Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1408614087140881408914090 ... 14151>
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 16:54

гляньте відео з судового засідання про побиття вчителя. Цей сепар в пікселі навіть не зміг з себе для галочки видавити вибачення, тупо мовчав весь час, закочуючи очі, на всі питання відповідав адвокат.
На зауваження журналіста "він мовчить значить вину не визнає" Серьога зміряв його типовим поглядом одбитого на всю голову бидляка-наркоші
P.S. Цей Серьога до речі в трьох місцях одночасно - в суді + продовжує кататись в бусі в спортивці + одночасно воює в бойовій бригаді (спокутуючи грішки кров"ю)
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 17:47

whois2010 написав:Не відкидаючи факт необхідності мобілізації, прошу від вас уточнення що таке "нормальна мобілізація"?

Ви не у мене питали, але надам свою відповідь. У моєму розумінні "нормальна мобілізації" це - її відсутність. У мобілізації просто не повинно бути потреби. Кожна людина має мати право вирішувати що їй робити. Сьогодні було оприлюднено ще одне опитування, в якому десь половина озвучила поступки, на які вони не погодяться. Не погодяться думками? Чи діями? Усі ці люди, а це - мільйони дорослих громадян України, вважають, що є інші люди, які спеціально народжені для того, щоб їх захищати і не переступати якісь червоні лінії? Таких людей не існує. Ми можемо їх найняти. Це називається "армія", але якщо бажаючих немає, то ось ці 50% мають самі взяти зброю в руки і захищати те, що їм важливо. Як може існувати потреба у мобілізації, якщо мільйони дорослих чоловіків і жінок не погоджуються щось там росіянам віддати? Не погоджуєшся? Борони і не віддавай. Як людям совість взагалі дозволяє вимагати від інших ризикувати собою для захисту чогось, що важливо для них?

Я вже писав, що я віддам те, що я не можу захистити. Це - нормально. Жити можна будь-де, якщо тебе готові прийняти. Новий будинок можна купити, побудувати або орендувати. Якщо хтось вважає за потрібне жити саме в цьому місці, саме в цьому домі, то нехай і захищає це місце і цей дім, а не мобілізує мене для цього. Я взагалі не можу цього зрозуміти. Який мені зиск від того, що хтось залишить собі свій дім? Він чи вона будуть мене годувати? Чи дозволять жити в цьому домі? Що саме я отримаю у відповідь? Для яких ще професій людей мобілізують? Чому відвойовувати території важливо, а народжувати дітей - ні? Чому неважливо бути лікарем, щоб лікувати тих, хто вже живе і потребує лікування? Чому неважливо бути вчителем, щоб вчити навіть ту мізерну кількість дітей, які українки народжують?

Ця війна - не народна. Вона - не екзистенційна. У народній війні воюють усі. Зараз відбувається те, що є професія - військовий, який захищає територію від зовнішнього ворога, така сама професія, як і поліцейський або пожежник, і влада намагається заповнити вакансії примусовим методом. У народній війні вакансій не було б. Але українці вважають, що хтось просто зобов'язаний працювати на цій посаді. Хтось зобов'язаний захищати їх дупи від інших. Ні, не зобов'язаний. Якщо немає бажаючих робити це за гроші для тебе, то роби це сам.

Так організовано сучасне цивілізоване суспільство. Усі ці люди, які очікують від інших альтруїзму і безкоштовного захисту, не вважають, що вони щось винні іншим або державі. Вони просто вирішили для себе, що є спеціально народжені для війни люди. Це - нонсенс, що на четверному році війні Україні потрібна мобілізація. Нонсенс, що люди через примус шукають тих, хто буде забезпечувати їм охорону замість того, що робити це самим. У нас є один спільний обов'язок перед державою - сплачувати податки, що фінансувати цю державу. Все. Якщо не вистачає грошей на безпеку або бажаючих гарантувати цю безпеку, кожен має сам для себе організовувати її, а не казати, що вони на поступки не підуть, але чужими руками. В реальності вони не те, що на поступки не підуть, вони взагалі нікуди не підуть. Вони вважають, що зупинять росіян думками, і бісяться, що хтось інший не бажає втілювати в життя їхні забаганки і "червоні лінії". Усі ці очікування, що хтось зобов'язаний воювати за тебе - чистий егоїзм. Плати, шукай суспільства, де тобі можуть гарантувати безпеку, або йди і роби щось сам/а.

Вибачте за довгий пост.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 18:13

АндрейМ

Ви саме головне забули !!!

