Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1406214063140641406514066 ... 14154>
Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 19:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:зустрічати будете ви, ті хто лишиться в Україні.
ясно, ви готові здати Україну путіну, але самі наслідки цього на собі відчувати не хочете. Плануєте посміюватися з Європи? Тільки є нюанс - у Європі зберігається затишок, доки ЗСУ стримують орду. Не впевнений, що у разі падіння України в Європі буде так само спокійно.
Ну а якщо ваші плани - змитися за океан, то ок, тут сенс є. Проте навіть в такому разі не розумію, навіщо підігрувати ворожим наративам.
thenewepic

Подякував: 11 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 19:29

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:Люди, які невдахи у власному житті - завжди притягнуть за вуха якусь фантасмагоричну історію зовнішнього управління НИМИ.
І ротшильди чи леніни - для цих людей не важливо
Їм потрібе жупел , який вони можуть звинуватити в своїх негараздах
ПС
деякі настільки неадекватні, що навіть не можуть признати мізерність своїх життєвих досягнень.
Ти, як завжди, збрехав єралашик.
Мова була, предметом було в кого ричаги керування країною.
По буквах --- КРАЇНОЮ.
Хто має доступ до важелів країни.
Порівняй вплив на КРАЇНУ навіть тимчасового самокатчика (без досягненнь)) і тебе, лавочніка, з супер досягненнями.
Вже не кажучи про потужні фінансово-промислові або політичні клани.
Родзинка твого єралашику - ти підмінив вплив на країну на вплив на індивідуума.
Я не винуватий що ти заплутався ще на початку... і тому навіть в кінці свого життя - не можеш сам собі пояснити чому вона в тебе таке а не інше....
1 Є інтереси ЛЮДИНИ/Сімї
Є інтереси ДЕРЖАВИ.
2 Якщо інтереси Людини співпадають з інтересами Держави - тим
а - легше/приємніше жити людині
б - швидше/якісніше розвивається Держава
3 Звужувати ІНТЕРЕСИ ЛЮДИНИ до грошей - справа дурна і не правильна...
Адже є художники, є вчителі,є інженери,є токарі, є капіталісти і військові...
Держава - потребує цих ЛЮДЕЙ
Люди , підганяючи своє життя під свої інтереси - живуть яскраво( може й важко) .. але ВПЛИВАЮТЬ своєю діяльністю на розвиток Держави і якщо вектори руху людей і Держави співпадають - і люди можуть казати що ЦЕ ВОНИ ПОБУДУВАЛИ ДЕРЖАВУ і Держава не проти підтвердити що вона це справа рук її громадян.
Зауваж, на промислово/фінансових груп, не особисто Зеленського з Єрмаком чи Порошенко з Гладковським....
І Зеленський і Порошенко... це результат наших бажань і справ.

Звідси висновок
Я все життя робив свою сімю багатшою.
Чи співпало це з вектором розвитку Держави на покращення життя її громадян? - Так співпало
Чи впливали мої дії на зміни Бюджету Держави чи Податкових Правил? - Так впливали
4 Як думаєш
Чий вплив був суттєвішим?
Результат праці 200 000 підприємців - чи Закон підписаний Зеленським... який пролобіювала якась частина цих 200 000 підприємців.
При чому
Сьогодні 10 000 лобіювали один Закон, завтра інші 10 000 - лобіювали другий Закон(закони виключно під себе.... але ж ці закони одночасно робили багатшими певні фінансово промислові групи, а багатством фінансово промислових груп користувались усі.. в тому числі і останній двірник цієї групи через вищу зарплату.
5 Десятки разів показувапв
Якщо ХТОСЬ через кордон проганяє фуру... то 5% виграють митники, 30% той хто прогнав, і 65% ті хто купили дешевше товар з цієї фури.

Тепер висновок
Я жив так як хотів, робив те що вважав за потрібне і отримавши власний плюсовий фінансовий результат( впроваджуючи свої алгоритми), бачу як піднялась Україна( і в багатьох галузях бачу як в Законах зявились речі які я в себе впроваджував 20 років тому).
Ти все життя виконував чужі накази , так і не зміг нічого зробити там де працював, під час війни виявився не потрібним військовим.

Невже ти не в стані зрозуміти що вина в цьому на 90% твоя і на 10% тих хто тебе вчив. ?

На городі бузина, а в Києві дядько.

Знов від тебе пісня-єралашик про свої досягнення та вигадки-брехня про мої негаразди.
По -хрєнадцятому колу.

Це ти не в стані зрозуміти, що стосовно п.5 да і всього іншого в підсумку оті 90++% не виграють, а програють.
В кишенях копійки... (нехай навіть в деяких і у вигляді, як в тебе, 14 млн. грн.), а не друга Франція. І війна за віконцем з-за отаких ..., як ти. Які рахують тільки тупо в лоба.
Отак само вигрававших на скороченні армії та озброєння.
А також хитродупо залюбки служивших окупаційній гсвг, а при виведенні звідти одразу на лижі. І служити ЗСУ дзусь.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 07 чер, 2025 19:42, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 19:41

Banderlog написав:
  pesikot написав:Ну зніміть кримінальну відповідальність за сзч, побачим яка частина солдат залишиться захищати ваші тушки за гроші які їм пропонуєте. :lol

PS. Знову ти про геїв.

а можно спитати чому для нормальних людей зараз мітинги заборонені а геям можно?
так ні я ні трамп такого не одобряєм :lol: і підтримувати не хочем.
Най ідут мітингувати на фронт і тебе візьмуть
ти взагалі в курсі що в зсу противника називають не орками а геями? :lol:
тепер чому я конкретно про зеленського а не про Україну.
Тому що Зеленський це ще не вся Україна. Кажете що 75 процентів хоче і далі воювати? Ну так прийміть закон про термін демобілізації.
Допустим 3 роки.
Хто хоче йде додому, а хто хоче підтримує л лінію слуг народу і ваші гей паради :wink: далі.
Невже серед народної маси мужиків міліонів в 15, шо підтримують презедента нема менше 300т щоб замінити ?
Реальна політика це не телевізійне шоу, треба працювати щоб отримати підтримку людей.
Хай домовляються про вибори, відміняють військовий стан, а потім заключають мир.
Не може сам?
Хай шукає шляхів через олігархів, церкву...

Пан румун - я завжди буду з тобою
Наша сила - в единстве!
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 19:44

Banderlog написав: ти взагалі в курсі що в зсу противника називають не орками а геями? :lol:

акроним gay - good as you
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 20:12

Banderlog написав:Трамп не на стороні путіна а починає обмежувати підтримку зеленського.

тут палка о двох кінцях, з одного боку, коли була "підтримкадоліта", то кожен чих потрібно погоджувати було з адміністрацією Байдена, а нема підтримки, то нема що погоджувати.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 20:14

весело у них там

Міністр фінансів США Бессент напав на Маска у Білому домі – саме він поставив мільярдеру фінгал, – Newsweek .

У них сталась суперечка, і Бессент назвав Маска шахраєм. Ілон спробував відповісти фізичної розправою.

https://www.newsweek.com/elon-musk-scot ... on-2079285
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 20:18

Xenon написав:весело у них там

Міністр фінансів США Бессент напав на Маска у Білому домі – саме він поставив мільярдеру фінгал, – Newsweek .

У них сталась суперечка, і Бессент назвав Маска шахраєм. Ілон спробував відповісти фізичної розправою.

https://www.newsweek.com/elon-musk-scot ... on-2079285

Ілон мужик
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 20:21

У Трампа нет желания возобновлять отношения с Маском. Они закончены, - NBC News

▪️Трамп назвал Маска «ожесточенным наркоманом» в телефонном разговоре вскоре после их публичной ссоры.

▪️Маск будет иметь очень серьезные последствия, если он будет финансировать кандидатов от демократов.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 20:29

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Ти, як завжди, збрехав єралашик.
Мова була, предметом було в кого ричаги керування країною.
По буквах --- КРАЇНОЮ.
Хто має доступ до важелів країни.
Порівняй вплив на КРАЇНУ навіть тимчасового самокатчика (без досягненнь)) і тебе, лавочніка, з супер досягненнями.
Вже не кажучи про потужні фінансово-промислові або політичні клани.
Родзинка твого єралашику - ти підмінив вплив на країну на вплив на індивідуума.
Я не винуватий що ти заплутався ще на початку... і тому навіть в кінці свого життя - не можеш сам собі пояснити чому вона в тебе таке а не інше....
1 Є інтереси ЛЮДИНИ/Сімї
Є інтереси ДЕРЖАВИ.
2 Якщо інтереси Людини співпадають з інтересами Держави - тим
а - легше/приємніше жити людині
б - швидше/якісніше розвивається Держава
3 Звужувати ІНТЕРЕСИ ЛЮДИНИ до грошей - справа дурна і не правильна...
Адже є художники, є вчителі,є інженери,є токарі, є капіталісти і військові...
Держава - потребує цих ЛЮДЕЙ
Люди , підганяючи своє життя під свої інтереси - живуть яскраво( може й важко) .. але ВПЛИВАЮТЬ своєю діяльністю на розвиток Держави і якщо вектори руху людей і Держави співпадають - і люди можуть казати що ЦЕ ВОНИ ПОБУДУВАЛИ ДЕРЖАВУ і Держава не проти підтвердити що вона це справа рук її громадян.
Зауваж, на промислово/фінансових груп, не особисто Зеленського з Єрмаком чи Порошенко з Гладковським....
І Зеленський і Порошенко... це результат наших бажань і справ.

Звідси висновок
Я все життя робив свою сімю багатшою.
Чи співпало це з вектором розвитку Держави на покращення життя її громадян? - Так співпало
Чи впливали мої дії на зміни Бюджету Держави чи Податкових Правил? - Так впливали
4 Як думаєш
Чий вплив був суттєвішим?
Результат праці 200 000 підприємців - чи Закон підписаний Зеленським... який пролобіювала якась частина цих 200 000 підприємців.
При чому
Сьогодні 10 000 лобіювали один Закон, завтра інші 10 000 - лобіювали другий Закон(закони виключно під себе.... але ж ці закони одночасно робили багатшими певні фінансово промислові групи, а багатством фінансово промислових груп користувались усі.. в тому числі і останній двірник цієї групи через вищу зарплату.
5 Десятки разів показувапв
Якщо ХТОСЬ через кордон проганяє фуру... то 5% виграють митники, 30% той хто прогнав, і 65% ті хто купили дешевше товар з цієї фури.

Тепер висновок
Я жив так як хотів, робив те що вважав за потрібне і отримавши власний плюсовий фінансовий результат( впроваджуючи свої алгоритми), бачу як піднялась Україна( і в багатьох галузях бачу як в Законах зявились речі які я в себе впроваджував 20 років тому).
Ти все життя виконував чужі накази , так і не зміг нічого зробити там де працював, під час війни виявився не потрібним військовим.

Невже ти не в стані зрозуміти що вина в цьому на 90% твоя і на 10% тих хто тебе вчив. ?
На городі бузина, а в Києві дядько.
Знов від тебе пісня-єралашик про свої досягнення та вигадки-брехня про мої негаразди.
По -хрєнадцятому колу.
В тебе вже взагалі ум за разум заклинив?
Де в моєму повідомленні ти знайшов цифру МОЇХ досягнень?
Суть то не про МОЇ конкретно досягнення
Суть то в тому як живе людина.
Якщо робить те що хоче і в результаті цієї роботи отримує якесь задоволення(гроші/намальовану картину, вивченого учня чи вилікуваного пацієнта) і при цьому діяльність людини співпадає з вектором руху Держави - то це і є
а - вплив на Державу, який формує Державу такою щоб тобі було зручно
Так, якщо держава деформована ідіотами - то ясно що впливати прийдеться довго і важко , але якщо ти впливаєш не з під палки, а тому що сам робиш ТЕ що ВВАЖАЄШ за потрібне.. - то це і є життя
б - ті АААХ кАкІє бАльшИє лЮдІ ( в твоєму розумінні олігархи чи Зеленський з Порошенко чи респи/деми , чи рокфелери/карнегі) - не є вершителями доль людей. які роблять ТЕ ЩО ВВАЖАЮТЬ за потрібне. Зрозумів

