать аккуратнее.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 05 чер, 2025 18:36, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 05 чер, 2025 18:35
Бетон написав:Я тоже не понимаю, почему меня держат в стране против моей воли, насильно. Семью я вывез. Обеспечил им нормальное существование без подачек чужой страны и тем более своей.
Ещё недавно ты писал, сколько в Ирландии сделали для твоих детей, не то что Украина Сейчас - "нормальное существование без подачек чужой страны" То есть, "подачки" от Ирландии таки зашли тебе Бетон написав:Моя страна абсолютно никакого отношения к моему достатку не имеет.
Ты недавно поднял пачку долярів, не заплатив ни копейки налогов В какой стране такое возможно вообще ? Поднять немного денег и без налогов Но это не страна тебе такое обеспечила, а ты такой офигенный перец Бетон написав: Я не получал ни копейки денег других налогоплательщиков
Кто у тебя тогда квартиры и услуги покупает ? Мда ... Бетон+синька - страшная смесь )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 18:42
pesikot написав:А що потрібно було робити під час Майдану і кому саме ?
Міліції. Забезпечити дотримання законності всіма учасниками мітингів. Як оранжевими так і синьобілими
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 05 чер, 2025 18:44
Бетон написав: fler написав: Бетон написав:А если по стране нанесут ядерный удар, люди тоже должны насильно держаться в стране, потому что она исчезнет без людей? На западных границах копают глубокие рвы и монтируется на дно колючую проволоку. Это для этого?
Почему всех детей не вывозят из Израиля? Женщины не уезжают с ними в другие страны, чтобы начать жизнь с нуля вдали от дома, мужа и близких. У них война безопасная? Риторический вопрос.
В смысле не вывозят? Вывозит кто хочет и мужчина и женщина. Границы открыты Причём регулярно. 🛫 Факты: Израильтяне массово вывозят детей во время войны Во время конфликта в октябре 2023 года огромное количество семей выехали в США и Европу. Дані влади свідчать про те, що кількість ізраїльтян, які покинули країну з жовтня минулого року, становить близько 550 000 осіб – більше, ніж тих, хто повернувся до Великодня цього року у квітні. На новинному вебсайті зазначається, що те, що могло бути тимчасовою втечею для ізраїльтян під час війни або через технічні труднощі з поверненням, тепер перетворилося на постійну тенденцію або постійну міграцію. Згідно з даними Центрального бюро статистики Ізраїлю, у квітні населення Ізраїлю становило 9,9 мільйона осіб, включаючи понад 2 мільйони палестинців, 400 000 палестинців у Східному Єрусалимі та 20 000 сирійців на окупованих Голанських висотах.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 05 чер, 2025 18:50
Banderlog написав: pesikot написав:А що потрібно було робити під час Майдану і кому саме ?
Міліції. Забезпечити дотримання законності всіма учасниками мітингів. Як оранжевими так і синьобілими
Ти про який Майдан, перший чи другий ? Якщо про другий, то де там оранжеві ? Не пались, москальский пане отче І саме на другому Майдані дітей розігнали в ніч з 30 листопада на 1 грудня Чи то ялинку встановлювати, чи то невідомі для чого То де там про дотримання законості ? Продовжуй, я почитаю )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 18:58
Понимаешь, Бетон, пишет мне Флер, все люди разные. Одни спят ночью, другие не нуждаются во сне вообще. У одних есть инстинкт самосохранения, у других его нету. Все разные Вот у Израильтян оказывается тоже есть инстинкт самосохранения и размножения. Неочікувано
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:02
Banderlog написав: pesikot написав:А що потрібно було робити під час Майдану і кому саме ?
Я стоял на майдане. Мне казалось, мы изгоняем абсолютное зло - синих регионалов. Но сейчас понимаю, что ты прав
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:10
Banderlog написав:......... Дані влади свідчать про те, що кількість ізраїльтян, які покинули країну з жовтня минулого року, становить близько 550 000 осіб – більше, ніж тих, хто повернувся до Великодня цього року у квітні. .........
Не помню, приводил ли на параллельной ветке ссылку на статью о том, что многие хайтековские фирмы (как чисто израильские, так и западные) переносят много работы за границу с соответствующим переводом туда и работников. Это тоже может быть причиной выезда (кроме опасений за жизнь, свою или детей)
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:12
detroytred написав: Успіх написав:Йшов чи то на роботу, чи вже з роботи... Але фішка в тім, що в нього мама хвора, після інсульту... і він мав документи по догляду за мамою при собі!!! Але!Але йому сказали, що цих документів замало  потрібно ще якісь додаткові довідки!
Отож. Що сказали. Голі слова. Йому треба було написати заяву згідно 560 Постанови кму. Там є зразок. І до заяви додати отой документ. Отримати на неї офіційну відповідь. Письмову. Розгляду справи комісією. А на час розгляду заяви його не мають права нікуди задіювати. Якщо ж не погоджуються діяти по процедурі, по закону, то впертися та наполягати.. Звісно це не легко, але ж і альтернативи не легші. Територіальний центр К і соціальної підтримки))) повинен був йому все це пояснити та допомогти!!! зробити.
Так. Але думаю, що там розмова була коротка - "не маєте ще таких-то довідок - прошу проїхати з нами в тцк для уточнення/роз'яснення..." А в жертви - думаю, що був шок!(щоб на своєму настоювати/опиратись/пояснювати... Може ще добре, що ще не так повелись з ним >>> jump написав:кулаками під ребра і по печінці, а далі в бус вперед головою
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 05 чер, 2025 19:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:13
Бетон написав: Banderlog написав: pesikot написав:А що потрібно було робити під час Майдану і кому саме ?
Я стоял на майдане. Мне казалось, мы изгоняем абсолютное зло - синих регионалов. Но сейчас понимаю, что ты прав
Бывает, что изгнание бесов приносит больше вреда, чем их присутствие. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-