Згідно останнього (фейкового?) опитування 52% все ще проти жодних територіальних поступок навіть якщо через це війна буде продовжуватись "скільки потрібно" і при цьому буде загроза збереженню незалежності(!!) Воістину у нас незламний цвіт нації, тобто: пенсіонери, нафронтниці, заброньовані нквдешники та казнокради разом з патріотами Манітоби
Останні спостереження показують, що чим західніше перебуває тушка, тим охотніше вербально віддає території . А якщо тушка за хребтом, то готова навіть роззброїтись до трусів , лише відпустіть в Угорщину 😅
Новоспечені вінтажні хорвати та нехабарники на подачках шольца взагалі заходять погигикати і потролити зі словами «в Україні залишились лише недолугі, ги-ги».
Якраз навпаки, ОліУА доказ. Як там руzzкі сусіди в Горонегрії? Цьом-цьом, обнять і простіть?
Востаннє редагувалось flyman в Вів 10 чер, 2025 12:34, всього редагувалось 3 разів.
Прикро, але може хоч зараз в києві почнуть нормальну мобілізацію.
В Києві на районі кілька точок з перекриттям доріг. Це тільки на своєму районі. Думаю так всюди.
К сожалению в гидропарке и других мажорных местах не ловят. Ловить нужно активнее, для поднятия патриотизма. В идеале перекрыть крупные артерии города не мобильными, а стационарными блок постами
Поки ще не бачив жодного монтенегра (негрів - бачив!) в житті. Але скоро побачу. Якщо уточниш що саме цікавить, доповім. Я так розумію ти вже їх записав в нижчий сорт? Це вже кацапи?
Цьом-цьом, обнять і простіть?
О, це якраз буде робити Флайман після примирення , договору про капітуляцію і оте все. Можна навіть в одну з неліквідних кавалірок поселити майора ФСБ, індульгенція гарантована. Тим більше нема потєрянного дєла! «Не служив, не захищав, не донатив, друзів серед військових не маю». Ідеальний друг майора.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 10 чер, 2025 12:41, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:То все гуманітарна полова, без мотивації прострілюванням колін свідоміцьку націю не збудувати. Нафронтниць в ковнвеєрних нарожальниць. Це база. Тільки харкор.
Україна може мобілізувати 27 тис. осіб на місяці, а РФ - 40-50 тис., - Зеленський "Мобілізація є проблемою у будь-якій війні. Україна не є винятком, адже ми хочемо, щоб війна закінчилася. Люди втомлюються. У нас мобілізація можлива через воєнний стан. Ніхто інший не має досвіду, як зупинити Путіна. Саме ми його зупинили" , - сказав він.
зменшили темпи виловлень, нещодавно розказував про 30тис/місяць
Востаннє редагувалось jump в Вів 10 чер, 2025 12:42, всього редагувалось 1 раз.
Прикро, але може хоч зараз в києві почнуть нормальну мобілізацію.
В Києві на районі кілька точок з перекриттям доріг. Це тільки на своєму районі. Думаю так всюди.
К сожалению в гидропарке и других мажорных местах не ловят. Ловить нужно активнее, для поднятия патриотизма. В идеале перекрыть крупные артерии города не мобильными, а стационарными блок постами
Не віру своїм очам .... Бетон дає поради де і як гарніше ловити !!!
jump написав:Питання мотивації у ЗСУ теж досить складне, сам Федієнко не вірить, що штрафи, обмеження користування рахунками в банках і водійськими правами якось уплине не людей.
Запевняю що вплине. Особливо водійські права. Штрафи вже є, але ж вони не массово нараховується. Рахунки в банках в меньший мірі. Люди залежні від банківських рахунків вже давно аспіранти - студенти, бронь, відсрочка....
Бетон написав:К сожалению в гидропарке и других мажорных местах не ловят. Ловить нужно активнее, для поднятия патриотизма. В идеале перекрыть крупные артерии города не мобильными, а стационарными блок постами
Не віру своїм очам .... Бетон дає поради де і як гарніше ловити !!!
Самі жадібні орендодавці виходять з колишніх орендарів. В Гідропарку точки колишні менти тримають. Так не можна
jump написав:Бійцям ППО не дають збивати "Шахеди" дронами-перехоплювачами
Українським військовим стало значно складніше збивати "Шахеди" з кулеметів під час останніх атак. Зараз доцільніше використовувати дрони-перехоплювачі, але бійців ППО досі не навчають працювати з ними.
Інший військовий пише, що намагається навчатися сам, для цього за свої кошти купив ноутбук і джойстик для тренувань, але йому не дають використовувати перехоплювачі на практиці. Замість чергування з FPV-дроном його змушують косити траву у нарядах. Іншому оператору у тиловій області наказали колоти дрова. https://focus.ua/uk/digital/709801-biyc ... -sternenko
совок з армії не викорінити нізащо
У Раді уточнили, скільки відсотків воює з мільйонної української армії в Україні велика армія, але "є той ресурс, який живе десь в тилу військових".
"Ми маємо майже мільйонну армію. Воюють відсотків 20 – це в кращому випадку, а відсотків 40 займаються забезпеченням. А є всі інші, які теж себе називають військовими. Але чомусь ротацію не проводять. Є люди, військовослужбовці, які воюють вже три-чотири роки в зоні ведення бойових, а є ті, хто живуть на якихось полігонах, в тилу тощо. І тут є, знаєте, не соціальна, а військова нерівність, яку теж треба все ж таки виправляти. Тому перед тим, як перейти до мотивації, я думаю, все ж таки треба перейти до ефективного використання наших Збройних Сил України шляхом заміни, ротацій і так далі https://varta1.com.ua/news/u-radi-utoch ... 96059.html Питання мотивації у ЗСУ теж досить складне, сам Федієнко не вірить, що штрафи, обмеження користування рахунками в банках і водійськими правами якось уплине не людей.
"Ми ж не можемо в свідомість громадянина достукатись через систему штрафів, щоб він пішов захищати батьківщину. Я не знаю, як це зробити. Можна обмежувати його банківські картки, керування автівкою – були вже якісь ініціативи. Але чи отримаємо ми все ж таки цього громадянина України у ролі військовослужбовця, який буде вмотивований для захисту батьківщини? Я особисто сумніваюся", – додав він.
Хочу сказати, що вони вже, взагалі, ловлять людей, як сачком у акваріумі рибок!
Реально катаються звичайними легковими автівками поміж будинками... по дворах... в пошуках жертви... І, звичайно, мають з собою в машині поліціянта.
п.с. Флай, ти як - тільки на ровері пересуваєшсся? Бо бачу, що тепер реально, навіть, якщо ти підеш виносити сміття, чи вийдеш за хлібом... - тупо біля під'їзду до тебе можуть вискочити з будь-якої машини!