tumos написав:detroytred Я понимаю о чем вы. Поэтому и сказал Бандерлогу, что прежде всего тут должен быть интерес адекватных. Они в своем окружении сами себя должны предохранять от раздолбаев. Иначе ожидание выдернутой чеки или выстрела из оружия, которое не поставлено на предохранитель. Какой процент адекватных я от Бандерлога не услышал.
не заміряв. Якщо міряти з середнім по суспільству то на певно менший бо адекватні масово ухиляються. І на останнє, я правила тб прочитав тільки тут. Все тримається на "хлопському" розумінні безпеки. Послати на бахмут це з райвідділку в києві діє. По суті бахмут майже вздовж всієї лбз. Є правда місця яких бояться но. 1 . У вас некомплект від 30 до 60 відсотків... 2. Як це пошлете? Типу як при 2св в штрафбат? Нема такої опції. 3. Стратегія "адекватного" не вмішуватись поки нема прямої загрози лічно йому. І максимум на що ідуть з явними дегенератами то забирають в них зброю і тримають в ямі до протверезіння, а це якби не особо законно чи згідно статуту.
З мого особистого, був випадок хапанула червона гарячка одного бувшого сідєльця. Обіцяв перестріляти побратимів. Забрали зброю то кричав що візьме чужу... Повезли в всп зафіксували факт спяніння і вернули назад. Ніяких витверезників там нема.) Він буянити не переставав. привязали пяного на ніч до лавки скотчем. От уявімо на мить що він там вмер звязаний від серцевого нападу. Суд визнав б по закону мою правоту?
budivelnik написав:Мене хвилює На якій підставі 654 000 тебе і таких як ти виїхало з України
ух ти, смерди та холопи посміли самі розпоряджатись своїм життям і у вельмишановного панства не спитали? Якісь неправильні кріпаки пішли останнім часом, браковані
1 А відколи це я став ПАНСТВОМ ? 2 А відколи це смерди приймали рішення. Якщо ти смерд - то ти повинен вклонитись і блаженніше попросити.. Якщо ж ти прийняв самостійне рішення - то ти вже не смерд Ти як мінімум - бунтар. 3 Але якщо ти бунтар - то якось треба визначитись ти проти кого іт за що бунтуєш? Проти кого -ясно - проти тих хто в ЗСУ або допомагає ЗСУ в тилу( бо ти ж ні там ні там) А от за кого ( чи за що) - зха те щоб москалі частину твоїх співгромадян знищили? Ти добре спиш? Жахи не сняться? В пеклі вже казан вибрав?
Letusrock написав:
budivelnik написав:Ти сам ДЛЯ СЕБЕ визнач Хто для тебе більша проблема Будівельник який ДОПОМАГАЄ ЗСУ тебе захищати чи ворог який напав. Якщо ворог - то борись з ним і не заважай будівельникам і песікотам Якщо ж для тебе ворог всередині країни - то ти просто падло кінчене.
забагато честі для вас "ототожнювати з владою", ви просто "підпанки" як вище в процитованому дописі. в львівському гетто частина адміністації теж була з євреїв, тільки в результаті закінчилось все для них однаково А стосовно ворогів: де таке написано що ворог може бути тільки один?)) Твій улюблений приклад - УПА проти німців та ссср у WW2
Якщо ти позиціонуєш себе блідою копією науковця ( а не двірника який туалети в інституті прибирає) - то якось правильніше класифікуй тих людей яких ти в групи зєднуєш. 1 Хто мій пан ? - якби не має , значить підпанком я бути не можу. Це по визначенню , але ти ж напевно диплом отримував за гроші продажу корови мамою... 2 Можеш мені показати групи тих ким я керую?Не можеш Тобто порівняння з єврейською адміністрацією в львівському гетто - ніби також пук у воду. Гучно , смердюче - але без толку бо це очевидна брехня 3 Про УПА Для людини з вищоюосвітою яка ще й очікує гранти від Європи - ти якийсь примітив. Хто ВОРОГІВ класифікує по кількості а не по суті? Для УПА , що німець з гестапо , що угорець хортист, що яструбок з совка, що серетар райкому - ОДИН і той самий ворог, який хотів знищити Україну.
budivelnik написав:Ти сам ДЛЯ СЕБЕ визнач Хто для тебе більша проблема Будівельник який ДОПОМАГАЄ ЗСУ тебе захищати чи ворог який напав. Якщо ворог - то борись з ним і не заважай будівельникам і песікотам Якщо ж для тебе ворог всередині країни - то ти просто падло кінчене.
