Hotab написав:Та чого вже там, беріть порівняльну базу «а міг би для ФСБ наводити ракетні, так було б не 1 кує, а 10».
так ви ще й майстер по пересмкуванню? ну ну. тому й країна така.
Країна «така», бо маніпулятори розказують «не йди в ЗСУ, бо пенсія якщо що буде 8 тис грн», не уточнюючи деталей. А ще вона «така», бо маніпулятори підводять до того , що краще бути «ямами» - і не захищати, і податки не платити, і розказувати «така країна». Якщо ви обмежуєте простим примітивним «було -стало», то чим моє «було - могло б стати» гірше.
воно гірше в тому що то ваша фантазія. а моє - то ріл сторі.
ЛАД написав:buratinyo Читаю и удивляюсь. Вы пишете из параллельной Вселенной?
Нет, это уже слишком близкая перспектива. Холодный ядерный синтез нас спасет либо убьет.
фахівці сьогодні пропонують звернути увагу на створення ядерної зброї четвертого покоління – шляхом досягнення процесу холодного ядерного синтезу.
Эта то поколение ядерное оружие, в результате которого можно полностью избежать радиоактивного заражения местности. Урон будет наноситься исключительно яркой, сжигающей все вокруг вспышкой и взрывной волной, вызванной ядерным синтезом, а не делением ядер. Отсутствие радиоактивного заражение будет обеспечиваться за счет полного отказа от применение урана-238 с целью усиления мощности заряда. Попутно это снизит вес ядерного заряда до такого, что его сможет донести до цели почти обычный дрон.
К сожалению кремль тоже приближается к реализации холодного ядерного синтеза. Подозревают, что Орешник, запущенный по Днепру, таки имел опытный заряд для холодного ядерного синтеза. Но слава Богу он не сработал.
detroytred написав:Збільшення ВВП та сплачених податків обумовлюються ще цілим рядом факторів.
Оце і є прикладом складання тобою єралашиків. Збільшився ВВП, податки - значить підприємці всі на місцях.
Ще раз для примітива. 1 ВВП це фактично все що створюється і споживається. Дуже мало країн створюють більше ніж на 5% від того що споживають. 2 Якщо ВВП збільшується швидше ніж а - росте населення б - росте середньоствітове ВВП в - росте ВВП країн конкурентів Значить з економічною політикою все добре 3 Чим вища вартість робочого місця тим більш воно ефективне і тим більше на ньому створюється доданої вартості. Чим більше створюється доданої вартості працівником - тим більшу кількість податків генерує цей працівник Чим більшу кількість податкі генерує працівник-тим краще живуть бюджетники. Висновок При високій згенерованій доданій вартості можна платити високі зарплати і високі податки. 4 У робочі місця вкладає ПІДПРИЄМЕЦЬ При чому Не існує закону по якому можна ЗМУСИТИ підприємця зароблене вкласти в робочі місця... Це виключно вибір того хто заробив-як розпорядитись зароблоеним
Так от Саме тому що основна маса віддає перевагу витратити на себе все зароблене( а деколи навіть витратити більше ніж заробляє і влізти в кредит) - то швидкість розвитку Держави сповільнюєтьс Але для неуків нагадаю Це тоді коли Держава виробляє менше ніж споживає... Це наш варіанн А от коли населення Держави виробляє більше ніж споживає (приклад Швеції) то тоді стимулюються заходи по ЗАОХОЧЕННЮ споживання а не ЗАРОБЛЯННЯ.
В нашій системі найбільш навантаженою частиною є заробітна плата.. Тобто наша система ОБМЕЖУЄ ВИГОТОВЛЕННЯ Але якщо нам не вистарчає - то ми повинні ОБМЕЖУВАТИ СПОЖИВАННЯ і ці обмеження споживання через податки на споживання а не на виготовлення-повинні діяти поки не відновиться позитивний баланс в Державі між тим що створили і тим що спожили.
Ну і навіщо стільки букв лікбезу?
Тебе неука саме в це і тицяю -- що саме такі умови в країні, в ринку створені регуляторами, що громадянам краще споживати, ніж намагатися приростити капіталець.
Саме цю проблему і вирішують а-ля кейнси... Як стимулювати (робити в ринку такі умови), щоб власники грошенят (та інших форм капіталу) прагнули приростити капіталець (тобто розвивати ринок), ніж банально проїдати. І саме такі умови для власників капіталу створюють регулятори. Головне!!!!!!!! - навіть не прагнення приростити капітал, а наявність умов та можливостей для цього приросту. Це і функцією регуляторів ринку --- створити сприятливі умови та надати можливості для росту капіталу в ринку. Умовно --- вкинь гроші в фонду, а Гейтс за тебе їх там сам приростить. Вони вміють. І їм регулятори ринку створили сприятливі умови.
Це абетка. Читай фахівців, а не вигадуй свого лісапеда. Якщо сам не є практиком регулювання та реформування ринків країн.
Навантаження на фонд заробітної плати Єсв - 22%, ПДФО-18%, Військовий - 5% , якщо підприємство платник ПДВ то перед фондом оплати треба сплатити ПДВ тобто ще 20%= від 43 до 63% податкове навантаження фонду оплати Для депозитів - 18% ПДФО+5% Військовий=23% Для підприємства - 18% якщо не платник ПДВ , 38% якщо платник ПДВ Єдиний виняток - акцизи на алкоголь,тютюн , паливо.
detroytred написав:Тебе неука саме в це і тицяю -- що саме такі умови в країні, в ринку створені регуляторами, що громадянам краще споживати, ніж намагатися приростити капіталець.
Ти себе тикни. Ще раз для неука Як змусити мене вкласти в таксі чи ще кудись свої гроші? Я можу вкласти в робочі місця щоб в майбутньому повернути вкладене і ще заробити а можу сьогодні купити яхту і в дупі бачити що тобі нічим пенсію платити... Тільки в тому випадку коли я БУДУ вважати для себе корисним зробити таким неукам як ти добре - тільки тому ти ще не голодуєш. Але таких як я всього 5%... тому тобі приходиться плакатись що тобі в армії сукно не все дали , соціалкою повністю не забезпечили і так далі.... І чим більше плакальщиків - тим менше бажаючих цим плаксам допомагати.
Тобто ти сам пропогандуєш систему яка тебе поімєла в неприродній спосіб і руками й ногами відбиваєшся від моїх підказок. які б допомогли твоїм дітям не жалітись так як ти- що в них попи болять...
ПС для того щоб зявилась фонда - треба щоб були капітали ( я тобі це вже пару років тому описував) І для того щоб в банку чи Гейтса зявилось бажання заплатити комусь за капітал -треба щоб був той хто заплатить Гейтсу чи Банку більше ніж заплатили вони.
Тобто хоч круть, хоч верть а поки відсутня необхідна кількість і кваліфікація тих хто хоче/може працювати з капіталом- доти капітал не прийде При чому нагадаю Зовнішній капітал виводить з країни більше ніж завводить.. Ти ж коли береш кредит - повертаєш завжди більше То чому фантазуєш що Гейтс чи Банк чи Пенсійний Фонд Норвегії - тобі віддасть більше ніж захоче щоб ти повернув?
Це ази
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 11 чер, 2025 21:43, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Но мне больше нравятся варианты Дании-...
Начиная с июля, датчанки, которым исполняется 18 лет, будут подлежать обязательному призыву в армию наравне с парнями. Не знаю, изменит ли это Ваше мнение о Дании, учитывая Ваши взгляды.
ЛАД написав:Но мне больше нравятся варианты Дании-...
Начиная с июля, датчанки, которым исполняется 18 лет, будут подлежать обязательному призыву в армию наравне с парнями. Не знаю, изменит ли это Ваше мнение о Дании, учитывая Ваши взгляды.
Всі так всі, без гендерних упереджень і сортності
Востаннє редагувалось flyman в Сер 11 чер, 2025 21:59, всього редагувалось 1 раз.
tester3373 написав:у меня сосед инвалид войны. пенсия 8К грн. до войны зарабатывал 1К зеленых.
Как может быть у него пенсия 8 тыс. грн, если
Пенсії військовослужбовцям, які належать до осіб з інвалідністю внаслідок війни 4 березня 2025 ... Чинним законодавством передбачено, що у разі, коли щомісячний розмір пенсійних виплат з урахуванням надбавок, підвищень, додаткових пенсій, цільової грошової допомоги, сум індексації та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством, крім пенсій за особливі заслуги перед Україною, з 01.03.2025 року не досягає в інвалідів війни:
І групи — 16847,00 гривень, ІІ групи — 13822,00 гривень, ІІІ групи — 9478,00 гривень, таким особам виплачується щомісячна державна адресна допомога до пенсії у сумі, що не вистачає до зазначених розмірів.
Гончаров (генеральный директор Национальной ассоциации украинской оборонной промышленности) отметил, что война на Украине показывает, что вместо горстки сверхточного и дорогостоящего оружия странам нужен огромный запас достаточно хорошей огневой мощи.
Он сказал, что дорогостоящее оружие, такое как управляемый боеприпас M982 Excalibur армии США ( каждый снаряд стоит 100 000 долларов ), «не работает», когда у другой стороны есть системы радиоэлектронной борьбы и традиционные артиллерийские снаряды, которые в 30 раз дешевле.
Морские пехотинцы США ведут огонь из гаубицы M777 M982 Excalibur в Афганистане Морские пехотинцы США стреляют снарядом M982 Excalibur из гаубицы M777. Корпус морской пехоты США/капрал Джефф Дрю Гончаров указал на самоходную артиллерийскую установку М107, впервые принятую на вооружение США в 1960-х годах, как на пример недорогой огневой мощи, которая может быть эффективна при использовании большого количества оружия.
«Вам не нужны 10 шведских Archer, которые, вероятно, являются одной из лучших артиллерийских систем в мире», — сказал он, имея в виду артиллерийскую систему производства BAE Systems, которую Швеция передала Украине. Вместо этого вам нужны 200 дешевых гаубиц, таких как Bohdana, которую производит Украина.
Там ещё много высказываний на эту тему уже от западных специалистов.