detroytred
Мене ніхто і практично ніщо не може змусити робити те що я не хочу
В крайньому випадку я можу сам себе стимулювати, але моя стимуляція залежить виключно від того наскільки корисними(успішними) я вважаю свої попередні дії , або зворотній звязок показує що те що зроблено-зроблено вірно
На форумі зворотній звязок відсутній на 99%... то чому я тут?
відповідь проста і очевидна.
Якщо я отримую фідбек від ЗСУ що те що зроблено для них вони вважають потрібним і корисним я активізуюсь тут
Якщо ж довго відсутній, або млявий- значить немає стимулу від ЗСУ....
ПС
на рахунок населення і віри
1 Якщо в масі - то від 70 до 90% - дурніше(діапазон такий великий бо є фахівці в різних галузях , тому ясно що є море люмпенів але профі хіміків які в хімії то розумніші, а от в житті....
2 Віра це річ специфічна, можна врити в світле майбутнє до такої межі що пальцем об палець не вдарити щоб це майбутнє наблизити...
це якраз ті що чогось ждуть ... совки вірять в совок, бандерлог в Московську церкві
воєнпенс-в можновладців
Є віра в себе...- також річ небезпечно якщо вдарятись в крайнощі....
3 Що таке УДОСКОНАЛЕННЯ ринкових законів в середовищі населення яке не розуміє що таке ринкові закони?
Може спочатку населенню пояснити що перший ринковий закон - це ти сам
а вже допоможуть тобі обставини чи ні-це вже другорядне...
Є ж анекдот
Молиться кожного дня мужик в церкві з проханням виграти в лотарею( тобто очікує від когось створення сприятливого середовища)
І через 30 років спускається Бог з Неба й каже - мойша ти хоча б лотарейний квиток купи( створення передумов власними силами)
Так що має бути спочатку? якщо хочеш перемогти в змаганнях?
Особиста підготовка а потім загальні для всіх правила
чи спочатку правила для найслабіших які урівняють слабких з сильними
і хто з сильних тоді почне по цим правилам грати , а хто піде в іншу галузь?