А стосовно ворогів: де таке написано що ворог може бути тільки один?)) Твій улюблений приклад - УПА проти німців та ссср у WW2
УПА дійсно були проти і німців і СРСР ... одночасно
У тебе, твое особисте УПА якесь дуже-дуже дивне )
Проти дії росії, росіян, Путіна в теперешній війні ти - ні слова, взагалі Ти навіть пишешь, якщо гіпотетично російські війська підійдуть до хребта, то ти будешь патужно драпати
І також патужно, "воюєшь" проти мене, budivelnik, Shaman на цьому форумі
tumos написав:detroytred Я понимаю о чем вы. Поэтому и сказал Бандерлогу, что прежде всего тут должен быть интерес адекватных. Они в своем окружении сами себя должны предохранять от раздолбаев. Иначе ожидание выдернутой чеки или выстрела из оружия, которое не поставлено на предохранитель. Какой процент адекватных я от Бандерлога не услышал.
... От уявімо на мить що він там вмер звязаний від серцевого нападу. Суд визнав б по закону мою правоту?
Никаких шансов: статья УК "оставление в опасности"
Согласно опросам общественного мнения, глава военной разведки стал одной из самых популярных публичных фигур на Украине, войдя в тройку наиболее доверяемых чиновников. Опрос «Рейтинговой группы», проведённый 4–5 июля, показал, что ему доверяют 56% украинцев, в то время как Зеленскому доверяют 67%, а бывшему командующему Валерию Залужному — 73% .
budivelnik написав:1 Ти вже написав заяву про відмову від громадянства 2 Скільки з тих 654 000 - також це зробили...
Так вони ж зараз і написати не дають. Є один знайомий, подався на іноземне громадянство, тобто він давно вже за кордоном. В консульстві при спробі подати заяву на вихід із громадянства -- послали.
Щодо повернення. Маю ще одного знайомого. Він би повернувся до України, якби йому дали відмовитися від громадянства, і він міг би, як вільна людина, в'їжджати і виїжджати, коли йому треба (в нього бізнес).
Чисто по людськи - якщо ви здриснули і не хочете захищати свою Державу - то кому Ви передали (хочете передати) майно яке залишили в державі?
Я вже тут питав. Якщо моє майно, мене не питаючи, вже передали окупантам, то можна від мене вже відчипитись, чи я все ще цій державі щось винен? Ну чисто по-людськи?
Ще раз 1 Для тих в кого ЗАГИНУЛИ близькі - заборона на перетин кордону не діє, так само як і мобілізація. 2 Можна заявляти що у випадку коли майно знищено - то людину яку тут нічого не тримає -має право виїхати. 3 Бути хитровимаханим типу - я підпалив хату, а тепер гасіть а я поїха в іншу Державу - як би не комільфо і не справедливо. Це ж не у Львові лунали заклики пуйло прийди? То чому тепер Львів ЗОБОВЯЗАНИЙ захищати Державу а М-Аудіо не зобовязаний? адже це сусід м-Адіо закликав до окупації. і це М-Аудіо не надавав по вухам цьому сусіду.
ПС Ви що думаєте- заклики приєднатись до Польші у Львові, до Румунії в Чернівцях чи до Угорщини в Берегово - зникли самі по собі? Вони зникли тому що місцеві століттями давали по вухам тим хто закликав розвалити Україну Ви прохалявили - тепер не дивно що змушені розхльобуватись за невірну позицію своїх попередників( і свою в тому числі)
Президент Дональд Трамп заявил, что планирует сделать «важное заявление» по России, поскольку США готовятся отправить на Украину больше американского оружия посредством закупок у союзников по НАТО.
«Думаю, в понедельник мне предстоит сделать важное заявление по России», — заявил Трамп в телефонном интервью NBC News. ......... Трамп заявил NBC, что он и лидеры НАТО достигли соглашения, по которому союзники будут платить за американское оружие, которое затем будет отправлено на Украину.
«Мы поставляем оружие НАТО, и НАТО платит за это оружие на 100%, — сказал Трамп. — Таким образом, отправляемое оружие направляется в НАТО, а затем НАТО поставляет это оружие, и НАТО платит за это оружие».