ЖІНКИ -вони повинні захищати країну ....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 18:23

Letusrock написав:
  Schmit написав:Єдине, для чого ми їм зараз потрібні - виграти трохи часу для приведення їх жалюгідних збройних сил в більш-менш пристойний стан.

якщо НАТО дійсно в серйоз бачить загрозу від рф то це неймовірна тупість зливати Україну подібним чином.. Набагато вигідніше було б накачати нас всякими вундервафлями, мільярдом дронів та зірками смерті ніж потім мати варшавсько-ризький котел, під час якого німці з французами будуть півроку сперечатись чи потрібно на порохових заводах збільшувати на півгодини робочий час і чи вводити лгбт-квоти в штурмових військах

Цілком згідний. Це 100% аргумент який говорить що всяким Франціям і Німетчинам нічого не загрожує(як мінімум їхні політики не бачать загроз).
Більше скажу - навіть поляки якось охололи до України. Очевидно вони ВЖЕ не бачать серйозних загроз.
Фактично у НАТО залишається проблема тільки з Прибалтикою.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 10 чер, 2025 18:40, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 18:24

Душу й тіло хто положить за нашу свободу?))

АндрейМ написав:
  whois2010 написав:Не відкидаючи факт необхідності мобілізації, прошу від вас уточнення що таке "нормальна мобілізація"?

Ви не у мене питали, але надам свою відповідь. У моєму розумінні "нормальна мобілізації" це - її відсутність. У мобілізації просто не повинно бути потреби. Кожна людина має мати право вирішувати що їй робити. Сьогодні було оприлюднено ще одне опитування, в якому десь половина озвучила поступки, на які вони не погодяться. Не погодяться думками? Чи діями? Усі ці люди, а це - мільйони дорослих громадян України, вважають, що є інші люди, які спеціально народжені для того, щоб їх захищати і не переступати якісь червоні лінії? Таких людей не існує. Ми можемо їх найняти. Це називається "армія", але якщо бажаючих немає, то ось ці 50% мають самі взяти зброю в руки і захищати те, що їм важливо. Як може існувати потреба у мобілізації, якщо мільйони дорослих чоловіків і жінок не погоджуються щось там росіянам віддати? Не погоджуєшся? Борони і не віддавай. Як людям совість взагалі дозволяє вимагати від інших ризикувати собою для захисту чогось, що важливо для них?

Я вже писав, що я віддам те, що я не можу захистити. Це - нормально. Жити можна будь-де, якщо тебе готові прийняти. Новий будинок можна купити, побудувати або орендувати. Якщо хтось вважає за потрібне жити саме в цьому місці, саме в цьому домі, то нехай і захищає це місце і цей дім, а не мобілізує мене для цього. Я взагалі не можу цього зрозуміти. Який мені зиск від того, що хтось залишить собі свій дім? Він чи вона будуть мене годувати? Чи дозволять жити в цьому домі? Що саме я отримаю у відповідь? Для яких ще професій людей мобілізують? Чому відвойовувати території важливо, а народжувати дітей - ні? Чому неважливо бути лікарем, щоб лікувати тих, хто вже живе і потребує лікування? Чому неважливо бути вчителем, щоб вчити навіть ту мізерну кількість дітей, які українки народжують?

Ця війна - не народна. Вона - не екзистенційна. У народній війні воюють усі. Зараз відбувається те, що є професія - військовий, який захищає територію від зовнішнього ворога, така сама професія, як і поліцейський або пожежник, і влада намагається заповнити вакансії примусовим методом. У народній війні вакансій не було б. Але українці вважають, що хтось просто зобов'язаний працювати на цій посаді. Хтось зобов'язаний захищати їх дупи від інших. Ні, не зобов'язаний. Якщо немає бажаючих робити це за гроші для тебе, то роби це сам.

Так організовано сучасне цивілізоване суспільство. Усі ці люди, які очікують від інших альтруїзму і безкоштовного захисту, не вважають, що вони щось винні іншим або державі. Вони просто вирішили для себе, що є спеціально народжені для війни люди. Це - нонсенс, що на четверному році війні Україні потрібна мобілізація. Нонсенс, що люди через примус шукають тих, хто буде забезпечувати їм охорону замість того, що робити це самим. У нас є один спільний обов'язок перед державою - сплачувати податки, що фінансувати цю державу. Все. Якщо не вистачає грошей на безпеку або бажаючих гарантувати цю безпеку, кожен має сам для себе організовувати її, а не казати, що вони на поступки не підуть, але чужими руками. В реальності вони не те, що на поступки не підуть, вони взагалі нікуди не підуть. Вони вважають, що зупинять росіян думками, і бісяться, що хтось інший не бажає втілювати в життя їхні забаганки і "червоні лінії". Усі ці очікування, що хтось зобов'язаний воювати за тебе - чистий егоїзм. Плати, шукай суспільства, де тобі можуть гарантувати безпеку, або йди і роби щось сам/а.

