Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1426114262142631426414265 ... 14272>
Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 06:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

З Днем Конституції!
Бажаю всім, щоб вона знімалась з паузи і реально діяла.
Щодо пенсій:
Середня заробітна плата за травень 2025 року, яку Пенсійний фонд України враховує для розрахунку пенсій, склала 20 355,40 грн. https://news.finance.ua/ua/serednya-zar ... -poznachky

Тобто середні відрахування з працюючого понад 100$, а не 60$, як недавно стверджувалось. Але пенсії тепер мало від цього залежать, а більше від донорів. З якого дива ці донори мають давати окремим українцям пенсії в розмірі 10 000$ цього ніхто не пояснить. Розрив у 200 разів за рахунок солідарної системи це повний абсурд який ніяк не коригується. Для порівняння:
У Польщі, яка є найближчим сусідом і однією з найбільших економік регіону, середня пенсія від 2025 року становить близько 2 тис. злотих, що приблизно дорівнює 465 євро. Мінімальна пенсія тут значно вища — близько 430 євро. https://news.finance.ua/ua/yaki-pensii- ... nfohrafika

ЄСВ і до війни тільки частково покривав видатки ПФУ, на якомусь етапі доповнювали його за рахунок приватизації - проїдали зароблене минулими поколіннями, пізніше за рахунок вливань з бюджету, тобто це ще можна розкинути як додатковий податок на працюючих, плюс запозиченння - привіт від теперішніх пенсів майбутнім поколінням.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1110 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 08:23

Я хочу щоб Кендел платив!

]candle645

Ні - це не розподіл - крупи, впенси

Мені не подобаються твої ідеї.
Я хочу щоб ти продовжував мені платити пенсію.
Детройт, ви чому мовчите??

Отак з вашого мовчання нас можуть залишити голодними 😅
Потім не ходіть до мене просити миску рису. Самому треба було у Кендела випрошувати.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2420 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 08:34

ЛАД написав:Schmit
Регулярно наблюдаю пулемётные очереди в Харькове. Выглядит красиво.
Но так же регулярно слышу взрывы от прилётов и вижу пожары.
Так что немного остыньте.

Після останніх модернізацій шхідів кулемети вже малоефективні.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 09:58

:D

Медленно, очень медленно, но росияне пытаются осознать и трезво взглянуть на свое поведение по отношению к другим жителям Земли.

Цитата с афтершока.

Естественно ее автора, пытающегося мыслить конструктивно, сразу же облили целыми корытами грязи.

Основы российской культуры и цивилизации — ее религия и письменность, государственность и право — пришли из бывшей Римской империи и, строго говоря, являются наследием Запада (хотя, конечно, в средневековье эта геополитическая категория в том смысле, который мы в нее вкладываем сейчас, отсутствовала). Россия всегда стремилась подражать — сначала Византии, потом Европе и Америке. Тогда как ни Византия, ни страны Запада, ни страны Востока (которым она как раз подражать не стремилась) никогда не рассматривали Россию как часть себя. Это прекрасно сформулировал тот же Чаадаев:

"Дело в том, что мы никогда не шли вместе с другими народами, мы не принадлежим ни к одному из известных семейств человеческого рода, ни к Западу, ни к Востоку, и не имеем традиций ни того, ни другого. Мы стоим как бы вне времени, всемирное воспитание человеческого рода на нас не распространилось".

Исток русской одержимости Западом - в вечном желании "догнать и перегнать" Запад, показать Западу, что мы ничуть не хуже, или завоевать его. Это состояние вечно обиженного Судьбой ребёнка. и оно однозначно болезненно. Наглядной иллюстрацией его был короткий период начала-середины 90х, единиц нуворишей, которые "поражали" сдержанную протестантскую Европу своей наворованной у народа "щедростью", чем вечно "советский" плебс с радостью восхищался.

А когда "догнать и перегнать" не получалось, периоды идеализации сменялись разочарованием и ненавистью (как СЕЙЧАС). Россия прошла через несколько таких этапов. Cейчас страна переживает очередной взлет разочарований, вызванный очередной несостоявшейся попыткой "стать как Запад" в годы демократических реформ. Кризис прозападнической идеологии в конце 1990-х гг. и привел к утверждению нынешнего желания тирании "а-ля Сталин".

Вы просто не видите, что русский народ тяжело болен - самостью, самомнением, своим придуманным "предназначением", нежеланием и неспособностью быть равноценной частью семьи народов мира. Это, фактически, коллективное психическое расстройство(что опять же великолепно описывается известной "тройкой" психиатра Ганнушкина - Секс-Насилие-Религиозность). Мне страшно даже представить ту терапию, которая будет выводить его из этого состояния..

