Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:Четкие люди без предварительных рекомендаций, с уважением вопрос выслушивать не станут.
значит они рабы рекомендаций. чёткие люди признают себя рабами? В целом все зависит от цели. Для меня топ цель - всеобщая справедливость (более глубокая чем отнять и поделить). Если мне будут рекомендовать какую-то несправедливость, я пошлю.
Wirująświatła написав:Для меня топ цель - всеобщая справедливость (более глубокая чем отнять и поделить). Если мне будут рекомендовать какую-то несправедливость, я пошлю.
Взгляд на справедливость зависит от точки сидения индивидуума. Всеобщая это утопия. Посылать и обижать в этом нет никакого сенса.
UA написав:Четкие люди без предварительных рекомендаций, с уважением вопрос выслушивать не станут.
значит они рабы рекомендаций. чёткие люди признают себя рабами? В целом все зависит от цели. Для меня топ цель - всеобщая справедливость (более глубокая чем отнять и поделить). Если мне будут рекомендовать какую-то несправедливость, я пошлю.
Мій дід (він пережив голод 1933, воював з німцями в 1943-1944) колись сказав так: "Справедливості не було, немає і не буде!"
Мій дід (він пережив голод 1933, воював з німцями в 1943-1944) колись сказав так: "Справедливості не було, немає і не буде!"
Що тут на тиждень накатали по ділу ? Нерухомість вниз ? А по іншому не може бути з постійними феєрверками.
Середня вартість однокімнатних квартир у травні продовжувала зростати в більшості регіонів України. Найбільший ріст зафіксовано у Херсонській області — +16%, хоча вона залишається найдешевшою за цим типом житла.
Найдорожче житло — у столиці: вартість однокімнатної квартири в Києві сягає $92,4 тис. У розрізі районів — Печерський залишається найдорожчим (майже $132 тис.), а Деснянський — найдоступнішим ($45 тис.).
Якщо кожного дня пробігати по 3 км, то за тиждень ти втратиш 7 днів.
Стамбульський бігунець сьогодні втратив єдиний топік, де з ним ще більш-менш нормально спілкувались, і якось , хай неохоче, але відповідали на його квадратні питання. Походу відсьогодні все, камінгаут бидла безповоротний.
Хто це? Що трапилось. Давайте миритись Я до сих пір не можу зрозуміти, навіщо ми всі щось пишемо на форумі, доречі