Вибачте за довгий пост.

Все правильно пишете!👍

Цікаво, які знайдуться в ура-псевдопатріотів(а по факту - лицемірів) аргументи заперечень вашим словам?

У них нема карт!© :mrgreen:
Успіх

Подякував: 272 раз.
Подякували: 1001 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 18:26

_hunter написав:
  Letusrock написав:
  Xenon написав:потужні союзники з ЕС!!

❗️Західні партнери назвали це однією з причин, чому вони не зважилися на санкції, "Бо Україна не мобілізує з 18 років" - Зеленський

https://www.valaszonline.hu/2025/06/10/ ... n-interju/

а де звязок цікаво? Чи це просто прогрів. Логічнішою була б аргументація "бо ви крадете як дихаєте"

Может и прогрев - это же не партнеры заявили - а этот.
Но могли и намекнуть в приватных разговорах: дескать мало молодежи едет - нужно что-то решать...

оттягнуть євро конєц ще на 2-3 роки
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 18:32

Аргентина - Ямайка 5-0©))

холява написав:Ви саме головне забули !!!
Так, ви забули прокоментувати, що з мене дизертир, як з Холяви - балерина!😁😁😁 >>>
  Успіх написав:Сьогодні знову спілкувався з тцк...

Хочу сказати, що вони вже, взагалі, ловлять людей, як сачком у акваріумі рибок!

Реально катаються звичайними легковими автівками поміж будинками... по дворах... в пошуках жертви...
І, звичайно, мають з собою в машині поліціянта...

Попереднього разу - вискочили до мене двоє в пікселі з поліцейської автівки...

А сьогодні - вискочили двоє з цивільної автівки! Але сьогодні вискочив один в пікселі, другий - поліціянт...
Успіх

Подякував: 272 раз.
Подякували: 1001 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 18:39

АндрейМ написав:

Вибачте за довгий пост.

Все вірно.
Додам ще про владу. Влада(її рішення) все-таки грає ключову роль. А хто обрав цю владу - той самий народ, якого зараз бусифікують.
Цікаво також що "тіла які ближче до Сходу"(як писав Hotab) голосували за Януковича і Зеленського(і далі підтримють Зе) і ці тіла і одримали найбільші дивіденти за свій вибір - приєднання до РФ. :D , подарунки від РФ у вигляді снарядів і т.д.
А "тіла які ближче до Заходу" голосували проти Януковича і Зеленського - чому вони мають страждати за недолугий вибір "тіл із Сходу"?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 18:40

холява написав:
ЖІНКИ -вони повинні захищати країну ....

Якщо жінки щось і повинні, то це - захищати себе і будувати своє життя. У жінок не існує якихось особливих обов'язків перед державою, виконання яких гарантували б їм безпеку і неучасть у захисті держави. Жінки - дорослі, автономні, самостійні громадяни України. Вони можуть захищати себе самі, вони можуть домовлятись з кимось про захист в обмін за щось, але вони не можуть вимагати від мене або інших громадян захищати їх просто за те, що вони - жінки і вони існують. Я теж існую. Вибачте, але іншої відповіді у мене для Вас немає. Ми повинні припинити розглядати громадян через їх стать, оскільки не існує обов'язків перед державою, які залежать від статі.

flyman написав:рожати кожні 9 місяців поки триває ВС!

Якби обов'язок народжувати існував би, я б погодився, що громадянам України жіночої статі потрібно забезпечувати безпеку безкоштовно, але такого обов'язку не існує, тому і не повинно існувати обов'язку забезпечувати їм безпеку просто за те, що вони є і займають місце на цій Планеті. Чоловіки теж є. Це - просто питання справедливості і якоїсь людяності.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 18:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Попереднього разу - вискочили до мене двоє в пікселі з поліцейської автівки...

А сьогодні - вискочили двоє з цивільної автівки! Але сьогодні вискочив один в пікселі, другий - поліціянт...
Як так, що тебе одразу не впізнають?
Howl

Подякував: 577 раз.
Подякували: 1135 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 1408614087140881408914090 ... 14151>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти