|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:18
pesikot написав:Що, Долярчік, в СЗЧ зовсім зі страху мізками поїхав ? )
Яке сзч? Який страх? Може ти і поїхав мізками, бо я - ні. pesikot написав:Навіть з батьками спілкуєшься нечасто, живучі в одному місті
Батьки живуть за містом! Тож я деколи приїжджаю до них, а частіше - телефоную! А ця подія сталась вчора...
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:21
ЛАД написав: Banderlog написав:......... Дані влади свідчать про те, що кількість ізраїльтян, які покинули країну з жовтня минулого року, становить близько 550 000 осіб – більше, ніж тих, хто повернувся до Великодня цього року у квітні. .........
Не помню, приводил ли на параллельной ветке ссылку на статью о том, что многие хайтековские фирмы (как чисто израильские, так и западные) переносят много работы за границу с соответствующим переводом туда и работников. Это тоже может быть причиной выезда ( кроме опасений за жизнь, свою или детей)
А многие хайтековские фирмы переносят много работы за границу не из-за опасений за жизнь ли? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:29
_hunter написав: ЛАД написав: Banderlog написав:......... Дані влади свідчать про те, що кількість ізраїльтян, які покинули країну з жовтня минулого року, становить близько 550 000 осіб – більше, ніж тих, хто повернувся до Великодня цього року у квітні. .........
Не помню, приводил ли на параллельной ветке ссылку на статью о том, что многие хайтековские фирмы (как чисто израильские, так и западные) переносят много работы за границу с соответствующим переводом туда и работников. Это тоже может быть причиной выезда ( кроме опасений за жизнь, свою или детей)
А многие хайтековские фирмы переносят много работы за границу не из-за опасений за жизнь ли? 
Не знаю. О причинах там не говорилось. Возможно, беспокоятся о судьбе производства. Но решение руководства фирмы это не решение сотрудников.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:31
Бетон написав: Banderlog написав: pesikot написав:А що потрібно було робити під час Майдану і кому саме ?
Міліції. Забезпечити дотримання законності всіма учасниками мітингів. Як оранжевими так і синьобілими
Я стоял на майдане. Мне казалось, мы изгоняем абсолютное зло - синих регионалов. Но сейчас понимаю, что ты прав
На каком Майдане ты стоял ? Ты за регионалов топил постоянно )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:33
ЛАД написав: Бетон написав: Banderlog написав: Міліції. Забезпечити дотримання законності всіма учасниками мітингів. Як оранжевими так і синьобілими
Я стоял на майдане. Мне казалось, мы изгоняем абсолютное зло - синих регионалов. Но сейчас понимаю, что ты прав
Бывает, что изгнание бесов приносит больше вреда, чем их присутствие. 
Я и не сомневался, что ты за регионалов, которые все были насквозь российские ) Спалил себя ты на мелочи )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:37
Успіх написав: pesikot написав:Що, Долярчік, в СЗЧ зовсім зі страху мізками поїхав ? )
Яке сзч? Який страх?
Твій страх, бо ти в СЗЧ Тому боїшься ) Успіх написав: pesikot написав:Навіть з батьками спілкуєшься нечасто, живучі в одному місті
Батьки живуть за містом! Тож я деколи приїжджаю до них, а частіше - телефоную! А ця подія сталась вчора...
Яка саме подія ? От прямо за вчора зловили когось і під Полтаву, за один день ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:41
ЛАД написав: _hunter написав: ЛАД написав:Не помню, приводил ли на параллельной ветке ссылку на статью о том, что многие хайтековские фирмы (как чисто израильские, так и западные) переносят много работы за границу с соответствующим переводом туда и работников. Это тоже может быть причиной выезда ( кроме опасений за жизнь, свою или детей)
Не знаю. О причинах там не говорилось. Возможно, беспокоятся о судьбе производства. Но решение руководства фирмы это не решение сотрудников.
Это как? -- как и в "одной стране" - пакуют всех несогласных в бусики и штабелями через кордон вывозят?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:48
Бетон написав: Banderlog написав: pesikot написав:А що потрібно було робити під час Майдану і кому саме ?
Міліції. Забезпечити дотримання законності всіма учасниками мітингів. Як оранжевими так і синьобілими
там була мєлочь, віра у власну непогрішимість, патріотично настроєна молодь... от через цю дірочку влізло все решту. Взагалі молодим треба заборонити мітингувати. Років до 30 ніяких мітингів. 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 05 чер, 2025 19:56
Banderlog написав:Взагалі молодим треба заборонити мітингувати. Років до 30 ніяких мітингів. 
Опять полумеры? Предлагаю признавать человека совершеннолетним после выхода на пенсию 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21617 раз.
-
-
Профіль
-
-