Чолв,яга який воює за Україну ,не цікавится своєю культурою !
А той ,що за кордоном ( зїбав ) тому від того зле .
Колись про це напишуть опопвідання .
|
|
![]() 1 Для того що можновладці допомогли вирішити питання- треба щоб підлеглі ПОГОДИЛИСЬ саме з таким варіантом допомоги.
2 Станом на сьогодні представників ментальності совка в головах - більшість 3 Переконати більшість можна двома способами а - змусити б - дочекатись поки помруть варіанту-в - стимулювати - у нас не має , бо відсутні ресурси до стимуляції 3 Виходячи з п2 , сьогоднішнє тих хто ВЖЕ хоче бути в капіталізмів-якби приречене, але є маленьке зауваження.. Ті хто РОЗУМІЄ що перебудувати совкове мишлення в більшості без концтаборів/розстрілів/примусу - швидше ніж за три покоління не вийде - то в них залишається ОДИН ВАРІАНТ Будувати своє ЩАСЛИВЕ сьогодні - локально в межах своєї сімї. 4 Чим це добре для Держави? Тим що Держава БЕЗ ГРОМАДЯНСЬКОГО конфлікту між ментальними совками і ментальними капіталістами - рухається в потрібному напрямку. Тепер головне питання для тих в кого в фаворі диванні теоретики Чи можна було б з ІНШИМИ можновладцями швидше дійти до якогось кращого результату? Відповідь - так можна.. Тоді відразу виникає інше питання Що треба було зробити для того щоб дійти? - відповідь також проста - плюнути на підтримку пенсіонерів і соціальних зобовязань ... Тоді відразу виникає ще одне - так тоді б БАГАТО людей жило б гірше ніж воно жило в цій реальності( а частина навіть загинулаб) - і це правда.. Але саме за такі методи ( методи примусу можновладцями населення, бо саме в можновладців є ресурси для цього) і закликає воєнпенс... Просто проаналізуйте ІСТОРІЮ світу... Всі зміни у всіх країнах проводились наступним чином Революція - ( погіршення стану під час і після революції на приблизно 15-30 років, і тільки потім ця суспільна зміна давала позитивні наслідки) Диктатура - ( покращення тільки взамін на погіршення прав і свобод) Еволюція - дуже повільні покращення ( повільніші ніж після революції, але без провалів..) Тому ще раз Коли хтось розповідає вам що у ВАШИХ бідах винуватий ХТОСЬ - стріляйте на звук. Не залежно від того правий він чи ні ( тобто існуючі проблеми створені для вас кимось чи власною діяльністю) - СВОЇ проблеми все одно вирішувати ВАМ, а раз так оповідання які ДЕМОТИВУЮТЬ - погіршують ВАШЕ особисте майбутнє без привязки до того правильні вони чи ні.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну четырежды ухылянт с трибуны верховной рады рассказывает другому ухылянту, что тот должен идти на фронт.
я видел всё в жизни. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Поки є такі хлопці- ніякі воєнпенси своїм вяканням не зможуть нічого зіпсувати
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩе раз для тих хто не в стані зрозуміти написане опопнентом 1 Я також за все хороше і проти всього поганого 2 Я також як і долярчик хочу виграти в піраміді... але я трошки розумніший тому НЕ ПРИЙМАЮ участі в пірамідах і тому хоч і не виграю на ХАЛЯВУ , але не програю СВОЄ. 3 Якщо хтось робить , то сотня дурнів переконана що ЗНАЮТЬ як зробити краще... І ця сотня ніколи не взнає що вона складається з дурнів... до моменту поки хоч один з них не спробує РЕАЛЬНО щось зробити Саме реалії так бють по фейсу теорії - що в подальному з побитим фейсом теоретик вже не настільки критично настроєний по відношенню до практика. 4 Практик же знає - якщо справа ДОВЕДЕНА до успішного закінчення, але при цьому ЗУПИНИЛАСЬ на рівні 70% від максимально теоретичного рівня - це вже дикий успіх за який можна присвоювати собі медальку.3 Виходячи з пункту 4 , і розуміючи що можновладці зробили більше ніж 85 і менше ніж 95% від максимально можливого ( в нашій ситуації і при умові що дії можновладців не доводили до соціальних вибухів) - я особисто ВВАЖАЮ це успіхом. ПС а ти так і помреш фантазуючи про те як би було добре якби можновладці виконали все на 100%.... і ніколи не взнаєш , що одним з елементів виконання на 100%( того про що ти мрієш читаючи книжки)-це позбавлення тебе і тобі подібних - пенсій.Бо це а -ДОЦІЛЬНО б-СПРАВЕДЛДИВО. Ба більше, правильною дією можновладці-це копняк під дупу всім військовослужбовцям в період 1990-2010 роки , а звільнені кошти треба було направити на розбудову заводів( отримали б при цьому ЛАДа як симпатика діючої влади) ппс можна підняти пенсійний стаж поступово як це зробила влада а треба було підняти різко стаж і так само відмовляти ВСІМ хто не має мінімум 30 років пенсійного у виплаті пенсій поки не отримають.. Другий варіант - різко прискорив би проведення реформ а - багато пенсіонерів так би й не дожило до отримання пенсії б -зекономлені гроші можна було направити на виплату силовикам які б кийками гасили невдоволення... Тому Здурі можна й мягке зломати.. Але це знає тільки той хто пробував щось робити бо той хто не пробував-тому й ломати нічого. Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 20 лип, 2025 11:26, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Я здивований що більшість тутешніх форумчан за російську культуру і мову. Це пзд хлопці.
![]() В українській мові ще потрібно змінити значення слова росіянин, це має бути лише громадянин рф, а не національність, бо не всі росіяни русскіє. Востаннє редагувалось unicdima в Нед 20 лип, 2025 12:47, всього редагувалось 1 раз.
![]()
|
|