|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:15
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:Я не обіцяв ТОБІ (людині яка неефективно витратила своє життя ганяючись за вітряками) - другої Франції. Для себе - я зробив як мінімум Першу Польщу. Це результат МОЄЇ діяльності. А те що ти залишився в першому совку... так хто тобі лікар Я ж казав Зміни потребують часу Цей час вимірюється в поколіннях Я вважаю що для того щоб добратись до Франції, треба пройти відмітки Польщі.. Я за одне покоління це зробив. Ти залишився на рівні 1990 року... Що виходить ? Якщо всю країну поділити навпіл на таких як я і таких як ти.. що отримаємо (Польща+Совок)/2=Україна 2025. І хто ж тоді гальмо а хто двигун?
Не єралаш. Тобто не вигадуй дурниць, щоб будувати на них. В одній державі, в одному суспільстві що ти, що я. Гальмо - це саме ти. Який вважає, що може зробити для окремо себе інше. Саме тому отакий результат за віконцем. І як яскравий його приклад -- мільйонер з 14 млн. грн. після 30 років горбачення, як вол, вважаючий це досягненням.
Все пізнається в порівнянні Якби ти сьогодні був простим старлеєм і твої підлеглі б тебе поважали - то це булаб ідеальна перевага над моїми мільйонами... Але коли воєнпенс з дивану розповідає активному підприємцю що вся вина на підриємці і ні грама не допускає що саме воєнпенс у війський час-це яскраве підтвердження хто гальмо.
Ти спеціально впустив головне - це я тобі намалював картину згідно ТВОГО бачення, як і хто на що впливає. Нема сенсу обгорень будь-чого з тобою, бо ти постійно викривляєш-брешеш-вигадуєш і тільки на цьому будуєш. Інакше тобі ні на чому. Тому з мого боку все зводиться до постійних макань в оці твої побрехеньки. Не цікаво.. Одне і те ж саме. І не по предметам обговорень. Бо від того, якби я зараз був в ЗСУ, не скористався можливістю відстрочки за сімейними, ну нічого б не змінилося в розгляді питання.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:22
detroytred написав:Бо від того, якби я зараз був в ЗСУ, не скористався можливістю відстрочки за сімейними, ну нічого б не змінилося в розгляді питання.
Мене не цікавить чому ти на дивані а не в ЗСУ Я також 30% свого часу провожу на дивані, ще 30% на ліжку.... В мене не має завдання переконати тебе що варто застрілитись ніж жити усвідомлюючи що і де втратив. Просто не влазь сюди з досвідом невдахи по факту. Ти можеш показати як про.рати нічого не зробивши Але навіщо це підростаючому поколінню? Може хай йдуть моїм шляхом і на пару поколінь швидше доженуть Францію? Ніж нічого не роблять по твоєму алгоритму в очікування правильних керівників. Той самий Лі куань на якого ти молишся Автократ , зломав не одне життя, перетворив Сінгапур в щось подібне до суміші Гулагу і Артеку.... Але і він це не зміг би зробити сам. якби не мільйони тих хто це підтримав.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:24
budivelnik написав: Banderlog написав: Платив не ти, платили алкаші.
Добре Значить я така поважна людина що кожного покупця який в мене купував-змусив платити Уявляєш яка я впливова людина ПДВ-змушував платити Акцизний-змушував платити... Може ти надаєш щелбанів воєнпенсу, щоб він не заявляв що я не впливав на суспільство і Державу? 
я не читав тих розумних книжок що ви з воєнпесом. І конституцію не читав) і статут внутрішньої служби ) так шо міряйтесь без мене і щолкайте один одному щелбани. ) вернемось до акцизів. уявляєш я їх заставляв податки не платити) Чи мож розкажи що магазінка вкусніша і корисніша для здоровя. Не треба тут трусити ні собі ні людям. Ні твоя торгівля ні тіньова без держави не обходиться. :wink допустим ти крістально чесний платник податків і нікада лівою водярою не торгував) я зроблю від шо повірив. Але давай по суті, в сторонці. От ти знаєш де можно купити спирту без акцизу? А участковий знає? А районний начальник міліції? Той канєшно не знає? То ти скажи йому. Хай накриє логово.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:25
Було
Стало
2+2=?
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:33
Banderlog написав:вернемось до акцизів. уявляєш я їх заставляв податки не платити) Чи мож розкажи що магазінка вкусніша і корисніша для здоровя. Не треба тут трусити ні собі ні людям. Ні твоя торгівля ні тіньова без держави не обходиться. :wink допустим ти крістально чесний платник податків і нікада лівою водярою не торгував) я зроблю від шо повірив. Але давай по суті, в сторонці. От ти знаєш де можно купити спирту без акцизу? А участковий знає? А районний начальник міліції? Той канєшно не знає?  То ти скажи йому. Хай накриє логово.
А може нехай кожен робить своє? 1 Мене не цікавлять смаки алкоголю , при чому я твердо переконаний що заводський алкоголь МЕНШ шкідливий з точки зору хімічного складу продукту. 2 Я не хочу бути сексотом і ніколи ним не був, тому всі спроби Податкової скористатись МОЇМИ знаннями ринку - були безуспішними. А от з пропозиціями як ЗМІНИТИ Податкове законодавство - я звертався навіть в КабМін Тому Є людина яка як воєнпенс вирішила послужити Державі, за гроші платників Держави.. З чого ти взяв що в мене є бажання робити роботу силовиків ЗА НИХ ? Мені воно нащо? 3 Тепер чому я плачу Бо МОЇ знання економіки дають можливість МЕНІ вирахувати з якоюсь точністю суми які йдуть на мою сімю з Державного Бюджету... І тут я як в англійському туалеті Джентельмени - ціна 10 пенсів Всі інші - безкоштовноМені більше подобається бути Джентельменом, тому я ЗОБОВЯЗАВ себе сам платити податків НЕ МЕНШЕ ніж йде на сімю.. А тобі повинно більше подобатись щоб Джентельменів ставало більше. Тоді і твоє життя покращиться. Дивишся і твої діти захочуть щоб їх вважали Джентельменами ПС Перший крок- ти вже зробив Ти служиш в ЗСУ За імперії це був вчинок за який давали дворянство.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:35
Цікаво, де подівся fох-тричі76-й? Хто може пояснити угоду Миротворця з Хазяїном? Залізні копита нас продають по частинам? Спочатку 4 області, тепер по Дніпру чи як? Мудло цинічне. - Треба негайно зупинити це, бо гинуть тисячі людей на тиждень! - Та ні, нехай чубляться, поки я на цьому заробляю (укладаю угоди) ...
-
fler
-
-
- Подякував: 1209 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:36
budivelnik написав: detroytred написав:Бо від того, якби я зараз був в ЗСУ, не скористався можливістю відстрочки за сімейними, ну нічого б не змінилося в розгляді питання.
Мене не цікавить чому ти на дивані а не в ЗСУ Я також 30% свого часу провожу на дивані, ще 30% на ліжку.... В мене не має завдання переконати тебе що варто застрілитись ніж жити усвідомлюючи що і де втратив. Просто не влазь сюди з досвідом невдахи по факту. Ти можеш показати як про.рати нічого не зробивши Але навіщо це підростаючому поколінню? Може хай йдуть моїм шляхом і на пару поколінь швидше доженуть Францію? Ніж нічого не роблять по твоєму алгоритму в очікування правильних керівників. Той самий Лі куань на якого ти молишся Автократ , зломав не одне життя, перетворив Сінгапур в щось подібне до суміші Гулагу і Артеку.... Але і він це не зміг би зробити сам. якби не мільйони тих хто це підтримав.
Повір, мене не цікавить, що отакий якийсь телепень вважає куди мені влазити, куди не влазити. Ти знов вигадуєш і будуєш суто на брехні. З досягненнями в мене все гаразд. І на Куаня я не молюсь, а тицяю тебе у приклад хто саме прийняв рішення, вплинув і змінив.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:45
fler написав:Цікаво, де подівся fох-тричі76-й? Хто може пояснити угоду Миротворця з Хазяїном? Залізні копита нас продають по частинам? Спочатку 4 області, тепер по Дніпру чи як? Мудло цинічне. - Треба негайно зупинити це, бо гинуть тисячі людей на тиждень! - Та ні, нехай чубляться, поки я на цьому заробляю (укладаю угоди) ...
Читайте розумних людей. Трамп продає Сі за рідкоземи не Україну, а американське майбутнє. Технології він віддасть Сі. За рахунок яких китайці потім остаточно доженуть-переженуть Захід. В конкурентній боротьбі. Коли ще й додаткові технології отримають. Єдиний козир Заходу. Продає, аби виграти собі на момент. Бо без рідкоземів вже зараз тяжко. Вся Україна стільки не коштує.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 21:51
Banderlog написав: я не читав тих розумних книжок що ви з воєнпесом. І конституцію не читав) і статут внутрішньої служби ) так шо міряйтесь без мене і щолкайте один одному щелбани. ) вернемось до акцизів.
Но-но)) Папрашу не змішувати до кучі всіх. Продавець теж не читав. Він здебільшого чисту відсеб'ятину ліпить. Але суть свого життя він визначив влучно --- працювати треба на себе, щоб не залежати від чужих рішень. І собі Польщу побудував. Як воно там в залежних зараз?(( Дружина Да Вінчі: "ми що тут всі продані?"
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 чер, 2025 22:36
Banderlog написав:де ворожі наративи?
наратив тут: дехто не хоче миру, бо не хоче виборів
так, ніби на столі лежить готова пропозиція припинення війни, але Зе не хоче нею скористатися. Banderlog написав:Приймайте закон про термін демобілізації. То побачим
що побачим? Те, що всі, хто демобілізуються, виїдуть після цього у америки-європи? Дуже сумніваюсь. А той, хто не виїде, наступного разу буде випрошувати демобілізацію вже у пуйла. А нагадай-но, на рф демобілізація коли була оголошена? Ті жителі лднр, яких гребли у 22 році, вже мабуть демобілізовані? Га? Чи ні? Banderlog написав:Не почув якось чому дозволили мітинг голубих? Мітинги ніби заборонені під час військового стану?
тому що навіть в таких умовах у нас демократія. Чому не питаєш про мітинги на підтримку полонених Азову? Вони також проводяться формально в порушення закону.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|