Це безвольними примітивами. які замість того щоб шукати вектор прикладання своїх зусиль який влаштує і їх і державу. - потрібні КЕРІВНИКИ...
Ясно що для таких свій членін завжди знайдеться...
А якщо вони розчаруються в членіні.. завжди знайдеться Ляшко з Вилами , ВОНА з косою чи Зустрінемось посередині....
  detroytred написав:Це ти не в стані зрозуміти, що стосовно п.5 да і всього іншого в підсумку оті 90++% не виграють, а програють.
А от тут давай з цифрами...
1 Якщо мито не сплачене то хабарі завжди мені від розміру мита( в противному разі б платили мито)
2 Якщо мито на вході не сплачене-товар перетворюється в невидимку якого немає , тоді з операцій з цим товаром не платяться податки
3 Якщо товар продається без мита і податків-він є токсичним для продавця(зловлять) а тому продається швидко і з меншими націнками.
4 Якщо товар без мита, без податків, з меншою маржою - значить той хто цей товар купив(кінцевий споживач) - у виграші..
Кінцеві споживачі оплачують ВСЕ . Тобто 90% вигоди від контрафактного товару-отримує кінцевий споживач
5 Тепер давай визначимо хто програв
А програли тільки ті, чий дохід залежить від Бюджету.
При чому
Якщо вчитель/лікар/роботяга - купив цей товар дешевше, але на цюж суму недоотримав послуг з Бюджету - то ця категорія не програла від слова взагалі.
Програла тільки категорія пенсіонери...
При чому вона виграла зменшену ціну але недоотримала в розмірі пенсії.

Так що вчись поки я маю бажання тебе вчити
  detroytred написав:В кишенях копійки... (нехай навіть в деяких і у вигляді, як в тебе, 14 млн. грн.), а не друга Франція. І війна за віконцем з-за отаких ..., як ти. Які рахують тільки тупо в лоба.
Отак само вигрававших на скороченні армії та озброєння.
Тут на злодії й шапка горить
Я не мав відношення до продажу зброї.
Це ж ти в ЗСУ штани протирав
Якщо бачив - чого мовчав?
Якщо мовчав - значить повинен з тими трьома міністрами оборони які розпродавали - йти паровозом, адже без майора-ці міністри і патрона б не змогли продати
  detroytred написав:А також хитродупо залюбки служивших окупаційній гсвг, а при виведенні звідти одразу на лижі. І служити ЗСУ дзусь.
Бачиш ти так і не зрозумів
Мені вистарчило клепки щоб побачити що з тобою ЗСУ не побудуєш
а отримувати гроші на халяву, я якось не хотів
Тому вибрав набагато правильніший рух..
Я ПЛАТИВ щоб ТИ міг.
А ти не зміг
При чому гроші отримати-зміг
а правильно їх використати - не зміг
При цьому кишка виявилась тонка щоб повторити мій крок - піти звідти де нічого зробити не можеш.
От і виходить
я 30 років робив те що ЗМІГ і отримав те що ЗАСЛУЖИВ
ти 30 років імітував діяльність ,надував щоки - а отримав надуті на колінах трєніки...
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 чер, 2025 20:34

Banderlog написав: Ну так прийміть закон, побачим :lol:
А може давай відійдемо в сторону і подивимось?
тільки без прямих порівнянь, а так , просто посуті....
Такі як я 30 років продавали спирт по 300 грн з яких 210 грн йшли Державі в кишеню...
Такі як ти продавали спирт по 65 грн і в пятій точці бачили Державну кишеню.
Такі як я це бачили , вважали це не правильним, але розуміли що треба платити...
За такими як ти- бігали податківці, СБУ , поліцаї , придумувались закони які б Вас карали.... Але якось жили.
Прийшла війна
Такі як я як платили 70% від ціни податків так і платять далі
Тебе забрали в ЗСУ...
І що тепер?
Тепер вже ти вимагаєш прозорого однакового закону для всіх..
і для мене в тилу і для себе в ЗСУ...

Але чомусь коли ти продавав спирт по 65 грн/літра( і нуль грн Державі) ти однакових законів для себе і для мене не вимагав

Що змінилось?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1406214063140641406514066 ... 14154>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти