|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 07 чер, 2025 19:24
Banderlog написав:зустрічати будете ви, ті хто лишиться в Україні.
ясно, ви готові здати Україну путіну, але самі наслідки цього на собі відчувати не хочете. Плануєте посміюватися з Європи? Тільки є нюанс - у Європі зберігається затишок, доки ЗСУ стримують орду. Не впевнений, що у разі падіння України в Європі буде так само спокійно. Ну а якщо ваші плани - змитися за океан, то ок, тут сенс є. Проте навіть в такому разі не розумію, навіщо підігрувати ворожим наративам.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 19:29
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:Люди, які невдахи у власному житті - завжди притягнуть за вуха якусь фантасмагоричну історію зовнішнього управління НИМИ. І ротшильди чи леніни - для цих людей не важливо Їм потрібе жупел , який вони можуть звинуватити в своїх негараздах ПС деякі настільки неадекватні, що навіть не можуть признати мізерність своїх життєвих досягнень.
Ти, як завжди, збрехав єралашик. Мова була, предметом було в кого ричаги керування країною. По буквах --- КРАЇНОЮ. Хто має доступ до важелів країни. Порівняй вплив на КРАЇНУ навіть тимчасового самокатчика (без досягненнь)) і тебе, лавочніка, з супер досягненнями. Вже не кажучи про потужні фінансово-промислові або політичні клани. Родзинка твого єралашику - ти підмінив вплив на країну на вплив на індивідуума.
Я не винуватий що ти заплутався ще на початку... і тому навіть в кінці свого життя - не можеш сам собі пояснити чому вона в тебе таке а не інше.... 1 Є інтереси ЛЮДИНИ/Сімї Є інтереси ДЕРЖАВИ. 2 Якщо інтереси Людини співпадають з інтересами Держави - тим а - легше/приємніше жити людині б - швидше/якісніше розвивається Держава 3 Звужувати ІНТЕРЕСИ ЛЮДИНИ до грошей - справа дурна і не правильна... Адже є художники, є вчителі,є інженери,є токарі, є капіталісти і військові... Держава - потребує цих ЛЮДЕЙ Люди , підганяючи своє життя під свої інтереси - живуть яскраво( може й важко) .. але ВПЛИВАЮТЬ своєю діяльністю на розвиток Держави і якщо вектори руху людей і Держави співпадають - і люди можуть казати що ЦЕ ВОНИ ПОБУДУВАЛИ ДЕРЖАВУ і Держава не проти підтвердити що вона це справа рук її громадян. Зауваж, на промислово/фінансових груп, не особисто Зеленського з Єрмаком чи Порошенко з Гладковським.... І Зеленський і Порошенко... це результат наших бажань і справ. Звідси висновок Я все життя робив свою сімю багатшою. Чи співпало це з вектором розвитку Держави на покращення життя її громадян? - Так співпало Чи впливали мої дії на зміни Бюджету Держави чи Податкових Правил? - Так впливали 4 Як думаєш Чий вплив був суттєвішим? Результат праці 200 000 підприємців - чи Закон підписаний Зеленським... який пролобіювала якась частина цих 200 000 підприємців. При чому Сьогодні 10 000 лобіювали один Закон, завтра інші 10 000 - лобіювали другий Закон(закони виключно під себе.... але ж ці закони одночасно робили багатшими певні фінансово промислові групи, а багатством фінансово промислових груп користувались усі.. в тому числі і останній двірник цієї групи через вищу зарплату. 5 Десятки разів показувапв Якщо ХТОСЬ через кордон проганяє фуру... то 5% виграють митники, 30% той хто прогнав, і 65% ті хто купили дешевше товар з цієї фури. Тепер висновок Я жив так як хотів, робив те що вважав за потрібне і отримавши власний плюсовий фінансовий результат( впроваджуючи свої алгоритми), бачу як піднялась Україна( і в багатьох галузях бачу як в Законах зявились речі які я в себе впроваджував 20 років тому). Ти все життя виконував чужі накази , так і не зміг нічого зробити там де працював, під час війни виявився не потрібним військовим. Невже ти не в стані зрозуміти що вина в цьому на 90% твоя і на 10% тих хто тебе вчив. ?
На городі бузина, а в Києві дядько. Знов від тебе пісня-єралашик про свої досягнення та вигадки-брехня про мої негаразди. По -хрєнадцятому колу. Це ти не в стані зрозуміти, що стосовно п.5 да і всього іншого в підсумку оті 90++% не виграють, а програють. В кишенях копійки... (нехай навіть в деяких і у вигляді, як в тебе, 14 млн. грн.), а не друга Франція. І війна за віконцем з-за отаких ..., як ти. Які рахують тільки тупо в лоба. Отак само вигрававших на скороченні армії та озброєння. А також хитродупо залюбки служивших окупаційній гсвг, а при виведенні звідти одразу на лижі. І служити ЗСУ дзусь.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 07 чер, 2025 19:42, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 19:41
Banderlog написав: pesikot написав:Ну зніміть кримінальну відповідальність за сзч, побачим яка частина солдат залишиться захищати ваші тушки за гроші які їм пропонуєте. :lol PS. Знову ти про геїв. а можно спитати чому для нормальних людей зараз мітинги заборонені а геям можно? так ні я ні трамп такого не одобряєм  і підтримувати не хочем. Най ідут мітингувати на фронт і тебе візьмуть ти взагалі в курсі що в зсу противника називають не орками а геями? тепер чому я конкретно про зеленського а не про Україну. Тому що Зеленський це ще не вся Україна. Кажете що 75 процентів хоче і далі воювати? Ну так прийміть закон про термін демобілізації. Допустим 3 роки. Хто хоче йде додому, а хто хоче підтримує л лінію слуг народу і ваші гей паради  далі. Невже серед народної маси мужиків міліонів в 15, шо підтримують презедента нема менше 300т щоб замінити ? Реальна політика це не телевізійне шоу, треба працювати щоб отримати підтримку людей. Хай домовляються про вибори, відміняють військовий стан, а потім заключають мир. Не може сам? Хай шукає шляхів через олігархів, церкву...
Пан румун - я завжди буду з тобою Наша сила - в единстве!
-
барабашов
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 19:44
Banderlog написав: ти взагалі в курсі що в зсу противника називають не орками а геями?
акроним gay - good as you
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 20:12
Banderlog написав:Трамп не на стороні путіна а починає обмежувати підтримку зеленського.
тут палка о двох кінцях, з одного боку, коли була "підтримкадоліта", то кожен чих потрібно погоджувати було з адміністрацією Байдена, а нема підтримки, то нема що погоджувати.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 07 чер, 2025 20:14
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 20:18
Xenon написав:весело у них там
Ілон мужик
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 07 чер, 2025 20:21
У Трампа нет желания возобновлять отношения с Маском. Они закончены, - NBC News
▪️Трамп назвал Маска «ожесточенным наркоманом» в телефонном разговоре вскоре после их публичной ссоры.
▪️Маск будет иметь очень серьезные последствия, если он будет финансировать кандидатов от демократов.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 20:29
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:Ти, як завжди, збрехав єралашик. Мова була, предметом було в кого ричаги керування країною. По буквах --- КРАЇНОЮ. Хто має доступ до важелів країни. Порівняй вплив на КРАЇНУ навіть тимчасового самокатчика (без досягненнь)) і тебе, лавочніка, з супер досягненнями. Вже не кажучи про потужні фінансово-промислові або політичні клани. Родзинка твого єралашику - ти підмінив вплив на країну на вплив на індивідуума.
Я не винуватий що ти заплутався ще на початку... і тому навіть в кінці свого життя - не можеш сам собі пояснити чому вона в тебе таке а не інше.... 1 Є інтереси ЛЮДИНИ/Сімї Є інтереси ДЕРЖАВИ. 2 Якщо інтереси Людини співпадають з інтересами Держави - тим а - легше/приємніше жити людині б - швидше/якісніше розвивається Держава 3 Звужувати ІНТЕРЕСИ ЛЮДИНИ до грошей - справа дурна і не правильна... Адже є художники, є вчителі,є інженери,є токарі, є капіталісти і військові... Держава - потребує цих ЛЮДЕЙ Люди , підганяючи своє життя під свої інтереси - живуть яскраво( може й важко) .. але ВПЛИВАЮТЬ своєю діяльністю на розвиток Держави і якщо вектори руху людей і Держави співпадають - і люди можуть казати що ЦЕ ВОНИ ПОБУДУВАЛИ ДЕРЖАВУ і Держава не проти підтвердити що вона це справа рук її громадян. Зауваж, на промислово/фінансових груп, не особисто Зеленського з Єрмаком чи Порошенко з Гладковським.... І Зеленський і Порошенко... це результат наших бажань і справ. Звідси висновок Я все життя робив свою сімю багатшою. Чи співпало це з вектором розвитку Держави на покращення життя її громадян? - Так співпало Чи впливали мої дії на зміни Бюджету Держави чи Податкових Правил? - Так впливали 4 Як думаєш Чий вплив був суттєвішим? Результат праці 200 000 підприємців - чи Закон підписаний Зеленським... який пролобіювала якась частина цих 200 000 підприємців. При чому Сьогодні 10 000 лобіювали один Закон, завтра інші 10 000 - лобіювали другий Закон(закони виключно під себе.... але ж ці закони одночасно робили багатшими певні фінансово промислові групи, а багатством фінансово промислових груп користувались усі.. в тому числі і останній двірник цієї групи через вищу зарплату. 5 Десятки разів показувапв Якщо ХТОСЬ через кордон проганяє фуру... то 5% виграють митники, 30% той хто прогнав, і 65% ті хто купили дешевше товар з цієї фури. Тепер висновок Я жив так як хотів, робив те що вважав за потрібне і отримавши власний плюсовий фінансовий результат( впроваджуючи свої алгоритми), бачу як піднялась Україна( і в багатьох галузях бачу як в Законах зявились речі які я в себе впроваджував 20 років тому). Ти все життя виконував чужі накази , так і не зміг нічого зробити там де працював, під час війни виявився не потрібним військовим. Невже ти не в стані зрозуміти що вина в цьому на 90% твоя і на 10% тих хто тебе вчив. ?
На городі бузина, а в Києві дядько. Знов від тебе пісня-єралашик про свої досягнення та вигадки-брехня про мої негаразди. По -хрєнадцятому колу.
В тебе вже взагалі ум за разум заклинив? Де в моєму повідомленні ти знайшов цифру МОЇХ досягнень? Суть то не про МОЇ конкретно досягнення Суть то в тому як живе людина. Якщо робить те що хоче і в результаті цієї роботи отримує якесь задоволення(гроші/намальовану картину, вивченого учня чи вилікуваного пацієнта) і при цьому діяльність людини співпадає з вектором руху Держави - то це і є а - вплив на Державу, який формує Державу такою щоб тобі було зручно Так, якщо держава деформована ідіотами - то ясно що впливати прийдеться довго і важко , але якщо ти впливаєш не з під палки, а тому що сам робиш ТЕ що ВВАЖАЄШ за потрібне.. - то це і є життя б - ті АААХ кАкІє бАльшИє лЮдІ ( в твоєму розумінні олігархи чи Зеленський з Порошенко чи респи/деми , чи рокфелери/карнегі) - не є вершителями доль людей. які роблять ТЕ ЩО ВВАЖАЮТЬ за потрібне. Зрозумів Це безвольними примітивами. які замість того щоб шукати вектор прикладання своїх зусиль який влаштує і їх і державу. - потрібні КЕРІВНИКИ... Ясно що для таких свій членін завжди знайдеться... А якщо вони розчаруються в членіні.. завжди знайдеться Ляшко з Вилами , ВОНА з косою чи Зустрінемось посередині.... detroytred написав:Це ти не в стані зрозуміти, що стосовно п.5 да і всього іншого в підсумку оті 90++% не виграють, а програють.
А от тут давай з цифрами... 1 Якщо мито не сплачене то хабарі завжди мені від розміру мита( в противному разі б платили мито) 2 Якщо мито на вході не сплачене-товар перетворюється в невидимку якого немає , тоді з операцій з цим товаром не платяться податки 3 Якщо товар продається без мита і податків-він є токсичним для продавця(зловлять) а тому продається швидко і з меншими націнками. 4 Якщо товар без мита, без податків, з меншою маржою - значить той хто цей товар купив(кінцевий споживач) - у виграші.. Кінцеві споживачі оплачують ВСЕ . Тобто 90% вигоди від контрафактного товару-отримує кінцевий споживач 5 Тепер давай визначимо хто програв А програли тільки ті, чий дохід залежить від Бюджету. При чому Якщо вчитель/лікар/роботяга - купив цей товар дешевше, але на цюж суму недоотримав послуг з Бюджету - то ця категорія не програла від слова взагалі. Програла тільки категорія пенсіонери... При чому вона виграла зменшену ціну але недоотримала в розмірі пенсії. Так що вчись поки я маю бажання тебе вчити detroytred написав:В кишенях копійки... (нехай навіть в деяких і у вигляді, як в тебе, 14 млн. грн.), а не друга Франція. І війна за віконцем з-за отаких ..., як ти. Які рахують тільки тупо в лоба. Отак само вигрававших на скороченні армії та озброєння.
Тут на злодії й шапка горить Я не мав відношення до продажу зброї. Це ж ти в ЗСУ штани протирав Якщо бачив - чого мовчав? Якщо мовчав - значить повинен з тими трьома міністрами оборони які розпродавали - йти паровозом, адже без майора-ці міністри і патрона б не змогли продати detroytred написав:А також хитродупо залюбки служивших окупаційній гсвг, а при виведенні звідти одразу на лижі. І служити ЗСУ дзусь.
Бачиш ти так і не зрозумів Мені вистарчило клепки щоб побачити що з тобою ЗСУ не побудуєш а отримувати гроші на халяву, я якось не хотів Тому вибрав набагато правильніший рух.. Я ПЛАТИВ щоб ТИ міг. А ти не зміг При чому гроші отримати-зміг а правильно їх використати - не зміг При цьому кишка виявилась тонка щоб повторити мій крок - піти звідти де нічого зробити не можеш. От і виходить я 30 років робив те що ЗМІГ і отримав те що ЗАСЛУЖИВ ти 30 років імітував діяльність ,надував щоки - а отримав надуті на колінах трєніки...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 чер, 2025 20:34
Banderlog написав: Ну так прийміть закон, побачим 
А може давай відійдемо в сторону і подивимось? тільки без прямих порівнянь, а так , просто посуті.... Такі як я 30 років продавали спирт по 300 грн з яких 210 грн йшли Державі в кишеню... Такі як ти продавали спирт по 65 грн і в пятій точці бачили Державну кишеню. Такі як я це бачили , вважали це не правильним, але розуміли що треба платити... За такими як ти- бігали податківці, СБУ , поліцаї , придумувались закони які б Вас карали.... Але якось жили. Прийшла війна Такі як я як платили 70% від ціни податків так і платять далі Тебе забрали в ЗСУ... І що тепер? Тепер вже ти вимагаєш прозорого однакового закону для всіх.. і для мене в тилу і для себе в ЗСУ... Але чомусь коли ти продавав спирт по 65 грн/літра( і нуль грн Державі) ти однакових законів для себе і для мене не вимагав Що змінилось?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1