Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
edgar_po написав:це стандартні ваші відмазким, яким вчать на стажуванні та які не відповідають на прямі запитання, що ставлять вашим фахівцям. Таких відмазок стосвно вашого банку тисячі, особливо на форумі Мінфіну, де постійні вибачення та вам постійно прикро.
Це ви банку адресуєте чи мені?) Якщо що, мій допис то якраз стьоб на стандартні відмазки банків
звичайно, присвячується надвічливим працівникам банку
VASH - це звичайна, стандартна процедура банку, який зовсім не зацікавлений у клієнтах. Скоріше навіть - банк все робить для того, щоб позбутися клієнтів. Так що вас просто попереджають...
emeta Добрий день! В останній календарний день кожного місяця списуються відсотки за користування кредитними коштами по кредитним карткам 100 днів 2.0, а також виставляється плановий платіж. Строк внесення платежу до 18:00 останнього календарного дня наступного місяця. Можете обрати зручний для Вас спосіб внесення, головною умовою є те, щоб кошти були зараховані на рахунок до 18:00. Для отримання більш детальної інформації, Ви можете звернутись до чату в застосунку "MyRaif" ("Навушники" - "Написати в чат"). Наші оператори з радістю допоможуть💛 З повагою і турботою, фахівець Оксана.
Arbitr Добрий день! Щоб закрити рахунок, Вам потрібно написати до чату нашого застосунку "MyRaif". Для цього натисніть на іконку "Навушники" та оберіть опцію "Написати в чат". Наші оператори з радістю допоможуть Вам і нададуть всю необхідну інформацію для подання заявки на закриття рахунку. З повагою та турботою, фахівець Альона.
Термін зарахування платежів по IBAN - впродовж 1-го робочого дня. Термін зарахування платежів по номеру картки - миттєве, тобто впродовж декількох хвилин.
Я не банк, але відповім з особистого досвіду - так, я користуюся цим. При СЕП-переказі якщо банк-отримувач підтримує "миттєві" платежі, то можна посунути відповідний повзунок і платіж дійсно буде миттєвим. Я користувався цим при переказах на Приват, ПУМБ, Моно, Ізі і Тас, Ідею. із регулярних платежів бачу, що Восток не підтримує цей тип платежів