Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1413414135141361413714138 ... 15740>
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 13:49

detroytred написав:Ждем реакции Трампа... ооооооооооооочень интересно... его там Король на пиво звал...*

в демів ціла акція проти короля
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 14:29

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1323 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:13

Бетон написав:Я прямо сейчас нахожусь рядом с калекой, своим штукатуром со шрамами в палец, с перебитыми ногами и руками от осколков кабов, который год не мог ходить, глухой пол года. А не так давно тцк-ашники украли его сына.
И вот он теперь нафиг никому не нужен, штукатурит через адскую боль.

Как обычно, информации очень мало - зато куча эмоций ...

Он оформил себе инвалидность или нет ?
Если оформил, то какой размер пенсии ?
Что или кто заставляет его штукатурить ?
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:20

Banderlog написав:а самі паради вас не смущають? Тільки протести проти них? Скопом їх всіх розганяти треба.

Я ставився і ставлюсь до Вас з повагою, але крінжа у Вас... Я хочу скопом розганяти усі ваші релігійні секти, які пропагують тупість серед дітей і понаставляли церков усюди. Куди мені звертатись, щоб їх розігнали? Чи, можливо, ми не будемо нікого розганяти, а поважати один одного? Ви тут один із небагатьох нормальних, але іноді якусь фігню пишете.

ЛАД написав:Речь-то была о том, что Чехословакия не могла самостоятельно воевать с Германией и правильно сделала, что уступила.

У Вас уже раздвоение личности? У Вас я виноват в том, что не хочу защищать свое имущество, которое мне ненужно без жизни. Виноват в том, что якобы призываю Украину сдаться, хотя никогда этого не делал. Наоборот, говорю, чтобы все те, кто хочет защищать свое, встали и пошли защищать, а не насиловали других это делать. И тут же Вы пишите буквально то, о чем писал я - я не могу вовевать, поэтому уступаю. Пусть подавяться моим домом, если он россиянам так нужен. Но, как и большинство лицемеров тут, Вы критикуете меня не за то, что я свой дом не хочу защищать, а за то, что одновременно со своим домом я не хочу защищать Ваш дом и дом Ваших дочерей и внуков. Но Вы, Вы сами, сейчас призываете Украину капитулировать и "сделать правильно".
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Мать музичко просит спасти сына. Волонтёра, спортсмена. Его украли и почти убили тцк. В критическом состоянии

Зображення
Бетон

Заблокований
Подякував: 201 раз.
Подякували: 458 раз.

Профіль

3
1
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:32

pesikot написав:Что или кто заставляет его штукатурить ?

Бетон
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6503 раз.
Подякували: 21688 раз.

Профіль

134
82
38
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:34

Но вот что с каждым днем становится всё очевиднее даже для самых фанатичных адептов культа Дональда Великого. Трамп не то, что сдаст или сдает Израиль. Он его уже сдал. То, о чем я говорю уже давно и над чем местные мудрецы постоянно смеялись, крутя мне пальцем у виска, становится все более общим местом и практически массовым мнением. Трамп может решить проблемы если не одним, то буквально несколькими днями точно. И даже не обязательно непосредственно вступая в войну. Всего лишь дав бомбардировщики и соответствующие бомбы. Но он не дал, не дает и не даст.

Почему? Да потому, что му*** и говно
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:43

АндрейМ написав:
  Banderlog написав:а самі паради вас не смущають? Тільки протести проти них? Скопом їх всіх розганяти треба.

Я ставився і ставлюсь до Вас з повагою, але крінжа у Вас... Я хочу скопом розганяти усі ваші релігійні секти, які пропагують тупість серед дітей і понаставляли церков усюди. Куди мені звертатись, щоб їх розігнали? Чи, можливо, ми не будемо нікого розганяти, а поважати один одного? Ви тут один із небагатьох нормальних, але іноді якусь фігню пишете.

ЛАД написав:Речь-то была о том, что Чехословакия не могла самостоятельно воевать с Германией и правильно сделала, что уступила.

У Вас уже раздвоение личности? У Вас я виноват в том, что не хочу защищать свое имущество, которое мне ненужно без жизни. Виноват в том, что якобы призываю Украину сдаться, хотя никогда этого не делал. Наоборот, говорю, чтобы все те, кто хочет защищать свое, встали и пошли защищать, а не насиловали других это делать. И тут же Вы пишите буквально то, о чем писал я - я не могу вовевать, поэтому уступаю. Пусть подавяться моим домом, если он россиянам так нужен. Но, как и большинство лицемеров тут, Вы критикуете меня не за то, что я свой дом не хочу защищать, а за то, что одновременно со своим домом я не хочу защищать Ваш дом и дом Ваших дочерей и внуков. Но Вы, Вы сами, сейчас призываете Украину капитулировать и "сделать правильно".

я не пишу фігні. Коли в державі заборонені масові акції то вони заборонені ВСІМ.
І для гейпарадів і для церковних маршів.
А так це виглядає на свідому провокацію від влади.
Не призивав я Україну капітулювати.
Я за переговори.
Ваше небажання воювати мені теж понятне, хоч і не симпатичне. Тільки Ви не один такий.
В нас 75 процентів країни не хоче лічно участвувати. І даж презедент такий(раза 3 ігнорував повєстки)
Те що ви були за євромайдан а зараз відскочили в сторону, теж не особливо шокує.
На майдані таких як Ви було більшість.
Не понятно з якого вам хочеться щоб вас не трогали а жінок мобілізували?
і я чомусь думаю, що не ваших жінок. )
а так... в принципі Ви даж кращі за флер) вона за те саме тіки щоб інші за її сімю воювали) думаю при можливості сина б одправила про всяк випадок за кордон.
І ви не повірите, но й серед високорангових офіцерів багато таких що дітей од війни отправили в європу.
Востаннє редагувалось Banderlog в Пон 16 чер, 2025 15:49, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:47

Назва форуму, не відповідає тому про що тут спілкуються .
Нажаль але втікачи , балаболи , зрадники , дизертири пишуть такі несунитниці що подих замирає
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 16 чер, 2025 15:56

холява написав:Назва форуму, не відповідає тому про що тут спілкуються .
Нажаль але втікачи , балаболи , зрадники , дизертири пишуть такі несунитниці що подих замирає

Чому так?
Давайте разом поміркуємо.
Підказка - Контрольна точка весна 2024 року
Що там такого об'єднуючого ВР прийняла?
Лише спостерігаємо за наслідками.
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2368 раз.

Профіль

1
2
1