Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1439914400144011440214403 ... 14416>
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 20:35

Re: Напад росії і білорусі на Україну

katso написав:лишь следствие из этой глобальной попытки натянуть ненатягиваемое.
Поки що я бачу як ти свій переляк натягуєш собі на.... і паралельно пробуєш переконати що і в інших так само.
А інші в дупі бачили тебе з твоїм переляком..
І потихеньку з 4-30 до 8-30 прибрали видимі наслідки прильотів осколків по Львову.
І вже після обіду запустили тролейбуси на тих трьох маршрутах де були перебиті дроти.
І диму від пожежі вже не було видно після 9-00.
І всі літаки перед атакою з аеродрому підняли , а над самим полем влаштували дискотеку з трасерів, хоча лізло туди шахедів -дійсно багато.
А от на рахунок того що економічні збитки від ударів бпла- вищі від вартості бпла які для цього витрачені - я б посперичався.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 20:42

budivelnik написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав:В той стране не было частной собственности не квартиру.
Формально вы не могли её ни продать, ни передать по наследству.

Не может быть, что бы вы не слышали про ЖСК... Да и с "односемейками" все было немного интересно.
1 Кооперативних квартир було небагато , і їх МОЖНА було продати ДО ПОДАЧІ документів на виїзд.
Точно так само як і приватне житло в селах.
Те що одна сімя проживає в будинку-не змінює її правовий стан, тобто це могла бути Державна квартира( або комунальна) а не приватна.
Ви ж не вимагаєте права продати квартиру яку взяли у власника в оренду у випадку коли зїзжаєте?
2 Євреї виїзжали з країни на яку ніхто не напав в країну яко воювала постійно з моменту створення.
Тому зауваження -як би хромає на обидві ноги
3 Ссилки на демократію - це добре
Але от халепа
В Демократичній країні ПРАВА існують РАЗОМ з Обовязками.
І навіть у випадку коли ХТОСЬ порушує свої обовязки -це не дає можливості іншим зіславшись на це порушення-не виконувати СВОЇ.

Якщо квартира в місті, то "обмін з доплатою" на гірший варіант. Ніби не продаж що у власності але за гроші. Тобто якісь елементи "власності" були
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 20:45

АндрейМ написав:
  budivelnik написав:3 Ссилки на демократію - це добре
Але от халепа
В Демократичній країні ПРАВА існують РАЗОМ з Обовязками.
Дійсно халепа, що ти не телемарафоні. Це твердження кожного дня спростовується наявністю мільйонів громадян України, які не мають жодних обов'язків, але права, паспорти чи майно у них ніхто не відбирає. Розумію, що ти та багато інших хочуть, щоб цей "принцип" застосувався вибірково, але так не буває у демократичній країні. Набридла ця брехня.
Ти чув
З дурі можна й мягке зломати.
1 Я не пишу закони і точно так само обмежений у виїзді як і ті 6 млн мобпридатних які залишились в Україні
2 Обмеження виїзду мені не подобається, але на відміну від тебе і таких як ти я ЗА те щоб ті хто ХОЧУТЬ виїхати -могли це зробити , але не просто так-Захотіли-виїхали.
Адже вони відмовляються бути резервом для ЗСУ... а раз так то цю відмову ПОВИННІ чимось компенсувати.
Тому
Якщо ти напишеш
Я згоден щоміячно оплачувати 1 дрон для ЗСУ поки не закінчиться війна - то я буду ЗА таку пропозицію
А якщо ти скажеш - я нікому нічого не винен - то в мене виникне до тебе парочка претензій ...і не тільки в мене

Тому визначайся
Ти куди
До розумних
чи до красивих?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 20:47

flyman написав:Якщо квартира в місті, то "обмін з доплатою" на гірший варіант. Ніби не продаж що у власності але за гроші. Тобто якісь елементи "власності" були
це тобі сьогодні здається що все було просто
А тоді було море обмежень
Ти не міг ПОГІРШУВАТИ шляхом обміну своє житло до межі в 10 м2 на особу яка в цьому житлі прописана. і так далі і тому подібне
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 20:55

Люди хочуть ЧІТКИХ правил гри!©

budivelnik написав:Адже вони відмовляються бути резервом для ЗСУ... а раз так то цю відмову ПОВИННІ чимось компенсувати.
Тому
Якщо ти напишеш
Я згоден щоміячно оплачувати 1 дрон для ЗСУ поки не закінчиться війна - то я буду ЗА таку пропозицію
Так в тому то і справа, що держава НЕ пропонує жодних офіційних пропозицій "відкупитись"!
Тому, умовний Бетон восени плюне, заплатить хабаря 20Кдол і поїде у світ широкий!

А могли ж ці кошти піти і на дрони для ЗСУ, якщо б держава запропонувала людям свої варіанти!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 21:01

...
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 12 лип, 2025 21:10, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 21:30

flyman написав:..........
Якщо квартира в місті, то "обмін з доплатою" на гірший варіант. Ніби не продаж що у власності але за гроші. Тобто якісь елементи "власності" були

якісь елементи, дійсно, були.
Но настолько слабые, что доплаты по сегодняшним меркам были несколько смешные. И благодаря запрету валюты никто не требовал оплаты в долларах или евро.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 21:33

Успіх написав:
  pesikot написав:Ти ж втік, ось нікому збивати ... доглядай кицю ...
Не втік, а звільнився доглядати кицю!

До речі, сьогодні вночі, коли вони реально сильно жужжали, що здавалось, що вони над моїм будинком усі кружляють... - то я подумав: от було б це в країні, де діють чіткі правила і закони, то б дійсно пішов би в ППО доба через двоє(наприклад) охороняти свій Львів!
Але!
Але в реальності буде так, що відправлять не в ППО, а в піхоту на нуль...
А, якщо чудом і в ППО, то не охороняти Львів, чи навіть, Львівську область... - а кудись на Суми, Донецьк, Запоріжжя...

як там "квіточка"?
https://dou.ua/lenta/news/n-ix-office-in-lviv-was-damaged-by-russians/
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 21:36

katso
Вы правы в том, что сегодняшняя ситуация сильно отличается от той, что была в Союзе. И натягивать не получится.
Но кое-что остаётся неизменным. Например, понятие независимости.
И вы несколько чересчур мрачно рисуете ту ситуацию. Военного коммунизма в Союзе всё же не было, кроме первых нескольких лет.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 12 лип, 2025 21:53

АндрейМ
Ти б якось визначивсяб..
В тебе претензії до хунтера який здриснув - так при чому тут влада яка залишилась.
Якщо ти такий принциповий
То спочатку заклейми тих 654 000 які втікли і тебе з собою не взяли
А вже потій проклинай владу яка тебе разом з 6 000 000 - зупинила і не дала здриснути.
Як на мене - а дії влади на 90% ефективні(тільки 10% вдалось втекти)
Тому виходить що владу треба хвалити...
Чи я десь не правий

ПС
Зеленський і компанія мені також не подобаються, я їх тому й не вибирав.
Але зараз вони ТУТ і хоч якось приймають участь в обороні від нападу
А що робиш ти?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1439914400144011440214403 ... 14416>
Форум:
+ Додати
    тему