Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Але 40К/міс це для КрафтБлек (MС World Black), а для Крафта (бульш курутий МС World Elite) -- 100К.
ще пару років тому в Кредо існував для надходжень на рахунки накопичувальний трігер їхнього фїнмоніторінгу. Конкретних цифр не знаю, бо тому сам "не зловживав" там надходженнями
Але 40К/міс це для КрафтБлек (MС World Black), а для Крафта (бульш курутий МС World Elite) -- 100К.
ще пару років тому в Кредо існував для надходжень на рахунки накопичувальний трігер їхнього фїнмоніторінгу. Конкретних цифр не знаю, бо тому сам "не зловживав" там надходженнями
Зараз персмен мене спитала, яка Макс сума планується заходити щомісяця, щоб прописати. Я кажу «хз». Вона каже «мільйон ок?» Я кажу «хай 500к» Вона «у нас не будуть питати походження.»
Hotab написав:Зараз персмен мене спитала, яка Макс сума планується заходити щомісяця, щоб прописати. Я кажу «хз». Вона каже «мільйон ок?» Я кажу «хай 500к» Вона «у нас не будуть питати походження.»
По всей видимости, банк уже Вас знает как достаточно состоятельного клиента с белыми доходами. Т.е. классический финмон Вы прошли. Но недавно появился ещё один повод для возбуждения у финмона - разовая операция крупнее обычной. Вот у Вас и спросили, до какой суммы считать операции обычными. Контора пишет...
Нацбанк у травні оштрафував за порушення законодавства у сфері запобігання та протидії відмиванню нелегальних доходів: - Таскомбанк — на 11 млн грн; - Укрсиббанк — на 2 млн грн.
може тому тігіпіч так борзіє із комісами по картках?
9 червня Україна здійснила перший платіж для погашення кредитної лінії Rapid Financing Instrument від МВФ у розмірі SDR 125,7 мільйона ($171 млн за поточним курсом). Це перше повернення зовнішнього боргу, взятого після повномасштабного вторгнення 2022 року.
ps виходить по варрантах (там де дефолтнулись) - лохи, їм можна не платити, а он по цьому боргу дуже великі шишки.. цих не можна ніяк образити
greenozon написав:ps виходить по варрантах (там де дефолтнулись) - лохи, їм можна не платити, а он по цьому боргу дуже великі шишки.. цих не можна ніяк образити
Всё так. И по ОЗДП лохи. Что тут такого удивительного? Кстати, те варранты - это до 2022 года.
greenozon написав:Це перше повернення зовнішнього боргу, взятого після повномасштабного вторгнення 2022 року.
Від початку 2025 року Україна вже погасила $1,3 мільярда заборгованості та майже $0,4 мільярда відсотків.
Т.е. по всяким разным даже внешним (по внутренним вообще отдают регулярно, всё и вовремя) долгам выплаты вполне себе идут постоянно и исключительность сегодняшней выплаты очень условная.