Прочел несколько раз... А ведь автор цитаты прав, сформулировав спрятанные кремлевской пропагандой мысли, которые наверняка возникали здесь у каждого, даже у предателей украинского народа. А ведь гордость чеченского народа Джохар Дудаев что-то похожее говорил в своем откровенном интервью про росию и воспитанный ею народ.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 10:03

Schmit написав:

А в чем заключается их модернизация в контексте противостояния пулеметам? Неужели бронирование начали применять? :mrgreen:
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 10:36

Hotab написав:]candle645

Ні - це не розподіл - крупи, впенси

Мені не подобаються твої ідеї.
Я хочу щоб ти продовжував мені платити пенсію.
Детройт, ви чому мовчите??

Отак з вашого мовчання нас можуть залишити голодними 😅
Потім не ходіть до мене просити миску рису. Самому треба було у Кендела випрошувати.

Я різко реагую лише на образливе подання думка-бачення. На недоречні дурні образи.

А просто на хотєлки вже реагую тільки інколи.
Ну хочеться людині, то нехай хоче.
Ви йому у відповідь свою хотєлку. То підтримую. Нехай арбайтен)))

Корінець тут - нефіг змінювати правила гри по ходу. Сьогоднішні впенси підписувалися грати по оцих правилах, що є. То так і треба.
А змінити по ходу гри і на свою користь за рахунок іншого, то це мухлеж, шахрайство.

По закону, в принципі, так і повинно бути. Без зворотніх змін в бік погіршення.

А те, що молоді да зубасті резві прокинуть старих, в мене давно немає сумнівів.
Потім кинуть і їх.
В нас. Навіть з їх 401 тут.

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 11:07

buratinyo написав:
  Schmit написав:

А в чем заключается их модернизация в контексте противостояния пулеметам? Неужели бронирование начали применять? :mrgreen:

Висота пльоту під 3 км. Можете почитати, на яких висотах ефективно працюють зенітні кулемети.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 11:29

d44 написав:
  Schmit написав:

Кулемети на пікапу проти шахедів це як пункт незламності проти блекауту. Реакція влади на проблему - гроші виделили, відповідального призначили, народу перемогу по марафону показали. Тольку нуль і дехто годується. З початку курської операції минулого року пальба по шахедам була вірною ознакою що зараз почнуться прильоти, а ніяк що почнуть падати збиті шахеди.

Ще один іксперд-ухилянт. До того часу як кацапи змінили тактику використання шахедів кулемети були досить результативними.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 11:31

Технології йдуть же надшвидкими темпами, чи не так?

Schmit написав:Висота пльоту під 3 км. Можете почитати, на яких висотах ефективно працюють зенітні кулемети.
Так отож!
1. Летять високо!
2. З тої висоти раптово/швидко пікірують в ціль!
  d44 написав:Кулемети на пікапу проти шахедів це як пункт незламності проти блекауту
🤣

Я давно казав, поки не винайдуть таку "пушку"(а може вже винайшли, тільки це може дуже дороге задоволення?) з радаром, де як тільки на радар потрапляє будь-який дрон/шахед - миттєво вилітає з тої "пушки" самонавідна міні-ракета!(розміром з велику морквину) і летить вже на зафіксовану радаром ціль!
І, якщо на радар попадає одночасно 2-4цілі, то відповідно, і одна за другою вилітають 2-4 самонавідних міні-ракети!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 28 чер, 2025 11:48

Успіх написав:
  Schmit написав:Висота пльоту під 3 км. Можете почитати, на яких висотах ефективно працюють зенітні кулемети.
Так отож!
1. Летять високо!
2. З тої висоти раптово/швидко пікірують в ціль!
  d44 написав:Кулемети на пікапу проти шахедів це як пункт незламності проти блекауту
🤣

Я давно казав, поки не винайдуть таку "пушку"(а може вже винайшли, тільки це може дуже дороге задоволення?) з радаром, де як тільки на радар потрапляє будь-який дрон/шахед - миттєво вилітає з тої "пушки" самонавідна міні-ракета!(розміром з велику морквину) і летить вже на зафіксовану радаром ціль!
І, якщо на радар попадає одночасно 2-4цілі, то відповідно, і одна за другою вилітають 2-4 самонавідних міні-ракети!

Таке вже у нас використовується, ЗРК Вампір. Правда розміром з морквину самонавідну ракету не зробиш але дешева з підсвіткою невелика вийшла.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

#<1 ... 1426114262142631426414265 ... 14272>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор