Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1410914110141111411214113 ... 14123>
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:36

Letusrock написав:
  budivelnik написав:то в данному випадку СБУ будуть знати з якоюсь точністю розмір мобресурсу який поховався.

ого, то СБУ вже займається пошуком адмінпорушників? А держзраду та розкрадання бюджету тоді будуть розслідувати охоронці з АТБ
По перше
я не Малюк і чим РЕАЛЬНО займається СБУ мені ніхто не доповідав
По друге
Визначення відсотка ухилянтів -це якраз завдання для СБУ
По третє
Зібрати статистичну інформацію по пересуванням в місті Львові в якихось певних локаціях - це справа кількох камер спостереження, а 20 людино*годин
По четверте
Опублікувати що будуть перевірки -це ще одна людино*година...

Якщо витративши 10000 грн на цих 21 людино*годин СБУ отримає якусь інформацію - це правильне і економічно доцільне рішення.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:38

alex_dvornichenko написав:Я тоже считаю скандинавскую социал-демократию лучшим, что есть в политике.

Да, такая модель устройства государства на сегодняшний день является лучшей, что придумали.

Но ЛАДу я о призыве написал, так как решение призывать женщин объясняется и желанием достичь полного гендерного равенства, а эти слова вызывают у ЛАДа то ли ярость, то ли презрение, но что-то очень негативное по какой-то причине. ПМ Дании так и сказала, что, поскольку женщины получили все права, которые есть у мужчин, то пора и равные обязанности принимать. Поэтому мне было интересно действительно ли он хочет Данию в Украине, если идея о полном равенстве в правах и обязанностях ему кажется настолько чуждой и дикой, что вызывает острую негативную реакцию. Я был удивлён, что ему нравится Дания после всего того, что он мне здесь написал.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 12 чер, 2025 12:39, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:47

detroytred написав:
  UA написав:Косити по здоров'ю зараз нема сенсу.
Він не міг на аспірантуру чи магістратуру поступити?

Так він не косив. Реально хвороб купа. Нічого нікому не платив, ходив на влк, йому продовжували і продовжували.
І раптом прямо з поліклініки в учебку.

Ну і сам по собі він категорично проти будь-якого ухиляння був. Тому не чухнув в сзч, хоча можливостей, казав, була купа.

А в чому тоді суть сюжета?
Що провоював 5 днів, та напарник жодного пострілу в бік ворога не здійснив?
Це тільки в галюнах Уникдіми від Марафону ніхто не гине (навіть від паленої горілки), ніхто не поранений...
Всі массово звільняються за власним бажання, по статтям.
UA

Подякував: 1880 раз.
Подякували: 2330 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:47

budivelnik написав:
  detroytred написав:Мова про інше - про результат цього працедавця. Про це кейнси-бальцеровичі.
Тупий це ти....
1 Якщо в працедавця було НУЛЬ - то будь-який результат коли навіть через 30 років в працедавця стало 7нулів і одиничка спереду - є ПОЗИТИВНИМ РЕЗУЛЬТАТОМ для будь якої людини
2 Так само ти протупив , коли заявив що 10 млн продавців на базарі в 1990 - це еліта бізнесу...
А ріст з 0,17 млн в 1991 році до 2млн в 2020 році - це фігня і падіння.....
3 Точно так само ти тягнеш штампи з совка про бідних вчителів/лікарів....
Станом на сьогодні щоб просто ВЛАШТУВАТИСЬ в лікарню обласного міста сума починається від 100 000 грн.
Ти здурі вважаєш що такі суми платять бідні лікарі розуміючи що їх чекає 10000 грн/місяць на протязі 20 років?
З вчителями -те саме
Місць в приватниш навчальних і лікувальних закладах з зарплатами від 20000 грн - хоч попою жуй.

Тепер по суті.
В тебе скільки було можновладців?
Всі виявились поганими , життя пройшло ти ним не задоволений....

А якби ти здурі прикинув перед тим як йти курсантом запитав себе
А що Україна ЗБИРАЄТЬСЯ на когось нападати?
Чи хтось ризикне напасти на Україну?
То навіщо йти у військо яке НЕ БУДЕ воювати?
Тобто це твій пройоб і ти за нього розплатився просраним життя.

Точно так само
Кожен може вважати що він геній в якійсь галузі... Може навіть померти так думаючи....
Але якщо він ВСЕ ЖИТТЯ мучився бо інші не вважали що він геній - то яка різниця хто в той час був можновладцем?
Людина просрала сама все.

Тому й пояснюю тобі і тобі подібним
Якщо ви не в стані сказати СОБІ - я класно і корисно прожив життя
То не лізьте з порадами до тих хто це життя починає..
Чи вам подобається коли вас послухають і буде ще більша кількість тих хто провів своє життя в лайні?
Тільки реально ПОЗИТИВНІ історії мають право на розповсюдження і тиражування...
А те що ці історії з точки зору невдах можливо не повністю справедливі.. - так це ж точка зору невдахи а не того хто якісно прожив своїх 60 років..

Ти знов тупо вигадуєш єралашика.
1. Не всі починали з нулів. Тобі ЛАД вказав.
Навіть з нуля розкручується.
Ти сам постійно співав, що кожен з квартирою - мільйонер. І можна йому цим активом оперувати.
2. Не всі 10 млн. є отими просто стояльниками на базарі. Була купа різних кооперативів.
3. Так ти на сьогоднішніх лікарів тицяєш --- які не чекають, як отой, який аля тебе лікував за госціну і отримує 8 тис. пенсії, а одразу з тебе беруть в кишеню або по прайсу.
Так само і в ЗСУ не очікують зараз пільг, пенсій, а одразу 100+ тис. тощо. А молодь і овсі - півмільйону полож.

Якими виявилися можновладці-управлінці-регулятори --- оцінка за віконцем. Не в мене оцінка, що пагані (не бреши, я казав і кажу - що по мінімуму), а оцінка за віконцем.
Панасюк теж прямо так і вказав на оцінку усіх попередніх.

Твої пояснення - це а-ля вигравшого в лотерею. Ти виграв, бо інші програли. Саме за рахунок програшу інших.
Що державі та іншим сильнішим конкурентам нема справ до твоєї ніші...
Хоч і заслужено ти виграв, але за отаких в ринку умов від наших регуляторів (коли по мінімуму), вся Україна в отакі ніші апріорі не поміститься.

Ще раз: якщо я невдаха, то хто тоді мабуть 90+% населення країни?
Тобто народ України.
Нема невдах народів.
А от хитродупі еліти та вигравші в лотерею пересічні є.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:50

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:..............
Совок обнулив свої економічні активи і ми почали з нуля.
..............
В вашем анализе очень много ошибок, начиная с первого предложения. Пример элементарный - наши меткомбинаты.
Но повторю, в этой дискуссии я не участвую.
Пересмикування і свідоме утаювання деталей...
1 Наші меткомбінати могли працювати тільки при умові дешевих енергоресурсів...
Як тільки педерація виставила СВІТОВІ ціни на енергоресурси - так відразу продукція меткомбінатів стала неконкурентоздатною..
Тобто
Потужності - були
Фахівці - були
За ту ціну що у нас вийшла - ніхто не купував.
.............

Ну зачем же так искажать.
Металлургия все годы была одной из основных экспортных отраслей. Да и, например, ваша первая рабочая отрасль - строительство - без металла не обходилась.
ЛАД
2

Подякував: 5338 раз.
Подякували: 4849 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:51

UA написав:
  detroytred написав:
  UA написав:Косити по здоров'ю зараз нема сенсу.
Він не міг на аспірантуру чи магістратуру поступити?

Так він не косив. Реально хвороб купа. Нічого нікому не платив, ходив на влк, йому продовжували і продовжували.
І раптом прямо з поліклініки в учебку.

Ну і сам по собі він категорично проти будь-якого ухиляння був. Тому не чухнув в сзч, хоча можливостей, казав, була купа.

А в чому тоді суть сюжета?
Що провоював 5 днів, та напарник жодного пострілу в бік ворога не здійснив?
Це тільки в галюнах Уникдіми від Марафону ніхто не гине (навіть від паленої горілки), ніхто не поранений...
Всі массово звільняються за власним бажання, по статтям.

Не тільки в тому.
Ще й: отак хворого взяли.
І отак піхота окопна забезпечує функціонування дронщикам і т.д.
Які на всіх плакатах та ефірах.
Бєзимянні герої...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:54

Генштаб наказав ТЦК мобілізувати всіх добровольців ДФТГ 8)

Директива Генерального штабу вимагає від ТЦК здійснити мобілізацію 100% добровольців-членів ДФТГ, які не мають відстрочок або бронювання та підлягають мобілізації за віком та станом здоров'я.

При цьому участь добровольців у мобільних вогневих групах (МВГ), які по суті і є тими групами протиповітряної оборони, які планують створювати під час експерименту, не береться до уваги, як і пройдена спеціальна підготовка навідників чи кулеметників.

Призов всіх добровольців ТЦК, згідно директиви, мали завершити до 30 травня. Але фактично було призвано одиниці, тому наразі Генеральним штабом проводиться службове розслідування щодо «не якісного виконання» цієї директиви, а термін мобілізації добровольців продовжено.
https://www.ukrmilitary.com/2025/06/mob ... -dftg.html
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1318 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 12:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Не всі починали з нулів. Тобі ЛАД вказав.
Ти сам постійно співав, що кожен з квартирою - мільйонер. І можна йому цим активом оперувати.
Так
Я якраз почав з продажу квартири...
І ще 90% таких як я почали з того ж....
От тільки проблема
95% мешканців-не ризикнули.
Це їх право
Але це ж одночасно і їх проблема.
Тому
ти скільки завгодно можеш розповідати про низькі доходи у армії в мирний час..
Але ніхто тебе туди не тягнув
І тому
Ти або радий що все життя займався тим чим хотів( а те що був голодний-так це плата за те що займаєшся тим чим хочеш)
Або мовчиш щоб ніхто не бачив який ти лох , який просрав життя.
Все.
Ділись тільки тим що може ПОКРАЩИТИ їх життя
А виставляти напоказ свою тупість? Навіщо
Хіба для того щоб інші в подібне не вляпались.
  detroytred написав:Ще раз: якщо я невдаха, то хто тоді мабуть 90+% населення країни?
Ти давай не перекручуй
Ти не невдаха
Ти фартовий злодій, який обікрав тих хто тобі платив за свою охорону- жодного разу не виконавши прямого завдання.
І не обовязково 95% вважаються невдахами
Люди могли жити ЛЕГШЕ і радіти життю будучи при цьому в 10 разів біднішими від мене.
По тій простій причині, що вони все що заробляли ВІДРАЗУ витрачали на те що хотіли..
А я років 10 відкладав....
І в цьому різниця
Але і ті хто витрачав все і ті хто накопичував а тільки через 20 років почав витрачати - є успішними тільки у випадку коли не хаять нікого в своїх негараздах.
Це ж тобі в штанці років тридцять тому можновладці наклали і ти так і не навчився підгузки міняти -ходиш з певним амбре навколо.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 12 чер, 2025 13:01, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 13:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Ну зачем же так искажать.
Металлургия все годы была одной из основных экспортных отраслей. Да и, например, ваша первая рабочая отрасль - строительство - без металла не обходилась.
Даєш вал... -це ж совок
За рахунок повернення ПДВ яке збирали з населення - металургія виявилась еспортоможливою....
Але якщо для того щоб продати на експорт , треба було обібрати на 20% все населення - то називати подібне економічно доцільним--якби не комільфо..
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 чер, 2025 13:05

budivelnik написав:
  detroytred написав:Не всі починали з нулів. Тобі ЛАД вказав.
Так
Я якраз почав з продажу квартири...
І ще 90% таких як я почали з того ж....
От тільки проблема
95% мешканців-не ризикнули.
Це їх право
Але це ж одночасно і їх проблема.
Тому
ти скільки завгодно можеш розповідати про низькі доходи у армії в мирний час..
Але ніхто тебе туди не тягнув
І тому
Ти або радий що все життя займався тим чим хотів( а те що був голодний-так це плата за те що займаєшся тим чим хочеш)
Або мовчиш щоб ніхто не бачив який ти лох , який просрав життя.
Все.
Ділись тільки тим що може ПОКРАЩИТИ їх життя
А виставляти напоказ свою тупість? Навіщо
Хіба для того щоб інші в подібне не вляпались.

Ти знов тупо підмінив предмет.
Предметом не є мої почуття (радий я чи не радий). З цим до Стм звертайся обговорювати. Почуття.

Предметом є результат за віконцем країни, суспільства. І чим він визначається. Якими головними факторами.

Фахівці вказують, що метою-цілями управлінців та обраними їми методами реалізації.
А це оті кейнсіанства-бальцеровічиства- куаньства і т.д.
Ти ж пропонуєш людям якусь свою відсеб'ятину про дзеркало тощо.

І зачимось ще до цього вигадуєш дурню про: все життя в лайні, просрав, невдаха, голодранці і т.д.
Бо окрім цього будувати тобі ні на чому))
Гудбай. З цією темою.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1410914110141111411214113 ... 14123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей