Трамп заявив, що відмовляв Путіна від відповіді на "Павутину" Президент США зазначив, що українці змогли дістатися цілей глибоко в Росії. Через це нібито у Путіна не залишилося "іншого вибору".
Це, ймовірно, буде неприємно. Мені це не подобається. Я сказав: "Не робіть цього. Ви не повинні цього робити. Ви повинні це зупинити". Але, знову ж таки, є багато ненависті, – заявив Дональд Трамп.
знов бреше(рудий пудель), він люто ненавидить Зеленського, тому неприкритого бажає завдати більше болі
Ви бачите двох дітей, які б'ються як божевільні в парку, – Трамп про Росію та Україну у війні.
дуже невдале порівняння, от же йолоп тупий
У мене ні з ким немає дружніх стосунків, – Трамп про можливу дружбу з Путіним.
намагається дистанціюватися, а ще два місяці тому казав інше
Він(путін) сам завдавав ударів, тому я це розумію. Але він отримав сильний удар. І я не думаю, що він грає в ігри, – додав він.
Він додав, що те, що відбувається з Росією та Україною – "дуже сумно".
розуміння і щире співчування (другу ввх)
Трамп оказує тиск на Україну -чому маємо їздити за першим наказом до Стамбула, якщо обмін полоненими і тілами загиблих триває 3 рокі без помпезних зустрічей у Стамбулі(чи буть де)
jump написав:Чоловіки віком від 60 років не зможуть масово укладати контракти на військову службу - така можливість передбачена лише для обмеженого кола унікальних фахівців
"На засіданні Комітету представники Міністерства оборони та Генерального штабу погодилися з авторами законопроєкту про добровільну службу для чоловіків віком 60+ і висловили бажання, щоб ми ухвалили його в першому читанні. До другого читання ми передбачимо ті запобіжники, яких побоюються військові.
Ідеться про те, щоб не допустити масового вступу на службу колишніх полковників і підполковників після 60 років із метою укладання контракту, отримання грошових виплат та подальшого перерахунку пенсії з метою поліпшення матеріального становища" , - зазначив Веніславський. https://espreso.tv/viyna-z-rosiyeyu-ne- ... v-vikom-60
Це треш трешовий від управлінця.
Чел робить вигляд, що не бачить в цьому своєму зауваженні корінця: якщо є посади і головне - начальники, які згодні призначати на ці посади підлеглих, від яких не будуть вимагати виконання посадових обов'язків, то до дупи кого ці начальники будуть призначати масово -- хоч старперів п-ків (для перерахунку пенсій тощо), хоч красунь-дівчаток (для купівлі косметики).
Тобто отой Веніславський замулив головне, що питання не в старперах, а в довірі та мотивації отих масових командирів частин та начальників управлінь, які набирають кадри. Цю проблему треба вирішувати. А не запобіжники міфічні вигадувати для старперів.
Американський президент Дональд Трамп заявив, що "дуже розчарований" мільярдером Ілоном Маском, який нещодавно залишив свою посаду в Білому домі й виступив з критикою законопроєкту республіканців про податки та витрати.
Він говорив про мене найпрекрасніші речі й не говорив поганого, але я впевнений, що це може статися наступного разу. Але я дуже розчарований в Ілоні. Я багато допомагав йому, – сказав Трамп.
попереду, війна трампа-маска -початок(превью, тизер мильної опери)
Без мене Трамп програв би вибори, демократи контролювали б Палату представників, а республіканці мали б 51 голос проти 49 у Сенаті… Яка невдячність, – написав мільярдер. https://24tv.ua/geopolitics/svarka-tram ... a_n2839994
може Илон зайшов не в ту дверь влітку 2024 і вже сильно шкодує, тесла ріднесенька прощавай
Спікер Палати представників Майк Джонсон запропонував у середу заплутаний захист кричущих корупційних схем Дональда Трампа, повністю забувши про так званий нагляд з боку Конгресу.
Під час прес-конференції Джонсона запитали, чи стурбований він закордонним бізнесом сім'ї Трампа у світлі поїздки президента до Саудівської Аравії та Катару на цьому тижні, де його сім'я зробила мільярдні інвестиції, а також суперечливого плану Трампа влаштувати «інтимну вечерю» для перших осіб, які володіють його монетою-мемом.
"Послухайте, є органи влади, які - поліція, виконавча влада, правила етики - я не є експертом у цьому. Моя експертиза - в Палаті представників", - сказав Джонсон.
запам'ятайте цей твіт, коли республіканців виженуть з усюди(Конгрес, палата, овальний кабінет), демократи ініціюють комісію , яка буде вести розслідування про корупцію і зловживання владою за часи останньої адміністрації Трампа (Ілон вчасно зійшов з потягу) і той же Майк Джонсон піде(паровозом) під суд, за те що "не втручався", не був експертом (дивно як він доріс до свого крісла не маючи моральних цінностей) -важкі часи для всього світу (особливо для України), але маємо пережити цей хорор
Наступного року рф планує окупувати всю Україну на схід від річки Дніпро, а також захопити Одещину Миколаївщину, що відріже Україну від Чорного моря, – заступник керівника ОП Паліса.
«Вони не говорять про мир. Вони готуються до війни».
У ТЦК понад 4 дні тримають чоловіка з бронею: суд у Чернігові назвав це рабством (документ)
Військкоми погрожують заброньованому чоловікові фізичною розправою, обмежують доступ до води та туалету. Чернігівський апеляційний суд назвав незаконне утримання людини в ТЦК рабством.
Така ухвала прозвучала під час розгляду справи в суді за позовом місцевого жителя.
У суді наголосили, що на незаконно затриманого чоловіка не відкрито адміністративного чи кримінального провадження. Однак він понад чотири дні перебуває в приміщенні ТЦК.
Військкоми погрожують йому фізичною розправою, обмежують доступ до води і туалету, куди його виводять під конвоєм. Слідчий суддя зазначає, що чоловік досі перебуває у фактичному рабстві ТЦК. Разом із ним працівники ТЦК охороняють й інших чоловіків.
Примітно, що заявниця вказала на важливу деталь: її сина утримують у ТЦК незаконно і до того ж він є заброньованим, що підтверджують усі необхідні документи.
У підсумку суд відмовив у звільненні чоловіка, оскільки слідчий суддя не може "встановлювати підстави проходження служби у військовій частині, що не стосуються сфери кримінального процесуального законодавства". https://focus.ua/uk/ukraine/709329-u-tc ... m-dokument
jump написав:У ТЦК понад 4 дні тримають чоловіка з бронею: суд у Чернігові назвав це рабством (документ)
Військкоми погрожують заброньованому чоловікові фізичною розправою, обмежують доступ до води та туалету. Чернігівський апеляційний суд назвав незаконне утримання людини в ТЦК рабством.
Така ухвала прозвучала під час розгляду справи в суді за позовом місцевого жителя.
У суді наголосили, що на незаконно затриманого чоловіка не відкрито адміністративного чи кримінального провадження. Однак він понад чотири дні перебуває в приміщенні ТЦК.
Військкоми погрожують йому фізичною розправою, обмежують доступ до води і туалету, куди його виводять під конвоєм. Слідчий суддя зазначає, що чоловік досі перебуває у фактичному рабстві ТЦК. Разом із ним працівники ТЦК охороняють й інших чоловіків.
Примітно, що заявниця вказала на важливу деталь: її сина утримують у ТЦК незаконно і до того ж він є заброньованим, що підтверджують усі необхідні документи.
У підсумку суд відмовив у звільненні чоловіка, оскільки слідчий суддя не може "встановлювати підстави проходження служби у військовій частині, що не стосуються сфери кримінального процесуального законодавства". https://focus.ua/uk/ukraine/709329-u-tc ... m-dokument
зелені рабовласники
"країна мрій"
Читаєш ці перли від "судей" і розумієш, що у креативності їх консультує 95 квартал.
Мать всю ночь колотилась на харьке. Все знают, что именно атаковано. Откачивали хлопца, выскочил на улицу в машину, поймал шок, скорая не знает куда ехать из-за реб. Еле откачали, отливали водой. Кошмар
anduzenko написав:В этот долг вы влезли самостоятельно и сознательно. На Майдан ходили вы оба. Сами, никто не заставлял. Революцию успешно провернули. Конституция вас тогда почему-то мало интересовала. Ради чего? Что бы в подходящий момент свалить? Как вы представляли свои гражданские обязанности в 2014? Вы думали, что революционную целесообразность будете применять вы, а не другие к вам? "Произошла чудовищная ошибка" (С) Миленько.
Какая статья Конституции запрещала протест? В том, что он стал не мирным, виноват Янукович, а не я. И вообще непонятно зачем тут повторять российскую пропаганду?
Я не считаю ни первый, ни второй Майданы ошибкой. Есть большое разочарование, особенно Ющенко. Никто не мог представить, что рф нападёт на АРК, потом на Донбасс, а потом и на всю Украину из-за нежелания украинцев идти в какой-то союз с ними.
АндрейМ написав:Какая статья Конституции запрещала протест? В том, что он стал не мирным, виноват Янукович, а не я. И вообще непонятно зачем тут повторять российскую пропаганду?
Работа и цель находится на этом ресурсе у некоторых такая.