budivelnik написав:5 депутатів СЬОГОДНІШНЬОЇ ВР - служать в ЗСУ , хоча мають право не служити
. Не розумію ваше постійне бажання заперечити українську реальність
а що там розуміти ? Пан будівельник думає що брехати політично доцільно. Но ми продовжим розмову про прийомних дітей і патріотичну позицію священників та про "сина главного раввіна " України пан Будівельник шос белькотав... тепер про московський патріархат і реального митрополита а не з липовими званням 24 грудня 2024 року, захищаючи Україну на війні з Росією, загинув Дмитро Ілліч Дяконович, прийомний син митрополита Банченського Лонгина. Окрім того в нього мобілізовано 10 прийомних синів.
Не нравятся мне эти игры с кредитованием. Есть прямые выплаты. Считаете, что этого мало - увеличьте. А вот вводить совершенно не рыночные механизмы с участием банков не стоит. Компенсация процентов - это хорошо, но как быть с рисками? Даже если не брать во внимание возможность гибели заёмщика, риски все равно зашкаливают. Среди военных очень много людей, которые впервые в жизни стали получать пристойные деньги. Они не умеют с деньгами обращаться. Для выплаты кредитов просто не хватит финансовой дисциплины. Особенно непонятно требование выделять карточные лимиты. На текущие расходы адекватному военному зарплаты хватит, а лимиты будут использоваться, в основном, чтобы бухать в кредит.
*Генерал Алексус Гринкевич - верховный главнокомандующий объединенными силами НАТО в Европе и глава Европейского командования Вооруженных сил США во время слушаний в сенате США, отвечая на вопрос сенатора Томми Табервилла о перспективах противостояния между Москвой и Киевом.
Не нравятся мне эти игры с кредитованием. Есть прямые выплаты. Считаете, что этого мало - увеличьте. А вот вводить совершенно не рыночные механизмы с участием банков не стоит. Компенсация процентов - это хорошо, но как быть с рисками? Даже если не брать во внимание возможность гибели заёмщика, риски все равно зашкаливают. Среди военных очень много людей, которые впервые в жизни стали получать пристойные деньги. Они не умеют с деньгами обращаться. Для выплаты кредитов просто не хватит финансовой дисциплины. Особенно непонятно требование выделять карточные лимиты. На текущие расходы адекватному военному зарплаты хватит, а лимиты будут использоваться, в основном, чтобы бухать в кредит.
це на ще один Кампус і для себе а не в оренду Дуборовнік
detroytred написав:*Генерал Алексус Гринкевич - верховный главнокомандующий объединенными силами НАТО в Европе и глава Европейского командования Вооруженных сил США во время слушаний в сенате США, отвечая на вопрос сенатора Томми Табервилла о перспективах противостояния между Москвой и Киевом.
«Я считаю, что Украина может победить»...* (С)
Яка імовірність зустріти динозавра в сенаті? - 50%50 - ? - можна зустріти, а можна не зустріти.
detroytred написав:*Генерал Алексус Гринкевич - верховный главнокомандующий объединенными силами НАТО в Европе и глава Европейского командования Вооруженных сил США во время слушаний в сенате США, отвечая на вопрос сенатора Томми Табервилла о перспективах противостояния между Москвой и Киевом.
«Я считаю, что Украина может победить»...* (С)
Яка імовірність зустріти динозавра в сенаті? - 50%50 - ? - можна зустріти, а можна не зустріти.
Головне не зустріч-незустріч, а сам шлях до неї. В самурая є тільки шлях. Шлях до Перемоги. Захід благословляє Неньку на цей шлях. Тож до Перемоги! Спеціалізація в світовому розподілу праці, функція, місія --- самурай (фортеця). Перфокарта...
*Британия передаст Украине 350 современных ракет ПВО ASRAAM. Это будет первая поставка Лондоном военной помощи за счет доходов от российских активов.
Об этом сообщает The Guardian.
Это ракеты к системам ПВО Raven, 8 которых уже переданы, а 5 находятся в пути.* (С)
Зачем авиакомпании платить в 7-10 раз больше за 2х усилий одного человека, если можно нанять двух человек по 1х?
Тому що у АК нема роботи на 1Х, є тільки на 2Х. Або берись за неї, і отримуй от стільки, або не берись.
В принципі , коли мета в короткий час сколотити капітал, то поставивши життя на паузу на кілька років - непоганий варіант.
Нет работы или нет стимула снижать нагрузку? Ну в смысле, вот эти 10х расходов на оплату труда - это ж всё равно рентабельно, правильно? А если станет нерентабельно, то что тогда?
Faceless написав:Револют, Геном і інші вайзи - це фін компанії. Можна мати рахунок, IBAN, картку, але все ж це не банк. Але це не вибір для покупок на десятки тисяч доларів/євро, і тим більше коли мова про розрахунки в Україні.
Нет работы или нет стимула снижать нагрузку? Ну в смысле, вот эти 10х расходов на оплату труда - это ж всё равно рентабельно, правильно? А если станет нерентабельно, то что тогда?
Коли я кажу про навантаження 2Х, я маю на увазі: жаркий клімат відсутність нормального метео і орнітологічного забезпечення погодні умови , що змінюються дуже швидко непідготовленість (не якісна підготовка) посадкових майданчиків наземний персонал (із числа лОкалів) з низькою підготовкою (там десятки ризиків.. включно з впихуванням dangerous goods які по документам не є такі, або взагалі заборонені ). безпекова ситуація (ризики бути розстріляним або взятим в заручники.. і такі випадки були за останні пару років) побутові умови і харчування (leaves a lot to be desired, хоча це краще що можна забезпечити в тих умовах) постійна загроза бути обкраденим. Всюди, від готелю до ринку. обмедення: заборона алкоголю і сексу (як мінімум з лОкалами, ООН-овок трогати нижче пуза можна) Які з цих викликів можна зменшити вдвічі ( або розділити на двох), щоб платити менше зарплати ? Ну і самій АК вигідніше там тримати менше персоналу: це і візи з квитками, і проживання в готелі (десь 100 дол за день), і транспорт ..
у любой монеты две стороны. с одной стороны тем кто защищал страну нужно платить по максу. но с другой стороны - наша власть не формирует мнение что те кто не воевал будут условными "бурлаками на волге" которые должны тащить на себе эти выплаты. КЕМ и КАК они собираются все это финансировать после прекращения войны и урезания наших дотаций забугорных?